Ποιες είναι οι πολιτικές της Βόρειας Αμερικανικής Αεροπορίας σχετικά με τους ναύλους για τα όπλα;

Σε περίπτωση ανάγκης

Πριν από το έτος 2000, οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες προσέφεραν μειωμένους ναύλους για όσους χρειάζονταν να πετάξουν ξαφνικά για οικογενειακή κηδεία ή για να δουν έναν τελείως άρρωστο συγγενή. Ορισμένοι μεταφορείς περιλάμβαναν μόνο ταξίδια για να δουν την άμεση οικογένεια, ενώ άλλοι επέκτειναν για να συμπεριλάβουν τους παππούδες, τους ξαδέλφους, τους δικούς τους, τους εγχώριους συνεργάτες και τους συγγενείς τους. Με αυτές τις τιμές, οι αεροπορικές εταιρείες θα παραιτηθούν από την απαίτηση επτά ή 14 ημερών να αγοράσουν φτηνότερες αεροπορικές ναύλες, καθιστώντας το πιο προσιτό στους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της ανάγκης τους.

Αλλά ξεκινώντας το 2001, οι αεροπορικές εταιρείες που αρχίζουν να ψάχνουν στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους για να μειώσουν το κόστος και να βρουν τρόπους για να προσθέσουν στην ουρά πράγματα όπως πρόσθετα τέλη για ελεγμένες αποσκευές, γεύματα επί του σκάφους, κλήσεις σε κέντρα κράτησης και χρεώσεις για πτήση ακυρώσεις και αλλαγές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι αεροπορικές εταιρείες άρχισαν τη μετάβαση μακριά από την προσφορά ναύλων απώλεια.

Με την έκρηξη σε ιστοσελίδες κρατήσεων online όπως Hopper, Priceline, Hotwire, Hipmunk, Skyscanner, Kayak και Orbitz, είναι πραγματικά πιο εύκολο από ποτέ να βρείτε φθηνά εισιτήρια τελευταίας στιγμής, καθιστώντας τους επίσημους ναύλους ελλιπούς. Υπάρχουν επίσης εταιρείες όπως το Cranky Concierge και άλλα πρακτορεία ταξιδίων που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τιμές κατώτατου βάρους κατά τη διάρκεια έκτακτων περιστατικών. Και το CheapAir.com προσφέρει ένα πρόγραμμα όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να πετάξουν αμέσως και να πληρώσουν για την πτήση σε διάστημα τριών, έξι ή δώδεκα μηνών.

Πολλές αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικές εταιρείες συνεργάζονται επίσης με την Allianz Travel Insurance για να βοηθήσουν τους επιβάτες να προστατεύσουν τα ταξίδια τους με κάλυψη ακύρωσης. Η κάλυψη προσφέρει 100% επιστροφή χρημάτων για λόγους όπως η απώλεια θέσης εργασίας, ασθένειας ή τραυματισμού ενός ταξιδιώτη ή των συνοδών του και ακυρώσεις πτήσεων για τουλάχιστον 24 ώρες λόγω φυσικών καταστροφών , όπως τυφώνες, ονομαστικές σοβαρές καταιγίδες ή σεισμοί

Παρακάτω παρατίθενται οι πολιτικές αποζημιώσεων για τους κορυφαίους 15 αερομεταφορείς της Βόρειας Αμερικής.