Πώς να συσκευάσετε για μια περιήγηση στην γη της Αλάσκας

Η συσκευασία για μια ξενάγηση στην Αλάσκα διαφέρει από τη συσκευασία για μια κρουαζιέρα στην Αλάσκα. Το ημερήσιο πρόγραμμά σας θα είναι πιο έντονο, το έδαφος που επισκέπτεστε πιθανότατα θα είναι πιο ποικίλο και θα ταξιδέψετε σε πολλούς διαφορετικούς τύπους θέσεων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ακόμα κι έτσι, θα χρειαστεί λιγότερες αλλαγές στο ρουχισμό γιατί δεν θα χρειαστεί να ντύσετε για δείπνο (ή οτιδήποτε άλλο) κατά τη διάρκεια της ξενάγησής σας στην Αλάσκα.

Πακέτο για μέγιστη άνεση

Το δρομολόγιο της Αλάσκας θα περιλαμβάνει πιθανώς στάσεις σε διάφορα σημεία.

Πολλές εκδρομές ξεκινούν στο Anchorage λόγω του μεγάλου, σύγχρονου αεροδρομίου και της λογικής απόστασης από το λιμάνι κρουαζιέρας στο Seward. Από εκεί μπορείτε να ταξιδέψετε στο Fairbanks μέσω Whittier και Valdez ή να κατευθυνθείτε βόρεια προς Talkeetna και Denali National Park και Preserve, στη συνέχεια βρόχο βόρεια και δυτικά προς Fairbanks. Η διαδρομή σας μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το ταξίδι με το λεωφορείο των 92 μιλίων για έξι ώρες στο Εθνικό Πάρκο Denali και το Preserve , είτε για να περάσετε μια μέρα πεζοπορία και να δείτε Denali είτε να μείνετε μια νύχτα ή δύο σε ένα από τα τρία καταλύματα στο τέλος του πάρκου Δρόμος.

Καθώς πακετάρετε, κρατήστε την άνεση και την ασφάλεια στο μυαλό σας. Φέρτε άνετα παπούτσια για περπάτημα, τζιν, μπλουζάκια μικρής και μεγάλης μανίκιας, αξεσουάρ βροχής, ηλιόλουστο κιβώτιο και ζεστό πουλόβερ ή σακάκι για κλήσεις wakeup του Northern Lights. Εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πιθανότατα θέλετε να συσκευάσετε και ένα ζευγάρι σορτς.

Τα παπούτσια σας πρέπει να είναι άνετα πέρα ​​από τη σύγκριση. Φέρτε τα παπούτσια με τα πόδια, τις μπότες πεζοπορίας ή ό, τι κάνει τα πόδια σας να αισθάνονται υπέροχα σε ανώμαλο, βραχώδες, σκονισμένο έδαφος.

Φορέστε τους στο αεροπλάνο, γιατί αν τους συσκευάσετε, θα πάρουν πολύ χώρο στη βαλίτσα σας.

Πακέτο φως

Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, δεν χρειάζεται να φοράτε νέα στολή κάθε μέρα. Ναι, πρέπει να αλλάξετε εσώρουχα και κάλτσες, αλλά μπορείτε να ξανακάνετε τα πουκάμισα και τα τζιν τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ανάλογα με το δρομολόγιό σας, μπορεί να είστε σε θέση να κάνετε πλυντήριο, το οποίο θα σας επιτρέψει να συσκευάσετε ακόμα πιο ελαφρύ.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν στεγνωτήρα μαλλιών. ρωτήστε αν δεν βλέπετε ένα στο δωμάτιό σας, καθώς ορισμένα ξενοδοχεία διατηρούν στεγνωτήρες μαλλιών δανειστή στο check-in γραφείο. Αν προτιμάτε να φέρετε το δικό σας στεγνωτήρα μαλλιών, μπορείτε, αλλά δεν είναι απόλυτη ανάγκη.

Οι άνθρωποι στην περιήγησή σας δεν θα κατατάσσουν καθημερινά τις επιλογές των ενδυμάτων σας. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να βλέπουν την άγρια ​​φύση, τις φάλαινες, τα βόρεια φώτα και το Denali.

Εξοπλισμός φωτογραφικών μηχανών συσκευασίας και συσκευές αποθήκευσης εικόνας

Το τοπίο της Αλάσκας είναι καταπληκτικό και σίγουρα θα συναντήσετε την άγρια ​​ζωή στην περιήγησή σας. Φέρτε μια φωτογραφική μηχανή ή ένα smartphone που παίρνει εξαιρετικές φωτογραφίες. Συμπληρώστε μια επιπλέον κάμερα σε περίπτωση που η μπαταρία σας πεθάνει στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι η εφεδρική φωτογραφική μηχανή είναι φορτισμένη και έτοιμη για χρήση.

Σε ένα ταξίδι μιας εβδομάδας, πιθανότατα θα πάρετε 50 έως 100 φωτογραφίες την ημέρα. Εάν το smartphone ή η φωτογραφική μηχανή σας δεν μπορεί να αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες, θα χρειαστεί να συσκευάσετε επιπλέον Sandisk ή άλλη συσκευή αποθήκευσης εικόνων.

Εάν σκοπεύετε να φωτογραφίσετε τα βόρεια φώτα , σκεφτείτε να φέρετε ένα τρίποδο και μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες μεγάλης έκθεσης.

Στρώματα πακέτων

Ένα δροσερό πρωινό στο Denali National Park και το Preserve μπορεί να δώσει τη θέση του σε μια ηλιόλουστη, ζεστή ώρα μεσημεριανού.

Αν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία ή να πάρετε μια περιήγηση με βάρκα, θα πρέπει σίγουρα να φορέσετε σε στρώματα. Ένα αντιανεμικό ή ελαφρύ μπουφάν θα σας προστατεύσει από τη βροχή, το αεράκι και τις δροσερές θερμοκρασίες. Σε παγωμένα πρωινά, ένα πουλόβερ ή φούτερ μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας. Αργότερα το πρωί, μπορεί να θέλετε να πάρετε τα δύο πρώτα στρώματα μακριά υπέρ ενός μπλουζάκι ή ένα αθλητικό πουκάμισο.

Οι νύχτες μπορούν επίσης να είναι δροσερές. το πουλόβερ ή το φούτερ θα πρέπει να είναι το στρώμα go-to σας, αν θέλετε να δείτε τα Northern Lights ή το Γαλαξία.

Συμπληρώστε λίγα επιπλέον

Ο αέρας της Αλάσκας είναι ξηρός. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, σκεφτείτε να φέρετε ενυδατική κρέμα ή λοσιόν.

Το αντηλιακό θα έρθει σε βολικό αν ξοδεύετε πολύ χρόνο έξω. Αγοράστε μικρούς σωλήνες μεγέθους ταξιδιού από το τοπικό κατάστημα μεγάλων θυρίδων ή το κατάστημα παντοπωλείων. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό εάν πετάτε σε έναν παγετώνα.

Ενώ δεν θα βρείτε φίδια ή τσιμπούρια στην Αλάσκα, τα κουνούπια και οι σκνίπες αφθονούν. Προετοιμάσου; πακέτο απωθητικών εντόμων. Φέρτε συμψηφισμό εάν σχεδιάζετε να κάνετε κάποια backcountry πεζοπορία ή κάμπινγκ.

Πεζοπορία πόλοι μπορούν να έρθουν σε πρακτικό, πάρα πολύ. Εάν μένετε σε ένα από τα καταλύματα στο Εθνικό Πάρκο Denali και στο Preserve, ρωτήστε για πόλους πεζοπορίας δανεισμού κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Τα κιάλια θα σας βοηθήσουν να δείτε αρκούδες, caribou και άλλες άγριες φύσεις.

Αν σχεδιάζετε να κάνετε πλυντήρια ρούχων, συσκευάστε κάποιο σαπούνι για πλύσιμο ρούχων και σεντόνια. Τα σαπούνια "σαπούνια" είναι εξαιρετικά φορητά και εύχρηστα. Πετάξτε ένα στο πλυντήριο μαζί με τα ρούχα σας. μην τοποθετείτε το κέλυφος σε ένα διαμέρισμα φόρτωσης υγρού σαπουνιού στο επάνω μέρος της ροδέλας, επειδή οι εμπορικές ροδέλες δεν σχεδιάστηκαν για λοσιόν σαπουνιού.

Ένας χάρτης, αν και δεν είναι αναγκαιότητα, μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τα ρουλεμάν σας και να εκτιμήσετε πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η Αλάσκα. Εάν το χώρο το επιτρέπει, φέρτε ένα επισήμανσης και εντοπίστε τη διαδρομή σας καθώς ταξιδεύετε. Όταν επιστρέφετε στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη και τις φωτογραφίες σας για να ενημερώσετε την οικογένεια και τους φίλους σας για το ταξίδι σας.

Εξοικονομήστε χώρο αποσκευών για αναμνηστικά. Τα βιβλιοπωλεία και τα βιβλιοθήκες στο Αθηναϊκό κατάστημα δώρων στο Εθνικό Πάρκο είναι εξαιρετικά δελεαστικά, και τα μπλουζάκια και τα μπλουζάκια καταλαμβάνουν πολύ χώρο βαλίτσας.