Οι καλύτερες παραλίες της Νοτιοανατολικής Ασίας για τους ταξιδιώτες του προϋπολογισμού

Πορεία προς τη Νοτιοανατολική Ασία; Αυτές είναι οι παραλίες που πρέπει να επισκεφτείτε

Η Νοτιοανατολική Ασία είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τους πρώτους ταξιδιώτες . Είναι ασφαλές, φθηνό, έχει απίστευτο φαγητό, ένδοξο καιρό και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες που θα δείτε ποτέ. Οι παραλίες είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της περιοχής.

Είτε θέλετε να αναδημιουργήσετε την παραλία στο Koh Phi Phi, απολαύστε το εσωτερικό σας hippie στο Koh Chang, ξεφύγετε από τους τουρίστες στο Koh Yao Noi, απολαύστε κάπου λίγο πιο χαλαρή στο Σιχάνουκβιλ, μάθετε να σερφάρετε στο Μπαλί ή να θαυμάσετε την καθαριότητα της παραλίας Cua Dai στο Hoi An, Βιετνάμ, υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Εάν σκέφτεστε να επισκεφθείτε τη Νοτιοανατολική Ασία το 2016, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής:

Παραλία Otres, Sihanoukville, Καμπότζη

Το Σιχάνουκβιλ είναι ένας γνωστός προορισμός για ερασιτέχνες προορισμούς για ταξιδιώτες με εικοσιπενταετή διαδρομή στην ιππασία της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ενώ τα μέρη που βρίσκονται στην περιβόητη παραλία Serendipity στο Sihanoukville μπορεί να είναι διασκέδαση, δυνατά και διαρκώς όλη τη νύχτα, προτιμώ να κατευθυνθώ στη γειτονική παραλία Otres για μια μικρή φέτα ηρεμίας.

Στην παραλία Otres, δεν θα βρείτε κανένα από τα δυνατά, party-αναζητούν backpackers - αντ 'αυτού προσελκύει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ηλικιωμένο πλήθος ζευγαριών, σόλο ταξιδιώτες και expats που ποτέ δεν φαίνεται να φύγει. Με τα μπανγκαλόου που καλύπτουν την παραλία και κοστίζουν μόλις € 10 τη νύχτα, είναι το ιδανικό μέρος για να μην κάνετε πολλά για τίποτα για λίγο. Ξυπνήστε με μια πρωινή βουτιά στον απίστευτα ζεστό ωκεανό, κάντε ένα ημερήσιο ταξίδι σε κάποια από τα γειτονικά νησιά, πηγαίνετε για ποτό στο Mushroom Point και λάβετε μέρος στη βραδινή παράδοση να κάθεστε σε ξαπλώστρες για να παρακολουθήσετε τα πάντα απίστευτα ηλιοβασιλέματα.

Lonely Beach, Koh Chang, Ταϊλάνδη

Η παραλία Lonely, που βρίσκεται στα νότια του Ταϊλανδικού νησιού Koh Chang , είναι ο τόπος όπου ο Μπάρμπεϊ δεν πέθανε ποτέ. Γεμάτο με μπανγκαλόου, όπου υπάρχει μια αιώρα που κρέμεται έξω, είναι υποχρεωτική, το Koh Chang είναι για χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και για πάρτι τη νύχτα.

Η παραλία Lonely είναι η ιδανική παραλία μου γιατί δεν ξεπερνά τους ανθρώπους, όπως πολλές από τις παραλίες της Νοτιοανατολικής Ασίας μπορεί να είναι.

Η άμμος ήταν μαλακή και το νερό ήταν πρακτικά διαφανές. Είναι ακόμα εύκολο να βρείτε απομονωμένες θέσεις στην παραλία και να ξεγελάσετε τον εαυτό σας για να σκέφτεστε ότι κάνετε ηλιοθεραπεία στο δικό σας ιδιωτικό νησί.

Αφού ξοδέψετε την ημέρα σας ηλιοθεραπεία ανάμεσα σε φοινικόδεντρα και σνάπια στην αιώρα σας, είναι καιρός να ξεκινήσετε μερικά από τα beach bars. Το εύστοχα ονομάζεται Sunset Bar είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσει το βράδυ, με φημισμένο θαλασσινό μπάρμπεκιου και € 1 μπύρες. Από εκεί, ακολουθήστε τον ήχο της άντλησης reggae κάτω από την κύρια λωρίδα και ξοδέψτε τα υπόλοιπα κουβάδες το βράδυ σας (στην Ταϊλάνδη, είναι κοινό για να πίνετε από ένα κουβά κάστρο άμμου παιδιού!) Και να τραγουδήσετε καραόκε.

Λευκή παραλία, Μπορακάι, Φιλιππίνες

Η τακτική εμφάνιση σε καταλόγους των δέκα πρώτων παραλίων στον κόσμο, η White Beach στο νησί Boracay είναι ένας προορισμός που όλοι πρέπει να επισκεφθούν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.

Η Λευκή παραλία εκτείνεται τέσσερα χιλιόμετρα κάτω από τη δυτική πλευρά του νησιού και εκεί μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε θα χρειαστείτε. Υπάρχει η πιο μαλακή άμμο που μοιάζει με σκόνη που έχετε βάλει ποτέ στο πόδι, το πιο ξεκάθαρο, πιο ζεστό, τυρκουάζ νερό. Θα έχετε την ευκαιρία να νοικιάσετε ATV για να εξερευνήσετε το νησί, την ευκαιρία να νοικιάσετε ένα σκάφος για να ταξιδέψετε σε κοντινά νησιά.

Μπορείτε να μείνετε σε € 5 ανά νύχτα μπανγκαλόου ή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με διαμονή σε πολυτελές θέρετρο. Μπορείτε να κάνετε μασάζ στην παραλία, να φάτε φρέσκα θαλασσινά και φυσικά να κάνετε ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσετε.

Το βράδυ, οι δεκάδες παραλιακά μπαρ ζωντανεύουν με ακουστικές παραστάσεις κιθάρας και εκδηλώσεις φωτιάς. Με τραπέζια και καρέκλες διατεταγμένες στην παραλία, ώστε ο ωκεανός να μπορεί να αγκαλιάσει τα πόδια σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να χορέψετε τη νύχτα σε μια από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου.

Παραλία Cua Dai, Χόι Αν, Βιετνάμ

Το Βιετνάμ δεν είναι γνωστό για τις παραλίες του, αλλά υπάρχουν λίγα κοσμήματα κατά μήκος της ακτογραμμής που δεν είναι γνωστά. Πάρτε Hoi An, για παράδειγμα. Είναι γνωστό ότι έχει εκατοντάδες καταστήματα ειδικών ρούχων όπου μπορείτε να φέρετε φθηνά ρούχα που γίνονται μέσα σε λίγες μέρες. Η παλιά πόλη έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ και για καλό λόγο: είναι εκπληκτική και ιδανική για να περάσετε μερικές ώρες περιπλάνηση γύρω.

Η παραλία Cua Dai σπάνια αναφέρεται, αλλά είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στη Νοτιοανατολική Ασία. Σε αντίθεση με πολλές παραλίες στην περιοχή, δεν είναι γεμάτο με τουρίστες. Είναι εύκολο να ξεφύγετε από τα πλήθη και να βρείτε ένα σημείο της παραλίας στον εαυτό σας. Είναι εκπληκτικά καθαρό και εγώ - δεν έβλεπα ούτε ένα κομμάτι σκουπιδιών την ημέρα που πέρασα εκεί. Η άμμος είναι άσπρη, το νερό είναι ζεστό και δεν υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που καταστρέφουν την ειρήνη. Συνιστάται.

Είχε Yao Beach, Koh Yao Noi, Ταϊλάνδη

Αν ψάχνετε για ένα παράδεισο ταϊλανδικού νησιού χωρίς τουρίστες, θα το βρείτε στο Koh Yao Noi, ένα ήσυχο νησί αλιείας με λίγους ξενώνες για να μείνετε. Είναι ήσυχο εδώ, το Internet μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί και τα εστιατόρια είναι αραιά.

Αν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τις μικρές δυσκολίες, όμως, θα βρείτε μια καταπληκτική παραλία με κανέναν άλλο. Απλά κατευθυνθείτε προς τα βορειοανατολικά του νησιού στο σκούτερ και θα βρείτε ένα μικρό χειρόγραφο πινακίδας σε μια ξύλινη σανίδα, στρέφοντάς σας στη ζούγκλα. Ακολουθήστε το μονοπάτι για μισή ώρα και θα ανταμειφθείτε.

Στην Had Had Beach, δεν έχω δει ποτέ άλλο άτομο. Είναι μια αμμώδης άμμος μήκους αρκετών χιλιομέτρων που βλέπει πάνω από τον κόλπο Phang Nga και θα έχετε τα πάντα για τον εαυτό σας. Παράδεισος.

Παραλία Kuta, Μπαλί, Ινδονησία

Εάν θέλετε να μάθετε να σερφάρετε ενώ βρίσκεστε στη Νοτιοανατολική Ασία, υπάρχει ένας τόπος που φημίζεται για τους ταξιδιώτες στην περιοχή από παντού. Το Kuta Beach, στο Μπαλί, δεν είναι το πιο καλλιεργημένο μέρος, αλλά η παραλία του έχει φανταστική περιήγηση για αρχάριους και έντονη νυχτερινή ζωή. Επικεφαλίστε εδώ για να εξοικονομήσετε χρήματα, να μάθετε να σερφάρετε, να κάνετε πάρτι με backpackers τη νύχτα και να αποκαταστήσετε με κάποια ηλιοθεραπεία στην παραλία.