Πώς να δείτε το Piero Della Francesca Frescoes στο Arezzo

Ο θρύλος του True Cross Ανιχνεύοντας τον Κύκλο της Τοιχογραφίας

Βλέποντας τις τοιχογραφίες του Piero della Francesca, ο θρύλος του αληθινού σταυρού , είναι το επίκεντρο μιας επίσκεψης στην πόλη της Arezzo της Τοσκάνης. Ο Piero della Francesca ήταν ένας από τους κορυφαίους αναγεννησιακούς ζωγράφους και ο La Leggenda della Vera Croce (Legend of the True Cross) θεωρείται αριστούργημά του και ένα από τα κορυφαία έργα αναγέννησης στην Ιταλία.

Υπόμνημα των πληροφοριών θέασης True Cross

Η εκκλησία San Francesco του Arezzo, στη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου , στεγάζει τις διάσημες τοιχογραφίες του Piero della Francesca.

Θα βρείτε την εκκλησία του 14ου αιώνα στο κάτω μέρος του Arezzo, περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του σιδηροδρομικού σταθμού και του καθεδρικού ναού. Ενώ η πρόσοψη είναι απλά κατασκευασμένη από τούβλα και πέτρα, μέσα είναι υπέροχες τοιχογραφίες από διάφορους καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένου του Piero della Francesca. Ο κύκλος της τοιχογραφίας του True Cross είναι στο Cappella Maggiore στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας. Μπορείτε να δείτε τις τοιχογραφίες από το εσωτερικό της εκκλησίας, αλλά να δείτε μια ματιά που πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο.

Πηγαίνετε κάτω από τις σκάλες στα αριστερά της πόρτας εισόδου στο γραφείο εισιτηρίων (υπάρχει μια οθόνη για τις τοιχογραφίες στην κορυφή της σκάλας). Οι επισκέψεις είναι μέγιστες 30 λεπτά και επιτρέπονται μόνο 25 επισκέπτες ταυτόχρονα.

Piero della Francesco Τέχνη στην Τοσκάνη

Ο Piero della Francesco γεννήθηκε στο Sansepolcro γύρω στο 1420. Το μουσείο του Sansepolcro (ανοικτό 9.30-13.00 και 14.30-18.00) στεγάζει δύο από τα σημαντικότερα έργα του, τη Madonna della Misericordia και την Ανάσταση του Χριστού .

Μια άλλη από τις τοιχογραφίες του βρίσκεται στο Duomo του Arezzo. Στο κοντινό Monterchi, μπορείτε να δείτε τη Madonna del Parto ή την Madonna στην Εργασία. Η γκαλερί Uffizi της Φλωρεντίας κατέχει επίσης ένα από τα έργα της.

Επισκεφθείτε τον Arezzo

Το λόφο Arezzo βρίσκεται στην ανατολική Τοσκάνη, κοντά στα σύνορα της Ούμπρια και είναι προσβάσιμο με το τρένο - δείτε το σιδηροδρομικό χάρτη της Τοσκάνης . Βλέπει λιγότερους τουρίστες από κάποιες από τις άλλες πόλεις των λόφων της Τοσκάνης, αλλά αξίζει μια επίσκεψη. Η όμορφη κεντρική πλατεία του χρησιμοποιήθηκε για τη μαγνητοσκόπηση της ταινίας Roberto Begnini, η ζωή είναι όμορφη .

Τα κρασιά και τα μαγειρικά μονοπάτια της κοιλάδας Casentino ξεκινούν από το Arezzo και μπορούν να εξερευνηθούν με αυτοκίνητο.