Ανοιχτή και κλειστή ημέρα Βικτώρια 2018: Journée des Patriotes του Μόντρεαλ

Ανοιχτή και κλειστή ημέρα Ημέρας της Βικτώριας / Journée des Patriotes στο Μόντρεαλ: 21 Μαΐου 2018

Το Journée des Patriotes είναι μια ετήσια νόμιμη αργία που πραγματοποιήθηκε την πρώτη Δευτέρα πριν από τις 25 Μαΐου στο Κεμπέκ, αυτή την ίδια μέρα ο υπόλοιπος Καναδάς γιορτάζει την Ημέρα της Βικτώριας, τα γενέθλια της Βασίλισσας Βικτωρίας. Το 2018, η Ημέρα της Βικτώριας ή το Journée des Patriotes του Κεμπέκ (Γαλλική για την Πατριωτική Ημέρα) είναι η Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018.

Και ως νόμιμες διακοπές, πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν για την περίσταση.

Αλλά όλα δεν λιώνουν. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Journée des patriotes (ή Σαββατοκύριακο της Βικτώριας), για να μην αναφέρουμε όλα αυτά που συμβαίνουν τον Μάιο , συμπεριλαμβανομένων αυτών των May freebies . Περισσότερα για αυτό παρακάτω. Αλλά πρώτα, μια γρήγορη σημείωση για το όνομα της αργίας.

Έτσι είναι η 21η Μαΐου 2018, Ημέρα της Βικτώριας στο Μόντρεαλ; Ή το Journée des Patriotes;

Ο ευφυής αναγνώστης έχει καταλάβει πιθανώς τον παροιμιώδη ελέφαντα στο δωμάτιο μέχρι τώρα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει κάποια σύγχυση ως προς το τι να ονομάσουμε αυτές τις διακοπές στην επαρχία του Κεμπέκ, με τους κατοίκους και ακόμη και τα τοπικά ΜΜΕ ανοικτά να διαχωρίζονται στο θέμα. Ορισμένοι επιμένουν στις 21 Μαΐου 2018, είναι η Ημέρα της Βικτώριας και άλλοι υποσχέθηκαν την υπακοή στο Journée des Patriotes.

Ζητώντας την ερώτηση: Γιατί η κυβέρνηση του Κεμπέκ μνημονεύει μια διαφορετική γιορτή από τον υπόλοιπο Καναδά;

Οι ακόλουθες επιχειρήσεις και κυβερνητικά γραφεία κλείνουν στις εκδηλώσεις Victoria Day / Journée des patriotes στο Μόντρεαλ στις 21 Μαΐου 2018:

Οι ακόλουθες επιχειρήσεις και κυβερνητικά γραφεία είναι ανοικτά ή / και μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά κατά την κρίση τους στη Victoria Day / Journée des patriotes στο Μόντρεαλ στις 21 Μαΐου 2018: