Κρατήστε το οδόστρωμα της Νέας Ορλεάνης ως τη μεταφορά σας

Κάντε μια βόλτα στο στυλ στην Κήπο, στο City Park και στο Riverfront

Η μεταφορά στη Νέα Ορλεάνη μπορεί να αποτελέσει έλξη από μόνη της. μπορείτε να οδηγήσετε σε ιστορικά τραμ κατά μήκος μιας γραμμής τραμ που λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια. Όχι μόνο αυτό, αλλά για μια τιμή, μπορείτε να ναυλώσετε το δικό σας τραμ για το δικό σας ιδιωτικό πάρτι και wow τους φίλους ή την οικογένειά σας, επίσης.

Φανταστείτε μια μέρα του γάμου που ταξιδεύει κατά μήκος της λεωφόρου St. Charles πέρα ​​από τα αρχοντικά αρχοντικά του Garden District και αρχαίες βελανιδιές.

Απλά σκεφτείτε πόσοι τουρίστες κάνουν ένα σημείο να οδηγούν το τραμ μόνο για διασκέδαση. Εάν επρόκειτο να έχετε το δικό σας ιδιωτικό τραμ, οι φιλοξενούμενοι εκτός πόλης θα ήταν πραγματικά θαυμάσιοι για την εμπειρία.

Μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια, την επέτειο, την αποφοίτηση ή οποιαδήποτε άλλη χαρούμενη μέρα με τους φίλους και την οικογένειά σας να κυματίζουν στα πλήθη που περνάτε. Τα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα το τραμ. Ή, αν έχετε μια ομάδα στην πόλη για μια σύμβαση, μια περιοδεία σε ένα τραμ είναι ένας καλός τρόπος για να συνδυάσετε τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση.

Οι διαδρομές

Παρόλο που η γραμμή του St. Charles Avenue μπορεί να είναι μια αγαπημένη γραμμή λόγω της εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής του Garden District , οι άλλες γραμμές έχουν μερικές εκπληκτικές ιδιότητες και σημεία ενδιαφέροντος στην πορεία.

Κανάλι (νεκροταφεία)

Canal (πάρκο πόλης)

Riverfront

Τη λεωφόρο St. Charles

Rampart / St. Claude

Το κόστος

Οι χάρτες ξεκινούν από 1.000 δολάρια ανά ταξίδι και η τιμή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την απαιτούμενη διαδρομή. Κάθε φορά που ένα τραμ φεύγει από τον σταθμό μετράει ως μεμονωμένος ναύλος. Για παράδειγμα, μια χάρτα σε έναν προορισμό με μια παραλαβή αργότερα την ημέρα με ένα ταξίδι επιστροφής σε έναν δεύτερο προορισμό θα είναι δύο χάρτες.

Μπορείτε να επιλέξετε τις δικές σας τοποθεσίες παραλαβής και αποβίβασης κατά μήκος της διαδρομής. Επομένως, εάν κάνετε κράτηση για ένα γάμο, μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε ένα τραμ με τους πελάτες σας στο ξενοδοχείο και να τους πάρετε στην εκκλησία.

Εάν επιλέξετε να χρεώσετε το τραμ για ένα τμήμα της γραμμής του τραμ και όχι ολόκληρη τη γραμμή, αυτό μπορεί να γίνει, ωστόσο, η τιμή παραμένει η ίδια. Επίσης, το τραμ μπορεί μόνο να πάρει και να πέσει στα δύο σημεία. Δεν θα υπάρχουν στάσεις ή απογείωση ή αποβίβαση κατά μήκος του δρόμου.

Κάθε ταξίδι που έχει ναυλωθεί πρέπει να ολοκληρωθεί σε ένα μόνο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αφήσετε ένα τραμ να σας αποβάλει σε μια εκκλησία, να περιμένετε να τελειώσει η τελετή σας και στη συνέχεια να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο. Θα χρειαστεί να κλείσετε ένα δεύτερο χάρτη για το ταξίδι επιστροφής.

Αριθμός των καλεσμένων

Τα οδοκαθαριστήρια του St. Charles μπορούν να φιλοξενήσουν 52 άτομα ή 75 άτομα. Τα κανάλια Canal μπορούν να φιλοξενήσουν 40 καθισμένα ή 75 όρθια.

Φαγητό και ποτά

Μπορείτε να φέρετε φαγητό στο charter, αλλά τα αλκοολούχα ποτά δεν επιτρέπονται. Όλα πρέπει να είναι σε χάρτινα ή πλαστικά δοχεία, χωρίς γυαλί ή μέταλλο. Τα δάχτυλα φαγητού λειτουργούν καλύτερα και ένα πάγκο για ποτά. Θα χρειαστεί να φέρετε χαρτοπετσέτες, κύπελλα, χαρτοπετσέτες και ένα πλαστικό κόπτη κέικ, αν σκοπεύετε να σερβίρετε κέικ. Απαγορεύεται το κάπνισμα στο τραμ.

Διακοσμητικά

Μπορείτε να διακοσμήσετε το τραμ για το πάρτι. Η Περιφερειακή Αρχή Διαμετακόμισης σας επιτρέπει να φτάσετε εκεί μία ώρα πριν το αυτοκίνητο αφήσει για διακόσμηση. Πρέπει να επισυνάψετε τα διακοσμητικά σας με χορδή. Δεν επιτρέπονται κολλητικές ταινίες ή σπρέι. Από τεχνική άποψη, όλες οι διακοσμήσεις υπόκεινται στην έγκριση της Περιφερειακής Αρχής Διαμετακόμισης.

Ταινίες και ευκαιρίες φωτογραφιών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τραμ για ταινίες ή ευκαιρίες φωτογραφίας.

Το κόστος εξαρτάται από το πότε, πού, και πόσο καιρό. Υπάρχει μια τυπική διαδικασία για να ζητήσετε το τραμ για φωτογραφίες ή βιντεοσκοπήσεις.

Χάρτη κατά τη διάρκεια του Mardis Gras

Στο παρελθόν, τα τραμ δεν ήταν διαθέσιμα για ιδιωτική χρήση κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου του Mardis Gras, αλλά αυτό άλλαξε. Η Περιφερειακή Αρχή Διαμετακόμισης επιτρέπει τη ναύλωση κατά τη διάρκεια του Mardis Gras, αλλά είναι στη διακριτική τους ευχέρεια.