Καλύτερες θέσεις για να κερδίσετε τη θερμότητα στη Νέα Ορλεάνη

Δεν είναι μυστικό ότι το καλοκαίρι στη Νέα Ορλεάνη μπορεί να είναι ζεστό και υγρό, έτσι τι καλύτερο μέρος για να πάει για κάποια κλιματιζόμενα διασκέδαση. Γνωρίζουμε θερμότητα και ξέρουμε πώς να το νικήσουμε.

Νίκησε τη ζέστη

Η Νέα Ορλεάνη έχει πολλά καταστήματα παγκόσμιας κλάσης για να αποφύγει τη ζέστη και να έχει μια υπέροχη μέρα με την οικογένειά σας. Εδώ είναι τα καλύτερα.

Το Ενυδρείο της Αμερικής έχει ένα 30-πόδι-γεμάτο νερό γεμάτο σήραγγα και δείτε τροπικά ψάρια όλων των μορφών και μεγεθών, βυθισμένο σε 132.000 γαλόνια νερού.

Το τροπικό δάσος του Αμαζονίου παίρνει ομιχλώδες αλλά τα τροπικά πουλιά το αγαπούν. Οι καρχαρίες, οι θαλάσσιες χελώνες και οι ακόνες είναι από τα πολλά είδη που κολυμπούν στον εκθεσιακό χώρο του Κόλπου του Μεξικού, που εκτίθενται σε μια φωτιζόμενη δεξαμενή. Το αγαπημένο μας μέρος είναι η έκθεση Jellyfish.

Το Insectarium είναι ένα μοναδικό αξιοθέατο που όλοι στην οικογένεια θα αγαπήσουν. Το Μουσείο καταλαμβάνει 2300 τετραγωνικά πόδια στο αμερικανικό τελωνειακό κτίριο στην Canal Street. Έχει διαδραστικά εκθέματα, έναν ιαπωνικό κήπο πεταλούδας και ένα "den" όπου οι άνθρωποι μειώνονται στο μέγεθος των εντόμων. Τρομακτικός! Υπάρχει ένα λάκκο σκορπιών, απολιθώματα 200 εκατομμυρίων ετών και ένα εργαστήριο. Τι γίνεται με την επίσκεψη στο Spider Door Trap στο Life Underground; Πεινάς? Το μουσείο έχει μια μαγειρική επίδειξη που χαρακτηρίζει έναν σεφ που ετοιμάζει και σερβίρει νόστιμα έντομα, που χαρακτηρίζεται στο Tiny Termite Cafe και το Bug Appétit. Yummy!

Το Παιδικό Μουσείο της Λουιζιάνας έχει βαθμολογηθεί τα κορυφαία παιδικά μουσεία όλων των ερωτηθέντων από τον οικογενειακό ταξιδιωτικό οδηγό των ΗΠΑ το 2004 και έχει πάρει μόνο καλύτερα από τότε.

Υπάρχει ένα μικροσκοπικό παντοπωλείο όπου τα παιδιά μπορούν να ψωνίσουν, μια περιοχή όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν την αρχιτεκτονική της Νέας Ορλεάνης, μια καφετέρια όπου μπορούν να παίξουν σερβιτόρος ή επισκέπτης, ένα ρυμουλκό για να πετάξει κάτω από το Μισισιπή και πολλές άλλες πρακτικές δραστηριότητες. Στο Eye to Eye, μπορούν να μάθουν να κατανοούν την έννοια της όρασης όταν μπαίνουν σε ένα γιγάντιο βολβό.

Στη συνέχεια μπορούν να είναι ο γιατρός ή ο ασθενής στην κλινική οφθαλμού.

Το Entergy I-MAX Theatre βρίσκεται ακριβώς πάνω στο Riverwalk δίπλα στο Ενυδρείο της Αμερικής. Είναι μια ιδέα να συνδυάσετε μια ταινία I-MAX με το ενυδρείο για την τέλεια ημέρα.

Η αίθουσα συντήρησης είναι αφιερωμένη στη συντήρηση της μουσικής τζαζ της Νέας Ορλεάνης. Η αίθουσα συντήρησης δεν είναι μόνο χώρος μουσικής, είναι γκαλερί τέχνης και φωτογραφικό στούντιο. Στους τοίχους είναι πορτρέτα όλων των μεγάλων τζαζ της Νέας Ορλεάνης που έδωσαν στη Νέα Ορλεάνη και στον κόσμο αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία. Είναι επίσης φιλικό προς την οικογένεια. Δεν υπάρχει πόσιμο ή κάπνισμα, οπότε είναι εξαιρετικό μέρος να φέρετε τα παιδιά για να τα εισαγάγετε στην αμερικανική μουσική φόρμα στη New Orleans Jazz

Το Riverwalk Marketplace είναι ένα κλιματιζόμενο εμπορικό κέντρο που εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού. Δεν είναι το συνηθισμένο εμπορικό κέντρο, αν και έχει μερικά από τα συνηθισμένα καταστήματα. Υπάρχουν επίσης καταστήματα ειδικότητας, μουσική και γήπεδο φαγητού με θέα στον ποταμό Μισισιπή.

Το Εθνικό Μουσείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε τη μέρα. Με τη νέα επέκταση που περιλαμβάνει μια ταινία 4-D, πολλά αεροσκάφη και πολλά άλλα, είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.

Αγκαλιάστε τη θερμότητα

Θέλετε ένα μέρος έξω για να βουτήξετε και να δροσιστείτε; Πηγαίνετε στο υδάτινο πάρκο Cool Zoo του ζωολογικού κήπου του Audubon .

Αυτό το πάρκο με θέμα τα ζώα διαθέτει τρεις περιοχές με μεγάλη δεξαμενή νερού αλλιγάτορας και χωματόδρομο γιγαντιαίου μαϊμού. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την οικογένεια, με γκαρνταρόμπες, θυρίδες, κατάστημα σνακ και πολλά άλλα.