Ταξιδιωτικός Οδηγός Volterra

Walled μεσαιωνική πόλη Hill στην Τοσκάνη

Volterra

Το Volterra είναι μια περιφραγμένη πόλη στην Τοσκάνη με μεσαιωνικά και αναγεννησιακά κτίρια, ένα ρωμαϊκό θέατρο και ετρουσκικές τοποθεσίες. Είναι μια από τις πιο υποβλητικές πόλεις λόφων της Τοσκάνης, αλλά συνήθως, έχει πολύ λιγότερους τουρίστες από το κοντινό San Gimignano .

Τοποθεσία Volterra

Η Volterra βρίσκεται στο κέντρο της Τοσκάνης, λίγο νότια του San Gimignano και δυτικά της Σιένα (βλέπε το χάρτη της Τοσκάνης ). Είναι περίπου 50 χιλιόμετρα από τη Φλωρεντία και λίγο περισσότερο από 200 χιλιόμετρα από τη Ρώμη.

Πώς να φτάσετε στην Volterra

Ο κοντινότερος σταθμός του τρένου βρίσκεται στο Poggibonsi, βόρεια της Σιένα, έτσι ώστε να φτάσετε εκεί μπορείτε να πάρετε το τρένο για Poggibonsi. Τα λεωφορεία συνδέουν τη Volterra με την Poggibonsi και άλλες πόλεις της Τοσκάνης.

Τα πλησιέστερα αεροδρόμια βρίσκονται στη Ρώμη, Πίζα και Φλωρεντία, βλέπε χάρτη των αεροδρομίων της Ιταλίας .

Πού να μείνετε στη Volterra

Εδώ είναι μερικές καλές επιλογές:

Volterra Top Αξιοθέατα

Λυγαριά Saga Νέα Σελήνη στη Volterra

Η Volterra είναι η έδρα του Volturi στο βιβλίο του New Moon , το δεύτερο βιβλίο της σειράς Twilight και η δράση στο τέλος της ιστορίας πραγματοποιείται εδώ. Παρόλο που το τέλος της ταινίας Twilight Saga: New Moon βρίσκεται στη Volterra γυρίστηκε πραγματικά στο Montepulciano .