Ασυνήθιστα ρομαντικά μέρη στο Πίτσμπουργκ

Πάρτε τη διάθεση με αυτούς τους δημιουργικούς προορισμούς

Ένα τραπέζι για δύο άτομα σε ένα φιλόξενο εστιατόριο. Ένα άνετο κρεβάτι-πρωινό στη μέση του δάσους. Ένα απόγευμα πέρασε περιπλανώμενος σε ένα αιώνιο νεκροταφείο. Αυτές είναι οι στιγμές που εμπνέουν την ερωτευμένη, όχι μόνο με το περιβάλλον αλλά με το πρόσωπο που είναι δίπλα μας. Γυρίστε οποιαδήποτε μέρα σε μια ρομαντική συνάντηση σε ένα από αυτά τα ασυνήθιστα, ειδικά σημεία του Πίτσμπουργκ . Οι περισσότερες από αυτές τις ιδέες δεν θα σας κάνουν να σκάβετε πολύ βαθιά στο πορτοφόλι σας, οπότε μπορείτε εύκολα να τις ελέγξετε όλες, αν εσείς και το μέλι σας τείνετε τόσο πολύ.

Και είναι εποχιακά και για διαφορετικές ώρες της ημέρας, έτσι ώστε να μπορούν να εξαπλωθούν κατά τη διάρκεια του έτους και το Σαββατοκύριακο.

Μωρο μου ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ εξω

Ένα τέλειο μέρος για να φέρετε τον ιδιαίτερο σας κάποιον για μια ρομαντική βραδιά, τα πλούσια, αρωματικά μονοπάτια του Ωδείο Phipp's είναι ζεστά και ανθισμένα όλο το χρόνο. Ψάξτε για βραδιές κεριών καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής περιήγησης του Αγίου Βαλεντίνου.

Πιάσε τα πατίνια σου και χτύπησε τον πάγο σε ένα από τα πολλά όμορφα παγοδρόμια του Πίτσμπουργκ, όπως το Rink στο κέντρο της PPG Place και τα παγοδρόμια στο Schenley Park, στο North Park και στο South Park.

Απολαύστε μια "άγρια" εποχή στο ζωολογικό κήπο & ενυδρείο P ittsburgh , ανοιχτό κάθε μέρα του έτους εκτός από τις ευχαριστίες, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ένα ρομαντικό μέρος για βόλτα και το χέρι, ο ζωολογικός κήπος διαθέτει όλα από αξιολάτρευτο μωρό ελέφαντες και τίγρεις Amur σε πολικές αρκούδες και ένα σπάνιο δράκο Komodo. Κατά τη διάρκεια των ψυχρών χειμωνιάτικων μηνών, ζεσταίνετε στο ατμόλουτρο ή στο τροπικό ενυδρείο.

Υπαίθριες περιπέτειες με ζεστό καιρό

Ένα από τα πιο γραφικά μέρη στο Πίτσμπουργκ, το κοιμητήριο Allegheny είναι επίσης απροσδόκητα ρομαντικό με 300 στρέμματα λόφων και μνημείων που περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία αρχιτεκτονικών στυλ. Ένα αγαπημένο με λάτρεις της ιστορίας, το νεκροταφείο στέκεται γενιές των Πίτσμπουργκ πίσω στον Γαλλικό και Ινδικό Πόλεμο.

Σταματήστε και πάρτε ένα χάρτη στους τάφους του συνθέτη Stephen Collins Foster και της πρώτης κοπέλας της Αμερικής, Lillian Russell.

Μην χάσετε μια ρομαντική βόλτα στο Duquesne Incline ή Monongahela Incline για να δείτε τις εκπληκτικές απόψεις από την κορυφή του Ουάσινγκτον . Γεμάτη με καταστρώματα παρατήρησης, εστιατόρια και μοναδικά καταστήματα με θέα στην πόλη, αυτό το λόφο 450 ποδιών είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για μια στοργική ημερομηνία.

Starry Nights

Πιάσε το γλυκό σου και πηγαίνετε στο Carnegie Science Center για μια ρομαντική βραδιά κάτω από τα αστέρια στο παρατηρητήριο και το πλανητάριο του κέντρου. Για μια ξεχωριστή απόλαυση, μάθετε πώς να ερμηνεύσετε τους ουρανούς του Πίτσμπουργκ με "Stars Over Pittsburgh" ή δοκιμάστε μία από τις πολλές εκπομπές λέιζερ βράδυ.

Απολαύστε ρομαντικά βραδινά κοκτέιλ στο λόμπι Palm Court στο υπέροχο ξενοδοχείο William Penn και ακολουθήστε το με μια συμφωνική συναυλία, ένα παιχνίδι ή μια εκπομπή Broadway στο κοντινό Heinz Hall, το Byham Theatre ή το Benedum Center στην κοντινή πολιτιστική περιοχή του Πίτσμπουργκ.