Επισκέψεις στη Νέα Ορλεάνη τον Νοέμβριο: Τι πρέπει να ξέρετε

Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους ωραιότερους μήνες στη χρονιά της Νέας Ορλεάνης. Η εποχή του τυφώνα έχει τελειώσει και ο χειμώνας είναι συρόμενος-δεν είναι ψυχρός με κανένα τρόπο, αλλά είναι αρκετά δροσερό για να απολαύσει τις υπαίθριες δραστηριότητες εύκολα. Τα στρείδια είναι σε εποχή και έτσι είναι το γκουμπού (το τελευταίο μπορεί τεχνικά να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά ως ζεστό στιφάδο, είναι πραγματικά καλύτερο που καταναλώνεται όταν υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα). Οι Άγιοι και οι Πελινοί κινούνται πλήρως, όπως και οι Ομάδες Κοινωνικής Βοήθειας και Ψυχαγωγίας με τις εβδομαδιαίες Δεύτερες Γραμμές τους .

Οι διακοσμήσεις των διακοπών αρχίζουν να ξεδιπλώνονται και όλα φαίνονται γιορτινά και χαρούμενα. Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι λίγο υψηλότερες από ό, τι θα ήταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά είναι ακόμα προσιτές.

Μέση Υψηλή: 71 F / 22 C
Μέσος όρος χαμηλής: 55 F / 11 C

Συμβουλές συσκευασίας

Πιθανότατα θα θέλετε κυρίως μακρύ παντελόνι και κάποια στρώματα στην κορυφή (μπλουζάκια και πουλόβερ ή hoodies είναι ένα πρότυπο go-to). Φέρνοντας ένα ελαφρύ σακάκι και κασκόλ για βραδιές είναι μια καλή ιδέα. Τα καλά παπούτσια για περπάτημα είναι σημαντικά - θα τα θέλεις εξερευνώντας νεκροταφεία ή περπατώντας γύρω από την Κήπο - και μια ομπρέλα ταξιδιού είναι μια καλή ιδέα. Επίσης, εάν είστε ένας φίλος και σχεδιάζετε να γευματίσετε σε κάποιο από τα εστιατόρια παλιάς γραμμής , φροντίστε να φέρετε ένα σακάκι κοστουμιών.

Τα πιο σημαντικά γεγονότα του Νοεμβρίου