Οδηγός για το 2ο διαμέρισμα στο Παρίσι

Καλντερίμια, αγορές παγκόσμιας κλάσης, μόδα & πολλά άλλα

Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, το 2ο διαμέρισμα του Παρισιού φιλοξενεί αξιοσημείωτα αξιοθέατα που δεν βλέπουν ποτέ πολλοί τουρίστες, όπως ένας άθικτος μεσαιωνικός πύργος που κάποτε ήταν ο τόπος μιας βάναυσης βασιλικής δολοφονίας, ένας από τους καλύτερους μόνιμους δρόμους της πόλης, λαμπερά παλιά καλυμμένα περάσματα και έντονες μπουτίκ από τους καθιερωμένους και άνδρες νέους σχεδιαστές.

Παρόλα αυτά, παρά τα πολλά προφανή τραπουλόχαρτα, πολλοί επισκέπτες καταφέρνουν να χάσουν απόλυτα την περιοχή αυτή, κρυμμένη γύρω από αυτό, καθώς αγκαλιάζουν γύρω από αυτό εν αγνοία τους καθώς επικεντρώνονται σε διάσημα γειτονικά τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Centre Georges Pompidou και το Les Halles εμπορικό συγκρότημα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί πρέπει να κάνετε κάποιο χρόνο για να εξερευνήσετε την περιοχή και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2ο, αν μένετε κοντά.

Να πάρει εκεί και να πάρει γύρω:

Μια από τις πιο συμπαγείς συνοικίες της πόλης, η δεύτερη εκτείνεται σε ολόκληρη την περιοχή του κεντρικού Παρισιού στη δεξιά όχθη του Σηκουάνα . Είναι σε κοντινή απόσταση από αξιοθέατα μεγάλων εισιτηρίων, όπως το Λούβρο και οι κήποι Tuileries.

Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε στο 2ο είναι να πάρετε τη γραμμή 3 ή 4 στο μετρό του Παρισιού στους σταθμούς Sentier, Etienne-Marcel ή Bourse. Τα περισσότερα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από αυτές τις κεντρικές στάσεις. Μπορείτε επίσης να φτάσετε εύκολα στην περιοχή με τα πόδια από γειτονικές συνοικίες, όπως το Marais, το Les Halles και την περιοχή Louvre-Tuileries .

Χάρτης του 2ου διαμερίσματος: Δείτε το χάρτη εδώ

Κύρια αξιοθέατα και αξιοθέατα στο 2ο διαμέρισμα:

Τρώγοντας & Πίνοντας στην περιοχή

Η εύρεση ενός χώρου για φαγητό στο 2ο δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη: η Rue Montorgueil, η Rue Pierre-Lescot και η Rue Etienne-Marcel είναι επενδεδυμένα με εστιατόρια και μπρασερί που είναι ως επί το πλείστον αξιοπρεπείς ακόμη και όταν συλλέγονται τυχαία, ενώ η περιοχή γύρω από το μετρό Bourse πολλά φημισμένα εστιατόρια, όπως το Terroir Parisien που άνοιξε πρόσφατα στο Palais Brogniart, και ένα από τα αγαπημένα μου στερεά brasseries του Παριζιάνικου Belle-Epoque, το Gallopin .

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες προτάσεις για μέρη για φαγητό στο δεύτερο σε αυτή τη σελίδα στο Παρίσι από το στόμα (μετακινηθείτε προς τα κάτω στο "75002" για μια λίστα).

Street καλούδια: Αν είστε περισσότερο από έναν εραστή τροφίμων δρόμου και nibbler αγορά, είστε στην τύχη. Η περιοχή είναι γεμάτη από μερικά από τα καλύτερα αρτοποιεία της πόλης, παράγει πωλητές και γκουρμέ κληρονόμους. Δείτε τον πλήρη οδηγό μας για την γειτονιά του Montorgueil για περισσότερες προτάσεις.

Πού να μείνετε στο 2ο;

Δεδομένου ότι η περιοχή αυτή είναι τόσο κεντρική και κοντά σε πάρα πολλά σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα και παροχές για να μετράνε, δεν είναι πιθανό να είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι κενές θέσεις εργασίας είναι δύσκολο να βρεθούν στο 2ο και οι τιμές είναι συχνά λιγότερο από φιλικές προς τον προϋπολογισμό ακόμη και για δύο και τρεις -αριστοκρατικά καταλύματα.

Ενώ δεν έχουμε εξετάσει προσωπικά κανένα από τα ξενοδοχεία αυτής της περιοχής, συνιστούμε να ψάξετε ξενοδοχεία που έχουν περάσει καλά με τους απλούς ταξιδιώτες.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την επίσκεψη αυτής της σελίδας στο TripAdvisor (διαβάστε κριτικές και κάντε κράτηση απευθείας).

Αγορές στην περιοχή

Η Rue Etienne-Marcel και η Rue Tiquetonne (και το Metro Etienne Marcel) είναι γεμάτες με μπουτίκ σχεδιαστών, με καταστήματα από καθιερωμένους σχεδιαστές όπως η Agnes B και Barbara Bui, καθώς και τα επερχόμενα ονόματα της μόδας. Το κατάστημα ιδεών Espace Kiliwatch προσφέρει μια ποικιλία νέων και χρησιμοποιημένων κλωστών και είναι δημοφιλής σε στυλ-συνειδητή, boho επαγγελματίες.

Εν τω μεταξύ, φροντίστε να κατευθυνθείτε στα περίτεχνα παλιά χωρία (όπως το Passage de la Cerf κοντά στο Rue Montorgueil και την Rue St Denis και το Passage Vivienne κοντά στο μετρό Bourse) για γοητεία παλαίωσης και μοναδικά δώρα.