Προγραμματίστε ένα Backcountry Sleigh με βόλτα στο δείπνο σε μια ιστορική καμπίνα

Αυτή η περιπέτεια δείπνου είναι τόσο Κολοράντο

Χαλαρώστε, καθώς μπαίνετε κάτω από τις κουβέρτες σε ένα λαμπερό κόκκινο έλκηθρο, τραβηγμένο από μαζικά, μαύρα βύθιση άλογα.

Αυτή η βόλτα με έλκηθρο δεν είναι ακριβώς "χτυπημένη μέσα από το χιόνι". Είναι ένα χαλαρό, γραφικό τρενάκι μέσα από τα βουνά του Κολοράντο, στο δρόμο προς μια παλιά ξύλινη καμπίνα, όπου ένα καλό δείπνο σερβίρεται στο τραγούδι του Johnny Cash.

Καλώς ήρθατε στο BearCat Stables, ένα από τα πιο φανταστικά θησαυροφυλάκια του Κολοράντο, τα οποία ήταν κρυμμένα στην Vail Valley.

Το BearCat είναι ένα must-do για κάθε λίστα ταξιδιών του Κολοράντο, είτε περνάει απλά, διαμένει (και κάνει σκι) στο κοντινό Beaver Creek (μόλις 15 λεπτά μακριά) είτε εγκατασταθεί στο κοντινό πολυτελές Lodge and Spa στο Cordillera αποκλεισμένη κοινότητα γκολφ.

Η ιδιοκτησία BearCat έχει μια σταθερή φήμη και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στάβλους στην περιοχή. Ο τελευταίος ιδιοκτήτης, Ellis "Bearcat" Bearden (εξ ου και το όνομα), πουλούσε το ράντσο στην Cordillera στη δεκαετία του '90. Σήμερα έχει ανακαινιστεί για λειτουργία, αλλά διατηρεί έναν τόνο ιδιόμορφης γοητείας. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν και να τραβήξουν φωτογραφίες σε δύο από τις αρχικές καμπίνες.

Το BearCat έχει μια συναρπαστική ιστορία που χρονολογείται από τα τέλη του αιώνα, και οι επισκέπτες θα μάθουν τα πάντα για τις βόλτες με οδηγό που τρέχουν όλο το χειμώνα.

Δύο από τους τακτικούς εργάτες που μπορείτε να βρείτε οδηγώντας το έλκηθρο είναι οι Percherons, μια φιλική και ήπια φυλή που είναι (το πιστεύετε ή όχι) μεγαλύτερη και ισχυρότερη, λίβρα ανά λίβρα, από μια Clydesdale.

Αυτά τα άλογα ζυγίζουν πάνω από 2.300 λίβρες και, με τα παχιά παλτά τους, είναι ευχάριστα κατάλληλα για υπαίθριες χειμερινές δραστηριότητες. Καταλαβαίνουν επίσης τις φωνητικές εντολές και είναι εξαιρετικά ευφυείς.

Οι Περσερόνες θέτουν ήρεμα για φωτογραφίες με επισκέπτες οποιασδήποτε ηλικίας και δεν θα απολαύσουν τη θέα ενός φλας.

Το έλκηθρο κυλάει μέσα από την ιδιοκτησία του BearCat, πέρα ​​από τα ιστορικά κτίρια και μέσα στον ανοιχτό χώρο και στους κυματιστούς λόφους της κοιλάδας του Squaw Creek.

Τα ζώα, όπως ο γριός, τα ελάφια και τα γεράκια, είναι άφθονα εδώ, ακόμα και το χειμώνα.

Σχεδιάζετε μια ειδική περίσταση; Το έλκηθρο 15 ατόμων μπορεί επίσης να ενοικιαστεί για ιδιωτική διαδρομή.

Μετά την χαλαρή βόλτα, γυρίστε πίσω στην καμπίνα για δείπνο που τροφοδοτείται από το TimberHearth στο Cordillera.

Το δείπνο τριών πιάτων σερβίρεται στο αρχικό Homestead Bearden, το οποίο χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, και αποκαταστάθηκε πλήρως από το Ίδρυμα Διατήρησης της Κορδέλιας και τους στάβλους.

Αν και το ίδιο το γεύμα είναι περιστασιακό - σε στυλ μπουφέ, που σερβίρεται σε στρογγυλά ξύλινα τραπέζια σε μια μικρή τραπεζαρία που αισθάνεται πολύ οικεία - μην περιμένετε τα κανονικά αποψυγμένα φασόλια και το μπάρμπεκιου σας σερβίρονται σε χαρτί.

Το φαγητό είναι από τα πιο νόστιμα στην πολιτεία. Τα αγαπημένα σας φαγητά για άνεση, όπως κοντές νιφάδες (που σερβίρονται με κόκκινο κρασί cabernet sauvignon με ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια), τα λαχανικά (γεμιστά με μπιζέλια, σέλινο, καρότα και veggie veloute σε κρούστα πίτας) και σούπες έτοιμος. Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

Το γεύμα ξεκινά με μια οργανική μεικτή πράσινη σαλάτα με λευκό βαλσαμικό βινεγκρέτ, φέτα, κόκκινο κρεμμύδι, ντομάτες και αγγούρια. Επίσης, αναζητήστε ένα στήθος κοτόπουλου Boulder με καβουρδισμένο βότανο και σάλτσα μαύρης πιπεριάς.

Στο πλάι, απολαύστε γεμιστές πατάτες με βότανα και εποχιακά λαχανικά.

Τα παιδιά θα είναι ευχαριστημένα από το μενού των ειδικών παιδιών, το οποίο περιλαμβάνει κλασικά παιδικά, όπως mac και τυρί, δάχτυλα κοτόπουλου και δίσκο φρούτων. (Εντάξει, οι ενήλικες μπορεί να βρεθούν και γι 'αυτό).

Σιγουρευτείτε ότι αφήνετε χώρο για επιδόρπιο: μια υπερ-πλούσια πουτίγκα ψωμιού σερβιρισμένη με κανέλλα καρύδας και ένα γλάσο σοκολάτας ganache.

Ζεσταίνουμε με κρασί, τοπική ζυθοποιία, ζεστή σοκολάτα ή ζεστό φαγητό. το ακίνητο διαθέτει ένα πλήρες μπαρ.

Μετά το γεύμα, οι επισκέπτες καλούνται να συγκεντρωθούν γύρω από την πυρκαγιά και να κάνουν S'mores, κάτω από τον αστρικό ουρανό.

Το BearCat προσφέρει επίσης βόλτες με ιππασία με οδηγό, βόλτες με άμαξα, τετραήμερο ταξίδι από το Vail έως το Aspen και διάφορα πακέτα για σπορ και κάμπινγκ.