Αναθεώρηση: Πορτοφόλι BigSkinny World Bi-Fold

Είναι αυτό το πορτοφόλι ταξιδιών τέλειων ανδρών;

Κανείς δεν αγαπά να έχει ένα τεράστιο, υπερβολικά γεμισμένο πορτοφόλι στις καλύτερες εποχές, αλλά είναι ακόμη χειρότερο όταν ταξιδεύει.

Όχι μόνο η ατελείωτη προσφορά θυρίδων εισιτηρίων και αποδείξεων απειλεί να φυσήξει το πορτοφόλι σας στις ραφές, αλλά έχοντας μια τεράστια διόγκωση στην πίσω τσέπη σας ζητά απλώς προσοχή από πορτοφολάδες και κλέφτες.

Με το υπάρχον πορτοφόλι μου να πέφτει σε κομμάτια, η BigSkinny προσφέρθηκε να στείλει κάτι καλύτερο για χρήση στο επόμενο ταξίδι μου.

Ας δούμε πώς εξελίχθηκε.

Ιστορικό

Το Big Skinny κάνει μια σειρά από πορτοφόλια και κατόχους καρτών, με μια υποκείμενη ομοιότητα: όλα είναι εξαιρετικά λεπτή. Χάρη στη μείωση κατά 50% του βάρους και του πάχους σε σχέση με άλλα πορτοφόλια, η ιδέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας χωρίς να κοιτάξετε σαν τον George Costanza του Seinfeld.

Είμαι διπλός τύπος πορτοφολιού, έτσι εγκαταστάθηκα στο Δερμάτινο Hybrid World Bi-Fold Wallet. Η εταιρεία προσφέρει επίσης τριπλά μοντέλα, καθώς και πολλά με ενσωματωμένο υλικό αποκλεισμού RFID.

Εμφανίσεις και χρήση σε πραγματικό κόσμο

Αλήθεια για το όνομα, το Big Skinny World Bi-Fold ήταν, καλά, τόσο μεγάλα όσο και κοκαλιάρικο. Ένα τετράγωνο τεσσάρων ίντσας, ήταν ψηλότερο από το προηγούμενο πορτοφόλι μου και αρχικά ανησυχούσα ότι θα ήταν υπερβολικά μεγάλο για την τσέπη μου. Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, το μειωμένο πάχος αντισταθμίστηκε για το επιπλέον ύψος. Το πορτοφόλι τοποθετήθηκε εύκολα στις μπροστινές και τις πίσω τσέπες τόσο των σορτς όσο και των τζιν, ακόμα και όταν ήταν γεμάτες, με αισθητά λιγότερη διόγκωση.

Το πλεονέκτημα αυτού του πρόσθετου ύψους εμφανίστηκε γρήγορα όταν φόρτωσα μια σειρά από διαφορετικά νομίσματα στο τμήμα χαρτονομισμάτων. Πολλές χώρες χρησιμοποιούν σημειώσεις πολύ μεγαλύτερες από τους λογαριασμούς των ΗΠΑ και χρειάστηκε να τις διπλώσω κατά μήκος μιας ή και των δύο διαστάσεων για να τις ταιριάξω σε προηγούμενα πορτοφόλια.

Δεν είναι έτσι με αυτό το μοντέλο - τα πάντα, από τις ρουπίες της Σρι Λάνκα μέχρι τα quetzals της Γουατεμάλας, το βιετναμέζικο dong με την Maldivian rufiah τοποθετημένα χωρίς πρόβλημα.

Αυτό το χαρτοφυλάκιο διαιρείται με ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα, το οποίο πάντα προτιμώ - καθιστά εύκολο τον διαχωρισμό διαφορετικών νομισμάτων ή τη διατήρηση των αποδείξεων και άλλων βοηθημάτων από τα χρήματά σας.

Λεπτά πορτοφόλια που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν συχνά επιτυγχάνουν τη λεπτότητα τους, έχοντας μόνο διαμερίσματα καρτών στη μία πλευρά. Το World Bi-Fold προσφέρει τέσσερις τσέπες στην αριστερή πλευρά και τρεις δεξιά, μία από τις οποίες είναι άδεια οδήγησης ή παρόμοια.

Αυτό ήταν αρκετό για μένα να ταιριάζει με όλα τα χαρτιά που ταξιδεύω, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα μπορούσατε να διπλασιάσετε αν χρειαζόταν. Υπάρχουν επίσης κρυμμένες τσέπες πλήρους ύψους πίσω από κάθε σειρά διαμερισμάτων, αν τις χρειάζεστε.

Τα κέρματα είναι πάντα μια ταλαιπωρία όταν ταξιδεύετε. Σε ορισμένα μέρη του κόσμου είναι εύκολο να καταλήξετε με μια μεγάλη χούφτα τους μετά από μια μέρα εξερεύνησης της πόλης (Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, σε κοιτάζω). Συχνά αξίζει να αγνοηθούν, αλλά η πτώση δώδεκα νομισμάτων ή περισσότερων στα περισσότερα πορτοφόλια τα καθιστά πολύ ογκώδη.

Το World Bi-Fold δεν μπορεί να δουλέψει με τα μεγάλα μεταλλικά κομμάτια, αλλά κάνει ό, τι μπορεί. Υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα με φερμουάρ στην πλάτη που τρέχει το μεγαλύτερο μέρος του ύψους του πορτοφολιού και όσο τα νομίσματα δεν βρίσκονται πάνω από το ένα πάνω στο άλλο, δεν προσθέτουν πολύ χύμα.

Δεν είναι όμως τόσο εύκολο να εξαγάγετε μεμονωμένα νομίσματα, οπότε πιθανότατα θα βρείτε τον εαυτό σας ανατρέποντας στο χέρι σας για να βρείτε αυτά που χρειάζεστε.

Ετυμηγορία

Μου άρεσε πραγματικά το Big Skinny's World Bi-Fold, και τώρα είναι το πορτοφόλι μου επιλογής τόσο γύρω από την πόλη όσο και στο δρόμο. Είναι κομψό, λειτουργικό και, μέχρι στιγμής, δεν δείχνει κανένα σημάδι φθοράς. Αν ψάχνετε για ένα λεπτό, καλά σχεδιασμένο πορτοφόλι για το επόμενο ταξίδι σας, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.