Φθινόπωρο φύλλα και φθινοπωρινά φύλλα στη Γαλλία

Πού να βρείτε τα καλύτερα γαλλικά φθινοπωρινά φύλλα

Η πτώση είναι η ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε τη Γαλλία, όταν το φθινόπωρο που βλέπει φύλλα είναι ένα θεαματικό χόμπι. Σαν να μην είναι αρκετά γοητευτική η Γαλλία, βλέποντας πόλεις και χωριά της χώρας αυτής που φλεγμονώνονται με τα χρώματα του φθινοπώρου, κόβει την ανάσα. Αυτή είναι και η εποχή της συγκομιδής των σταφυλιών και υπάρχουν πολλά φεστιβάλ και δραστηριότητες σε όλη τη χώρα όταν τα σταφύλια εισέρχονται και αρχίζει η διαδικασία παραγωγής του κρασιού.

Πότε είναι η πτώση στη Γαλλία;

Στα τέλη Αυγούστου οι Γάλλοι επιστρέφουν στο σπίτι τους από τις διακοπές τους και τα δημοφιλή θέρετρα ξαναγυρίζουν.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν τα σχολεία επιστρέφουν σε όλη την Ευρώπη. Θα ξέρετε ότι η νέα εποχή έρχεται όταν βλέπετε διαφημίσεις σε όλη τη χώρα για όλα όσα πρέπει να αγοράσετε για το rentrée όπως είναι γνωστό. Αλλά επίσημα στη Γαλλία, το καλοκαίρι τελειώνει στο Equinox στις 21 Σεπτεμβρίου.

Πού να πάτε για το καλύτερο φύλλο peeping

Ενώ μπορείτε να βρείτε πολύχρωμα φύλλα του φθινοπώρου σε πολλά σημεία, υπάρχουν κάποια μέρη επιλογής όπου σας εγγυάται μια καλή εμφάνιση. Φυσικά, θα εξαρτηθεί από τον καιρό και αν το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα ζεστό ή κρύο ή βροχερό, αλλά βάζει τις διακοπές σας στα τέλη Σεπτεμβρίου / αρχές Οκτωβρίου και θα δείτε μερικά θαυμάσια αξιοθέατα. Πολλές από τις πόλεις έχουν υπέροχα πάρκα και κήπους όπου τα φύλλα γυρίζουν νωρίτερα από ό, τι στην ύπαιθρο.

Εδώ είναι μερικά από τα μέρη που πρέπει να στοχεύσετε:

Το Παρίσι δεν είναι τόσο πράσινη πόλη όπως το Λονδίνο, αλλά τα μεγάλα πάρκα και οι κήποι του γίνονται μια ταραχή του χρώματος το φθινόπωρο.

Ιδιαίτερα καλό είναι το Bois de Boulogne και το πιο έξω από το δρόμο Parc des Buttes-Chaumont στο 19ο διαμέρισμα.

Το Στρασβούργο στην Αλσατία έχει γερμανικό κλίμα. Ενώ είναι μια μεγάλη πόλη, υπάρχουν πολλά δέντρα, πάρκα και κήποι που αντικατοπτρίζουν τα χρώματα του φθινοπώρου. Μια μεγάλη δραστηριότητα πτώσης κάνει μια βραδινή βόλτα στη La Petite France, κοιτάζοντας προς τα κάτω στα κανάλια που ανεβαίνουν αργά την πορεία τους μέσα από την πόλη.

Κλείστε το βράδυ με μια πλούσια, αλμυρική στιφάδο και μια κούπα παγωμένο κρασί .

Η κοιλάδα του Λίγηρα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε το φθινόπωρο όταν έχουν εξαφανιστεί τα πλήθη. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε υπέροχα φύλλα που αλλάζουν χρώματα για πτώση, αλλά μπορείτε να τα δείτε σε ένα σκηνικό από κομψά châteaux . Υπάρχουν μερικοί κορυφαίοι κήποι για να δείτε εδώ, μερικοί επισυνάπτονται σε châteaux? άλλοι ένα έργο αγάπης για τους ιδιοκτήτες. Ο τραγανός καιρός κατά το φθινόπωρο εδώ είναι ένα καλό συμπλήρωμα των ζωντανών λευκών κρασιών της κοιλάδας του Λίγηρα.

Περισσότεροι κήποι για να επισκεφθείτε στην κοιλάδα του ανατολικού Λίγηρα

Κορυφαίοι κήποι της Γαλλίας

Το Limoux , μια υπέροχη νότια πόλη κρασιού, έχει αμπελώνες που μετατρέπουν υπέροχες αποχρώσεις του χρυσού και καμένου πορτοκαλιού. Εφόσον πρόκειται για χρόνο συγκομιδής, είναι καιρός να επισκεφτείτε το σπίτι για τον πρώτο αληθινό αφρώδη οίνο στον κόσμο.

Και μιλάτε για αμπελώνες, μην χάσετε την ύπαιθρο της Σαμπάνης. Βάλτε τον εαυτό σας στο Ρέιμς και ξεκινήστε την ξενάγησή σας με μια επίσκεψη σε ένα από τα σπίτια της Champagne πριν εξερευνήσετε περισσότερα αξιοθέατα στην πρωτεύουσα της Champagne .

Το Montségur , που βρίσκεται κοντά στις ψηλές κορυφές των Πυρηναίων , αποτελεί ιδανικό σημείο για να δείτε τα χρώματα της πτώσης. Τα φύλλα του φθινοπώρου έρχονται στη ζωή αυτή τη φορά του έτους και υπάρχουν λίγα καλύτερα πλεονεκτικά σημεία στη γη από την κορυφή του όρους Pog, όπου βρίσκεται το Montségur Château και με θέα το γραφικό χωριό.

Πράγματα που πρέπει να κάνουμε το φθινόπωρο

Αν και τα φρενήρη πλήθη έχουν μειωθεί τώρα, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κάνουμε στη Γαλλία το φθινόπωρο.

Μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα περιλαμβάνουν:

Ενοικιάστε αυτοκίνητο και μαιάνδρεια ακίνητα στην ύπαιθρο όπου δεν υπάρχει έλλειψη δασών και δέντρων.

Πηγαίνετε σε μια περιοδεία κρασιού . Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συγκομιδής του έτους, θα έχετε το πλεονέκτημα να βλέπετε τα υπέροχα φύλλα στα δέντρα, αλλά και στα αμπέλια. Και, φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά υπέροχα κρασιά.

Γιορτάστε την απελευθέρωση του Beajolais Nouveau , ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της Γαλλίας. Κάθε Νοέμβριο, ο κόσμος περιμένει την απελευθέρωση αυτού του μικρού, ελαφρού κόκκινου κρασιού. Μπορείτε να το κάνετε εκεί στη Γαλλία.

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans