Το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Saint-Malo με τρένο, αέρα και αυτοκίνητο

Μεταφορές Πληροφορίες σχετικά με τη μετάβαση στο Saint-Malo στις ακτές της Βρετάνης

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το Saint-Malo.

Τουριστικό γραφείο του Saint-Malo
Τοποθετήστε τον στρατηγό ντε Γκωλ
Τηλ .: 00 33 (0) 2 99 75 04 46
Δικτυακός τόπος

Βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Βρετάνης, το Saint-Malo είναι ένα όμορφο θέρετρο και πόλη ψαρέματος. Είναι εύκολο να φτάσει η Brittany Ferries από το Ηνωμένο Βασίλειο, έτσι είναι δημοφιλές με τους Βρετανούς που χρησιμοποιούν το παλιό λιμάνι ως σημείο πηδούν για να ταξιδέψουν περαιτέρω στη Νορμανδία και τις παράκτιες πόλεις και τις εσωτερικές απολαύσεις της Βρετάνης.

Το Saint-Malo πραγματοποιεί επίσης μια καλή εκδρομή μέσω της Γαλλίας αν ξεκινήσετε ή τελειώσετε στο Σανταντέρ της Ισπανίας, στη συνέχεια να οδηγείτε (ή κάτω) από τον Saint-Malo, λαμβάνοντας στο Μπορντό, το Ντορντόν και την κοιλάδα του Λίγηρα. ήταν αρχικά ένα οχυρό νησί και εξακολουθεί να έχει μια υπέροχη ακρόπολη και υπέροχες παραλίες κοντά. Είναι επίσης το μέρος για μερικά από τα καλύτερα θαλασσινά στη Γαλλία.

Παρίσι στο Σαιν Μαλό με το τρένο

Το TGV εκπαιδεύει τον Saint-Malo από το Παρίσι Gare Montparnasse (17 Boulevard de Vaugirard, Παρίσι, 14ο διαμέρισμα) όλη την ημέρα. Το ταξίδι διαρκεί από 3 ώρες 01 λεπτά.

Γραμμές μετρό προς και από το σταθμό Gare Montparnasse

Αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle προς Saint-Malo

Τα τρένα TGV πηγαίνουν από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle προς τη Ρεν της Βρετάνης, λαμβάνοντας από 3 ώρες και 10 λεπτά. Στη Rennes, μεταβείτε σε ένα τρένο TER στον Saint-Malo, λαμβάνοντας 52 λεπτά. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες και 12 λεπτά.

Από το σταθμό Lille Flandres υπάρχει κανονική υπηρεσία TGV στον Saint-Malo.

Το TER εκπαιδεύεται στον Saint-Malo

Υπάρχουν τακτικά τρένα TER μεταξύ Saint-Malo και Rennes και Granville στη Νορμανδία.

Ο σταθμός Saint-Malo βρίσκεται στον τόπο de la nouvelle Gare στο νότιο άκρο του κέντρου της πόλης.

Κλείστε το τρένο σας

Πώς να φτάσετε στο Saint-Malo αεροπορικώς

Το Aéroport de Dinard / Pleurtuit / Saint Malo βρίσκεται 4χλμ. Νότια του Ντινάρ, στο D168 στο Pleurtuit. Απέχει 15 λεπτά από το Saint-Malo και 45 λεπτά από την οδό Rennes.

Παρίσι στο Saint-Malo με αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Tours είναι 416 χιλιόμετρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 4 ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Βραχυπρόθεσμη ενοικίαση αυτοκινήτου:

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι