Πλοία προς Γαλλία - Πλοίο με πλοίο από το Ηνωμένο Βασίλειο

Λαμβάνοντας το αυτοκίνητό σας στη Γαλλία

Από το Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν πολλές διαδρομές στη Γαλλία. Τα ταχύτερα σημεία διασταύρωσης κινούνται από το Ντόβερ της νοτιοανατολικής Αγγλίας έως το Calais στο Nord, Pas de Calais, στην περιοχή της Πικαρδίας (Hauts de France ), λαμβάνοντας 90 λεπτά.

Κράτηση Φέρι

Υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός στα διασταυρωμένα κανάλια των καναλιών, επομένως διαλέξτε την καλύτερη προσφορά. Όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση, ειδικά για την υψηλή περίοδο (Ιούλιος-Σεπτέμβριος), τόσο καλύτερη είναι η συμφωνία.

Η πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία κρατήσεων λειτουργεί από την AFerry.co.uk. Είναι ένα τεράστιο site, προσφέροντας την ευρύτερη επιλογή των δρομολογίων πορθμείων και των εταιρειών που διατίθενται ηλεκτρονικά, από το Ντόβερ προς το Καλαί, γύρω από τη Μεσόγειο, από τη Μασσαλία στη βόρεια Αφρική, την Ελλάδα, τη Σουηδία και από το Ελσίνκι στη Ρωσία.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εταιρείες κρατήσεων που συγκρίνουν τιμές όπως www.ferrycheap.com. Δείτε επίσης την ενότητα "Προϋπολογισμός ταξιδιού" αυτού του ιστότοπου. Κάνετε την έρευνά σας. ίσως να διαπιστώσετε ότι οι ίδιες οι εταιρείες προσφέρουν καλύτερες προσφορές.

Όταν κάνετε κράτηση θα χρειαστείτε λεπτομέρειες σχετικά με τους επιβάτες και τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου (μάρκα, μοντέλο, πινακίδα κυκλοφορίας, μέγεθος, τρέιλερ, τροχόσπιτο κ.λπ.).

Ντόβερ προς Κάλαϊς:

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής διαδρομή με εκατοντάδες δρομολόγια κάθε 24 ώρες και λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο. Τα δρομολόγια πλοίων εκτελούνται από τις ακόλουθες εταιρείες.

P & O Ferries. Η P & O έχει προσθέσει δύο πλοία στο υπάρχον στόλο τους. Το νέο πνεύμα της Βρετανίας και το πνεύμα της Γαλλίας είναι τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα πορθμεία που διασχίζουν ποτέ τα στενά του Ντόβερ.

Είναι το καλύτερο για να πλεύσετε, με νέες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερη άνεση.

Το DFDS εκτελεί πολλά δρομολόγια μετ 'επιστροφής ημερησίως και διαθέτει καλές εγκαταστάσεις στο χώρο του αεροδρομίου καθώς και ένα εξαιρετικό σαλόνι (επιπλέον 12 λίβρες), όπου μπορείτε να παραγγείλετε πρωινό και να πάρετε δωρεάν σαμπάνια, καφέ, τσάι και φως.

Από το Calais:

Ντόβερ προς Δουνκέρκ (Δουνκέρκη):

Η DFDS λειτουργεί μεταξύ Dover και Dunkirk (Dunquerque), λαμβάνοντας 60 λεπτά. Το εποχικό χρονοδιάγραμμα λειτουργεί.
Χρονοδιαγράμματα
Κάντε κράτηση απευθείας

Από το Dunkirk (Dunquerque):

Περισσότερα για το Dunkirk

Οδηγός για την όμορφη λιμενική πόλη Dunkirk

Λειτουργία Ντιναμό Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο Sites στο Dunkirk για να δείτε

Περισσότερες Δραστηριότητες Δυναμό WWII Sites για να δείτε έξω Dunkirk

Νιούχεν προς Ντιέπε:

Η DFDS πραγματοποιεί καθημερινά 2 δρομολόγια επιστροφής.

Πόρτσμουθ προς Καέν:

Τα Brittany Ferries εκμεταλλεύονται τα πιο πολυτελή πλοία για κάθε υπηρεσία που προσφέρουν. Μπορείτε είτε να πάρετε τη γρήγορη διασταύρωση των 3,7 ωρών είτε να την αντιμετωπίσετε ως μίνι κρουαζιέρα με όλες τις εγκαταστάσεις ενός μεγάλου σκάφους, λαμβάνοντας 6 ώρες την ημέρα και 7 ώρες όλη τη νύχτα. Το εποχικό ωράριο λειτουργεί.
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Κάντε κράτηση απευθείας

Caen:
Ο τερματικός σταθμός των πορθμείων στο Ouistreham απέχει 15 χιλιόμετρα βόρεια του Caen.

Περισσότερες πληροφορίες για το Caen και τα γύρω αξιοθέατα

Πόρτσμουθ προς Χάβρη:

Η Brittany Ferries πραγματοποιεί διέλευση υψηλής ταχύτητας στο Normandie Express, διάρκειας 3 ώρες 45 λεπτά καθημερινά από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

Η Brittany Ferries λειτουργεί επίσης υπηρεσία οικονομίας με 5 διασταυρώσεις επιστροφής την εβδομάδα.

Από τη Χάβρη:

Πόρτσμουθ προς Σεντ Μάλο:

Η Brittany Ferries εκμεταλλεύεται πολυτελή πορθμεία προς τον St. Malo, λαμβάνοντας 8/4 ώρες τη νύχτα. Στην επιστροφή λειτουργεί μια ημερήσια υπηρεσία.
Κάντε κράτηση απευθείας

Από τον St. Malo:

Πόρτσμουθ προς Χερβούργο:

Η Brittany Ferries εκμεταλλεύεται πολυτελή πορθμεία προς το Cherbourg, λαμβάνοντας 3 ώρες στο πλοίο υψηλής ταχύτητας, 4½ ώρες την ημέρα και 8 ώρες όλη τη νύχτα. Στην επιστροφή λειτουργεί μια ημέρα και πάνω από τη νυχτερινή υπηρεσία.
Χρονοδιαγράμματα
Κάντε κράτηση απευθείας

Κορυφή συμβουλή:

Αν θέλετε να δείτε τη δυτική ακτή της Γαλλίας, πάρτε το Brittany Ferries στο Σανταντέρ και μετά περάστε από το Biarritz , το Bordeaux και την ένδοξη ακτή της Ακουιτανίας στη δυτική κοιλάδα του Loire και στο St. Malo για να πάρετε το πλοίο πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από το Cherbourg:

Poole προς Cherbourg:

Η Brittany Ferries διαθέτει δύο υπηρεσίες από Poole έως Cherbourg, που λειτουργούν από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Η υπηρεσία υψηλών ταχυτήτων διαρκεί 2½ ώρες. η μακρύτερη υπηρεσία διαρκεί 4½ ώρες. εκμεταλλεύεται τα πολυτελή σκάφη της στο Roscoff στη Βρετάνη, λαμβάνοντας 6 ώρες την ημέρα και 8 ώρες όλη τη νύχτα. Λειτουργεί μέχρι 2 ανά ημέρα από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο.
Χρονοδιαγράμματα
Κάντε κράτηση απευθείας

Πλύμουθ προς Ροσκόφ:

Η Brittany Ferries εκμεταλλεύεται τα πολυτελή σκάφη της στο Roscoff στη Βρετάνη, λαμβάνοντας 6 ώρες την ημέρα και 8 ώρες όλη τη νύχτα. Υπάρχουν μέχρι και δύο δρομολόγια την ημέρα από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο.

Από το Roscoff:

Eurotunnel

Το Eurotunnel παρέχει υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας για αυτοκίνητα, πούλμαν και εμπορευματικές μεταφορές μέσω της σήραγγας της Μάγχης μεταξύ του Folkestone και του Coquelles (Calais) και του Folkestone. Ο χρόνος διέλευσης των καναλιών είναι περίπου 35 λεπτά. Λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες του έτους.
Εισιτήρια και λεπτομέρειες.