Ανασκόπηση Gear: Σακίδιο Ogio Commuter

Μια καλή daypack είναι ένα από τα βασικά κομμάτια των εργαλείων που κανένας ταξιδιώτης δεν θα πρέπει να είναι ποτέ χωρίς. Τώρα ημέρες, όταν χτυπούμε στο δρόμο, είναι συνήθως με μια σειρά από συσκευές υψηλής τεχνολογίας, προσωπικά αντικείμενα και σημαντικά έγγραφα σε ρυμούλκηση. Ένα καλά σχεδιασμένο πακέτο όχι μόνο θα κρατά όλα αυτά τα στοιχεία ασφαλή και καλά οργανωμένα, αλλά θα μας επιτρέψει να τα μεταφέρουμε άνετα, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουμε. Αυτό ακριβώς το πακέτο Commuter από το Ogio φέρνει στο τραπέζι, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ένα κομψό, μη τεχνικό σακίδιο που είναι ιδανικό για την καθημερινή μετακίνηση ή για μια απόδραση στην άκρη του πλανήτη.

Απλά μην περιμένετε να πάρετε αυτό το σάκο αναρρίχηση στα Ιμαλάια ή μια εκδρομή ράφτινγκ μέσω του Μεγάλου Φαραγγιού, όμως αυτό δεν είναι ο προορισμός του.

Ανθεκτική και ανθεκτική στο νερό

Χτισμένο από ανθεκτικά, αδιάβροχα υφάσματα, το πακέτο Commuter έχει σχεδιαστεί από το έδαφος για να μεταφέρει τις πολύτιμες ηλεκτρονικές σας συσκευές με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ωραίο χαρακτηριστικό για τους ταξιδιώτες, αφού ποτέ δεν ξέρετε τι είδους καιρικές συνθήκες θα συναντήσετε ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Τα ίδια αυτά υφάσματα είναι επίσης ανθεκτικά στην τριβή, πράγμα που σημαίνει ότι η τσάντα δεν θα αρχίσει να σπάει ή να σκίζει από την κανονική χρήση. Στην πραγματικότητα, ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος με το πόσο καλά κράτησε ο Επιταχυντής ενώ τον έλεγξα, ελάχιστα δείχνοντας ενδείξεις φθοράς καθ 'όλη τη διάρκεια μιας εκτεταμένης χρονικής περιόδου. Η τσάντα ήταν πολύ δοκιμασμένη κατά τη διάρκεια των ταξιδιών και πάντα ήρθε στο σπίτι αναζητούν ολοκαίνουργιο.

Άφθονη αποθήκευση

Με τον Commuter, ο Ogio έχει σχεδιάσει μια τσάντα που διαθέτει μια απίστευτη ποικιλία επιλογών αποθήκευσης.

Το κύριο διαμέρισμα του είναι μια εκπληκτικά ευρύχωρη τσέπη ικανή να καταπιεί σχεδόν κάθε εργαλείο που το ρίχνετε σε αυτό. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια φωτογραφική μηχανή για παράδειγμα, με άφθονο χώρο που απομένει για επιπλέον φακό ή δύο, καθώς και ένα σακάκι, ομπρέλα, ή ακόμα και το μεσημεριανό γεύμα. Ένα ολοκληρωμένο αδιάβροχο μανίκι για φορητούς υπολογιστές παρέχει επίσης ένα άλλο επίπεδο προστασίας για φορητούς υπολογιστές, δείχνοντας ότι οι σχεδιαστές του Ogio κατανοούν τη σημασία της διατήρησης των πιο πολύτιμων συσκευών μας από τα στοιχεία.

Υπάρχουν ακόμη και τσέπες αφιερωμένες στην κατοχή τόσο τα κανονικά μεγέθη iPad και iPad Mini, καθώς και ένα άλλο σχεδιασμένο για τη μεταφορά ενός smartphone. Για να πείτε ότι τα ηλεκτρονικά σας gadget καλύπτονται καλά από αυτό το πακέτο θα ήταν μια υποτίμηση και αν είστε ταξιδιώτης που θέλει να πάρει τις συσκευές σας μαζί σας στο δρόμο, θα βρείτε αυτή την τσάντα περισσότερο από ό, τι φιλοξενεί.

Λογική σχεδίαση

Ο Ogio έκανε κάποιες πολύ σοφές αποφάσεις κατά τη δημιουργία του συνολικού σχεδίου για αυτό το πακέτο. Για παράδειγμα, η συμπερίληψη εύχρηστων ιμάντων ώμου και στέρνου καθιστά ένα αεράκι για να καλέσετε με τον κατάλληλο τρόπο τόσο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις όσο και για τις μετακινήσεις σας στο εξωτερικό. Έχουν επίσης ενσωματώσει ένα καλά γεμισμένο πίσω πλαίσιο, το οποίο προχωράει πολύ προς την κατεύθυνση της κατασκευής του πακέτου που μπορεί να φορέσει άνετα όλη την ημέρα, ακόμα και όταν φορτώνεται με βαριά εργαλεία. Το λεπτό προφίλ είναι επίσης μια ωραία πινελιά, καθιστώντας εύκολη την ολίσθηση κάτω από ένα κάθισμα του αεροπλάνου και αποτρέποντάς του να γίνει υπερβολικά ογκώδης ενώ στηρίζεται στην πλάτη σας.

Μη τεχνικό

Όπως ίσως μπορείτε να πείτε, μου αρέσει πολύ το πακέτο Ogio Commuter. Είναι ανθεκτικό, ευπροσάρμοστο και με τιμή μόνο $ 100, είναι επίσης μια συμφωνία. Αλλά είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι πρόκειται για μια τσάντα που ταιριάζει καλύτερα στον αστικό τυχοδιώκτη και όχι για τον ταξιδιώτη περιπέτειας που απολαμβάνει πιο δραστήριες αναζητήσεις.

Για παράδειγμα, ο Επιβάτης θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για περιπλάνηση στους δρόμους του Παρισιού ή του Βερολίνου και θα ήταν καλό να διερευνήσατε αυτές τις πόλεις από το πίσω μέρος ενός ποδηλάτου. Αλλά δεν θα θέλατε να πάρετε ορεινή ποδηλασία στα βουνά του Άτλαντα του Μαρόκου για παράδειγμα, ούτε θα ήταν καλή επιλογή για πεζοπορία στην κορυφή του Κιλιμάντζαρο. Αυτό το πακέτο προορίζεται για μη τεχνικές αναζητήσεις, και αν ψάχνετε κάτι για χρήση σε ένα μονοπάτι, υπάρχουν πολύ καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

Από την άλλη πλευρά, εάν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια δεν είναι τόσο ενεργητικά και περιπετειώδη και είστε στην αγορά για μια καλή τσάντα για να μεταφέρετε με ασφάλεια και με ασφάλεια όλα τα εργαλεία σας, το πακέτο Commuter είναι σίγουρα μια μεγάλη επιλογή για να εξετάσετε. Για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, είναι ένα κομψό, καλά κατασκευασμένο, εξελιγμένο πακέτο που θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε όλα τα σημαντικά αντικείμενα σας με ευκολία και άνεση.

Είτε πηγαίνετε κάτω από το μπλοκ για να συναντήσετε φίλους, είτε άλματα σε ένα αεροσκάφος για να εξερευνήσετε κάποια ξένη πόλη, είναι μια τσάντα που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Το γεγονός ότι η Ogio μπορεί να την προσφέρει σε τόσο ελκυστική τιμή είναι αξιοσημείωτη, καθιστώντας μια ακόμα πολύ καλή επιλογή ακόμη καλύτερη.

Συμπέρασμα

Αν και δεν είναι κατασκευασμένο για περιπέτειες στις μακρινές άκρες του κόσμου, το σακίδιο Ogio Commuter είναι μια μεγάλη επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν άφθονο χώρο για να μεταφέρουν τις σύγχρονες συσκευές τους με άνεση και ευκολία. Είναι αρκετά ανθεκτικό για να πάρει την τιμωρία που μπορεί να έρθει με τα ταξίδια και να συνεχίσει να δείχνει καλά στη διαδικασία. Είναι μια πραγματική συμφωνία για την τιμή.