Πώς να ταξιδέψετε από τη Γενεύη στο Παρίσι

Πτήσεις, τρένα και επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από τη Γενεύη στο Παρίσι, αλλά έχετε πρόβλημα να αποφασίσετε αν θα ήταν πιο λογικό να ταξιδέψετε αεροπορικώς, με τρένο ή με αυτοκίνητο; Η Γενεύη απέχει περίπου 250 μίλια από το Παρίσι, πράγμα που σημαίνει ότι η επιβίβαση στο τρένο ή η οδήγηση είναι τέλεια εφικτές επιλογές και μπορεί επίσης να είναι πιο ευχάριστες και ευχάριστες μετακινήσεις.

Πτήσεις

Οι διεθνείς αερομεταφορείς όπως η Air France και η Swiss Air και οι εταιρείες χαμηλού κόστους όπως το Easyjet προσφέρουν καθημερινές πτήσεις από τη Γενεύη στο Παρίσι με προορισμό το αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle ή το αεροδρόμιο Orly .

Τρένα

Μπορείτε να φτάσετε στο Παρίσι από τη Γενεύη με τρένο μέσα σε μόλις 3 ώρες και 30 λεπτά μέσω απευθείας δρομολογίων. Τα τρένα από τη Γενεύη στο Παρίσι φθάνουν στο κέντρο του Παρισιού στο σταθμό Gare de Lyon . Τις περισσότερες φορές θα πρέπει να μεταφέρετε στη Λυών της Γαλλίας, αλλά από εκεί το τρένο υψηλής ταχύτητας TGV θα σας οδηγήσει στο Παρίσι σε λιγότερο από δύο ώρες.

Εισιτήρια ΚΤΕΛ Από τη Γενεύη στο Παρίσι απευθείας μέσω της σιδηροδρομικής Ευρώπης

Πώς να οδηγείτε από τη Γενεύη στο Παρίσι

Σε ομαλές συνθήκες κυκλοφορίας, μπορεί να διαρκέσει πέντε ώρες ή περισσότερο για να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε τμήματα της Ελβετίας και της Ανατολικής Γαλλίας. Αναμείνετε να πληρώσετε κάπως βαριά τέλη διοδίων σε πολλά σημεία σε όλο το ταξίδι, όμως.

Κρατήστε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης απευθείας μέσω Hertz

Φτάνοντας στο Παρίσι με αεροπλάνο; Επιλογές εδάφους μεταφοράς

Εάν φτάνετε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς θα φτάσετε στο κέντρο της πόλης από τα αεροδρόμια.

Διαβάστε περισσότερα: Επιλογές μεταφοράς εδάφους στο Παρίσι

Ταξιδεύοντας από αλλού στην Ευρώπη; Επίσης, δείτε: