Άμεσες πτήσεις Από τις ΗΠΑ στην Αφρική

Πετώντας χωρίς στάση στην Αφρική

Οι άμεσες πτήσεις από τις ΗΠΑ προς την Αφρική είναι λίγες σε αριθμό και τα χρονοδιαγράμματα αλλάζουν συχνά. Εάν δεν ζείτε στην ανατολική ακτή, είστε βασικά από τύχη. Οι απευθείας πτήσεις μπορεί να μην είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά εξοικονομούν χρόνο. Διπλός έλεγχος απευθείας με την αεροπορική εταιρεία για τον ενημερωμένο προγραμματισμό, δεδομένου ότι οι αλλαγές συμβαίνουν συχνά.

Ψάχνετε να χρησιμοποιήσετε τα μίλια για να πετάξετε στην Αφρική; Αναχώρηση: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μακρινά μίλια πτήσης για να φτάσετε στην Αφρική .

Άμεσες πτήσεις Από τις ΗΠΑ στην Αίγυπτο

Η EgyptAir λειτουργεί καθημερινό πρόγραμμα από τη Νέα Υόρκη (JFK) στο Κάιρο (CAI), πρωτεύουσα της Αιγύπτου . Η πτήση αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη (JFK) νωρίς το απόγευμα και φτάνει το μεσημέρι στο Κάιρο την επόμενη μέρα. Ο χρόνος πτήσης είναι περίπου 11 ώρες. Η πτήση επιστροφής αναχωρεί από το Κάιρο στα μέσα του πρωινού και φτάνει στη Νέα Υόρκη την ίδια μέρα το απόγευμα.

Άμεσες πτήσεις Από τις ΗΠΑ προς τη Νότια Αφρική

Οι αεροπορικές εταιρείες της South African Airways κατευθύνονται απευθείας στη Γιοχάνεσμπουργκ (JNB), τη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Αφρικής , από τη Νέα Υόρκη (JFK) και την Washington DC (IAD). Η καθημερινή πτήση από τη Νέα Υόρκη (JFK) φεύγει αργά το πρωί, φτάνοντας στο Γιοχάνεσμπουργκ περίπου στις 8 το πρωί (πολύ βολικό για μετακίνηση προς τα εμπρός στην περιοχή). Η πτήση διαρκεί περίπου 17 ώρες. Η πτήση επιστροφής αφήνει το Γιοχάνεσμπουργκ νωρίς το βράδυ, φθάνουν την επόμενη μέρα στη Νέα Υόρκη νωρίς το πρωί.

Η καθημερινή πτήση της South African Airways από την Ουάσιγκτον συνεχίζει αργά το απόγευμα και φτάνει στο Γιοχάνεσμπουργκ αργά το απόγευμα την επόμενη μέρα.

Η πτήση διαρκεί περίπου 17 ώρες και σταματά στο Ντακάρ (Σενεγάλη καθ 'οδόν για μια ώρα). Η πτήση επιστροφής αφήνει το Γιοχάνεσμπουργκ το βράδυ, φθάνουν στην Ουάσιγκτον, την επόμενη μέρα, νωρίς το πρωί.

Η Delta Airlines πετάει κατευθείαν στο Γιοχάνεσμπουργκ από την Ατλάντα (ATL) και αποχωρεί καθημερινά από την Ατλάντα νωρίς το απόγευμα και φθάνει στο Γιοχάνεσμπουργκ την επόμενη μέρα, αργά το απόγευμα.

Η πτήση διαρκεί περίπου 16 ώρες. Οι πτήσεις επιστροφής εγκαταλείπουν το Γιοχάνεσμπουργκ το βράδυ και φτάνουν στην Ατλάντα νωρίς το επόμενο πρωί.

Άμεσες πτήσεις από τις ΗΠΑ στο Μαρόκο

Η Royal Air Moroc πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από τη Νέα Υόρκη (JFK) στην Καζαμπλάνκα (CMN), εμπορικό κεφάλαιο του Μαρόκου . Οι πτήσεις αναχωρούν από τη Νέα Υόρκη αργά το απόγευμα και φτάνουν στην Καζαμπλάνκα νωρίς το πρωί, μπορείτε εύκολα να πάρετε τις εγχώριες συνδέσεις με το Fes ή το Μαρακές (ή να πάρετε το τρένο ). Η πτήση διαρκεί περίπου οκτώ ώρες. Η πτήση επιστροφής αφήνει την Καζαμπλάνκα το μεσημέρι, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, το απόγευμα την ίδια μέρα.

Άμεσες πτήσεις από τις ΗΠΑ στην Γκάνα

Η Delta Airlines έχει απευθείας πτήσεις από την Ατλάντα (ATL) και τη Νέα Υόρκη (JFK) στην Accra (ACC), πρωτεύουσα της Γκάνα . Οι πτήσεις από την Ατλάντα φεύγουν αρκετές φορές την εβδομάδα αργά το βράδυ, φθάνουν στην Άκρα το απόγευμα την επόμενη μέρα. Η πτήση διαρκεί λιγότερο από 12 ώρες. Η πτήση επιστροφής αφήνει την Άκκρα τα μεσάνυχτα να φτάσει στην Ατλάντα το επόμενο πρωί.

Η άμεση πτήση της Delta από τη Νέα Υόρκη (JFK) στην Άκρα (ACC) φεύγει αργά το απόγευμα και φτάνει στην Άκκρα νωρίς το πρωί. Η πτήση λειτουργεί πολλές φορές την εβδομάδα και διαρκεί περίπου 11 ώρες. Η πτήση επιστροφής αφήνει την Άκρα μέρα το πρωί, φτάνοντας πίσω στη Νέα Υόρκη αργά το απόγευμα.

Η United Airlines πραγματοποιεί καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Ουάσιγκτον, στην πόλη Άκκρα (ACC). Η πτήση αφήνει την Ουάσιγκτον DC αργά το βράδυ και φτάνει στην Άκρα περίπου το μεσημέρι την επόμενη μέρα. Χρειάζονται περίπου 10,5 ώρες. Η πτήση επιστροφής αφήνει την Άκκρα αργά το βράδυ, φθάνουν στο DC νωρίς το επόμενο πρωί.

Άμεσες πτήσεις Από τις ΗΠΑ προς τη Σενεγάλη

Η South African Airways πραγματοποιεί καθημερινή απευθείας πτήση από την Ουάσιγκτον DC (IAD) στο Ντακάρ (DKR), πρωτεύουσα της Σενεγάλης . Η πτήση αφήνει την Ουάσιγκτον το απόγευμα, φθάνουν στο Ντακάρ νωρίς το πρωί την επόμενη μέρα. Η πτήση διαρκεί περίπου 9 ώρες.

Η Delta Airlines πετάει απευθείας από τη Νέα Υόρκη (JFK) στο Ντακάρ (DKR) αρκετές φορές την εβδομάδα. Η πτήση φεύγει αργά το απόγευμα και φθάνει πολύ νωρίς το επόμενο πρωί. Η πτήση διαρκεί περίπου 8,5 ώρες. Η πτήση επιστροφής αφήνει το Ντακάρ νωρίς το πρωί, φτάνοντας πίσω στη Νέα Υόρκη το απόγευμα.

Άμεσες πτήσεις από τις ΗΠΑ στην Αιθιοπία

Οι αιθιοπικές αεροπορικές εταιρείες πετάνε από την Ουάσιγκτον DC (IAD) στην Αντίς Αμπέμπα (ADD), την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας , τέσσερις φορές την εβδομάδα με στάση καυσίμων στη Ρώμη για την πτήση επιστροφής. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι πτήσεις φεύγουν από την Ουάσιγκτον το πρωί και φθάνουν στο Αντίς στις αρχές της επόμενης ημέρας. Οι πτήσεις επιστροφής αφήνουν τον Άντεϊς αργά το βράδυ και φτάνουν νωρίς το επόμενο πρωί στην Ουάσιγκτον.

Άμεσες πτήσεις από τις ΗΠΑ προς τη Νιγηρία

Η Arik Air, με έδρα τη Νιγηρία, πετάει από το JFK στο Λάγος (Νιγηρία) τρεις φορές την εβδομάδα. Πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κάνετε κράτηση και να ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Η United Airlines έχει άμεση εξυπηρέτηση στο Boeing 787, από το κέντρο του Χιούστον (IAH) έως το Lagos της Νιγηρίας.

Άμεση πτήσεις από τις ΗΠΑ στο Πράσινο Ακρωτήριο

Το Cape Verde Airlines (TACV) πετούν μία φορά την εβδομάδα από και προς τη Βοστώνη (BOS) στην Praia (RAI). Αναχωρώντας τη Βοστώνη κάθε Σάββατο στις 10.30μμ και φτάνοντας κάθε Παρασκευή στη Βοστώνη στις 10.30μμ.

Συμβουλές για την κράτηση της απευθείας πτήσης σας στην Αφρική