Χρηματοδοτήστε την επόμενη πτήση σας με ένα νέο πρόγραμμα CheapAir.com

Πετάξτε τώρα, πληρώστε αργότερα

Το online ταξιδιωτικό πρακτορείο CheapAir.com έχει γίνει το πρώτο που προσφέρει στους πελάτες μια μηνιαία επιλογή πληρωμής για να πληρώσει για τις πτήσεις τους. Οι πελάτες μπορούν να ταξιδέψουν τώρα και να πληρώσουν για τις πτήσεις τους σε διάστημα τριών, έξι ή δώδεκα μηνών μέσω συνεργασίας με την οικονομική εταιρεία Affirm.

Ο Greg Samson, αντιπρόεδρος marketing για το CheapAir.com, δήλωσε ότι η ιδέα των μηνιαίων πληρωμών αποτελεί μέρος της εξέλιξης της εταιρείας του. "Έχουμε ήδη κάνει πολλά πράγματα για να προσπαθήσουμε και να καινοτομήσουμε για το πώς οι άνθρωποι πληρώνουν για ταξίδια στο CheapAir.com", είπε.

Πριν από αρκετά χρόνια, η CheapAir.com ήταν η πρώτη που επέτρεψε στους πελάτες να πληρώσουν σε μετρητά στη Western Union ή μέσω της εφαρμογής της εταιρείας, δήλωσε ο Samson. «Ήμασταν και ο πρώτος ταξιδιωτικός οργανισμός που πήραμε το Bitcoin. Προσπαθούμε να έχουμε μοναδικές επιλογές πληρωμής για να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας ", δήλωσε. Και η εταιρεία ήταν η πρώτη που προσέφερε την προστασία των αγοραστών με το Pay Drop Payback, το οποίο πληρώνει πίσω τους πελάτες μέχρι τα $ 100 ανά εισιτήριο αν το εισιτήριο τους πέφτει πριν το ταξίδι τους.

Το ταξίδι μπορεί να είναι ακριβό και μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να πληρώσουν το συνολικό κόστος μπροστά, είπε ο Samson. "Έτσι θέλαμε να τους δώσουμε έναν ακόμα τρόπο να αγοράσουν τα ταξίδια."

Ο Affirm ήταν ο ιδανικός συνεργάτης, δήλωσε ο Samson. "Σε τεχνικό επίπεδο, μας άρεσε ο τρόπος που θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε εύκολα με τα συστήματά τους. Και μας άρεσε και η ευκολία χρήσης ", είπε. "Το μόνο που κάνουμε είναι να ζητήσουμε μερικές πληροφορίες - το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τον αριθμό τηλεφώνου και την ημερομηνία γέννησής σας - για μια απόφαση πίστωσης σε πραγματικό χρόνο και μας αρέσει η απλότητα αυτού".

Ο τρόπος με τον οποίο επιβεβαιώνεται η έγκριση του Affirm είναι ενημερωμένος από τα αποτελέσματα του FICO, αλλά δεν εξαρτάται εξ ολοκλήρου από αυτό, δήλωσε ο Samson. "Μερικοί πελάτες μπορεί να μην έχουν παραδοσιακό πιστωτικό ιστορικό ή να έχουν πιστωτική κάρτα, αλλά μπορούν ακόμα να έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρηματοδότηση για ένα ταξίδι χρησιμοποιώντας αυτή την επιλογή", δήλωσε.

Δίνει τη δυνατότητα στο CheapAir.com να φτάσει σε ένα τμήμα πελατών που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες ή δεν τις έχουν, δήλωσε ο Samson, αναφέροντας μια έρευνα Bankrate που διαπίστωσε ότι το 67 τοις εκατό των 18 έως 29 ετών δεν έχετε πιστωτική κάρτα.

"Πολλοί Millenials δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, αλλά επιλέγουν να μην χρησιμοποιούν παραδοσιακά τυπικά είδη πίστωσης που χρησιμοποιούν οι παλαιότερες γενιές τακτικά".

Τα επιτόκια κυμαίνονται από 10% έως 30% ετησίως, δήλωσε ο Samson. "Αλλά το ποσό που πληρώνουν οι άνθρωποι είναι συνήθως λιγότερο από αυτό. Εάν χρηματοδοτήσετε πάνω από έξι μήνες, καταβάλλοντας αποτελεσματικά πέντε τοις εκατό », είπε.

Όταν οι πελάτες βρίσκονται στη σελίδα πληρωμής, μπορούν να επιλέξουν την επιλογή μηνιαίων πληρωμών. Η Affirm δεν χρεώνει καθυστερημένες χρεώσεις, αμοιβές υπηρεσιών, προπληρωμές ή άλλες κρυφές χρεώσεις και οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν το μηνιαίο λογαριασμό τους μέσω χρεωστικής κάρτας, μεταφοράς ACH ή επιταγής. Ο έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας γίνεται σε πραγματικό χρόνο για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα και να καθορίσει την επιλεξιμότητα αγοράς και να μην επηρεάσει τις βαθμολογίες πίστωσης.

Η συναλλαγή με το Affirm είναι διαφανής. "Δεν κερδίζουν χρήματα από καθυστερημένες αμοιβές, αμοιβές υπηρεσιών, προπληρωμές ή άλλες κρυφές αμοιβές", δήλωσε: "Διευκολύνουν τους ανθρώπους να πληρώνουν με την πάροδο του χρόνου. Θέλουμε τους ανθρώπους να έχουν μια θετική εμπειρία, να επιστρέψουν και να το κάνουν ξανά. "

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το φάσμα των ταξιδιών που χρεώνονται μέσω Affirm, δήλωσε ο Σαμψών. "Δεν γνωρίζουμε ακόμα και είμαστε περίεργοι να δούμε τι μοιάζει, αλλά η μέση αγορά στον ιστότοπο είναι περίπου $ 400", είπε.

"Είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε αν τα ταξίδια που χρηματοδοτούνται είναι σύμφωνα με αυτό ή κοστίζουν περισσότερο. Θα δούμε τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει αυτή η λειτουργία. "

Ένας γρήγορος έλεγχος στον ιστότοπο για ναύλους μεταξύ Ουάσιγκτον, DC και Σαν Φρανσίσκο, τον Οκτώβριο, περιελάμβανε πτήσεις σε επτά αεροπορικές εταιρείες με ναύλους που κυμαίνονταν από 404 έως 449 μετ 'επιστροφής.

Είναι πιθανό ότι οι άνθρωποι θα χρηματοδοτήσουν ταξίδια που είναι ακριβότερα, είπε ο Samson. "Υπάρχει η δυνατότητα οι άνθρωποι να κάνουν μεγαλύτερα ή διεθνή ταξίδια ή να κάνουν περισσότερα ταξίδια τελευταίας στιγμής, τα οποία τείνουν να είναι πιο ακριβά", είπε.

Το CheapAir.com δεν θα προωθήσει συγκεκριμένα ταξίδια, είπε ο Samson. "Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που οποιοδήποτε ταξίδι μπορεί να χρηματοδοτηθεί - εγχώριο ή διεθνές, αύριο ή έξι μήνες από τώρα», είπε. "Τώρα έχετε την ελευθερία να αγοράσετε τα ταξίδια όταν είστε έτοιμοι".