Νυχτερινή Περιήγηση στα Φόρια της Νέας Αγγλίας

Βγείτε στο Rails στη Νέα Αγγλία για μια Peeping Leaf Peeping Experience αυτή το φθινόπωρο

Μια περιοδεία φύλλων φύλλων πτώσης είναι ένας χαλαρός, ντεμοντέ τρόπος να γνωρίσετε την ομορφιά του φθινοπώρου στη Νέα Αγγλία. Εδώ είναι ο οδηγός σας για τις γραφικές περιηγήσεις τρένων πτώσης στα κράτη της Νέας Αγγλίας.

Conway Scenic Railroad
Τα Λευκά Όρη του Νέου Χαμπσάιρ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε τα ζωντανά χρώματα του φθινοπώρου. Το τρένο Notch Rail Conen Scenic Railways παίρνει τους επιβάτες σε μια πεντάωρη περιοδεία μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία πτώσης του Νιου Χάμσαϊρ καθώς χαστούκια μέσω Crawford Notch, ακολουθώντας μια ιστορική διαδρομή που πρώτα διασχίστηκε από τρένα περισσότερα από 130 χρόνια πριν.

Εάν προτιμάτε ένα μικρότερο ταξίδι με το τρένο, επιλέξτε τις περιηγήσεις στο σιδηροδρομικό σταθμό Valley Valley των 55 ωρών ή 1-3 / 4 ωρών, οι οποίες προσφέρουν πολύχρωμη θέα στα βουνά και την εξοχή καθ 'οδόν από το North Conway έως το Conway ή το Bartlett.

Essex ατμοκίνητο τρένο και ποταμόπλοιο
Θα έχετε φυλλώματα από το σιδηρόδρομο και το ποτάμι όταν θα αναχωρήσετε από το Essex του Κοννέκτικατ σε ένα νοσταλγικό ταξίδι που θα σας οδηγήσει πρώτα με τρένο μέσα από δασώδες έδαφος και έπειτα έξω από το νερό για να δείτε τις δασωμένες όχθες του ποταμού Κοννέκτικατ που εμφανίζουν τις αποχρώσεις του φθινοπώρου τους . Κάντε κράτηση εκ των προτέρων για αυτά τα δημοφιλή ταξίδια. Άλλες σιδηροδρομικές περιπέτειες περιλαμβάνουν ένα τρένο για δείπνο και το Haddam Special, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες χρόνο για να δειπνήσουν και να ψωνίσουν σε ιστορικές πόλεις στις όχθες του ποταμού.

Mt. Ουάσιγκτον Cog Railway
Για περισσότερα από 145 χρόνια, το Mt. Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ουάσινγκτον Cog έχει μεταφέρει τους τουρίστες στην κορυφή της Νέας Αγγλίας. Αυτή η εκπληκτική αμαξοστοιχία αναρριχείται σε ένα απότομο τετράγωνο 3,1 μιλίων στην κορυφή της κορυφής της Ουάσινγκτον, της ψηλότερης κορυφής της Νέας Αγγλίας.

Θα απολαύσετε εκπληκτική θέα της δόξας του φθινοπώρου του Νιού Χάμσαϊρ καθώς κάνετε την άνοδό σας και μπορεί να δείτε χιόνι όταν φτάσετε στην κορυφή.

Εκδρομές τρένου Hoosac Valley
Οι περιπέτειες της σκηνής της σκηνής επιστρέφουν στο Berkshires στη δυτική Μασαχουσέτη. Ανεβείτε στο σκάφος του κρασιού Budd Rail Diesel και απολαύστε τις φθινοπωρινές απόψεις του Mount Greylock και της σειράς Hoosac.

Κέιπ Τάουν Κεντρικό Σιδηροδρομικό
Παρακολουθήστε τους χαλικώδεις ακτές που περνούν από ένα γραφικό ταξίδι από το Hyannis της Μασαχουσέτης στο κανάλι Cape Cod. Αυτός ο ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει επίσης εκδρομές brunch, γεύμα και δείπνο σε επιλεγμένες ημερομηνίες πτώσης.

Green Rail Railroad
Ξεκινήστε ένα νοσταλγικό ταξίδι μέσα από την ύπαιθρο του Βερμόντ κατά τη διάρκεια της φωτεινούς εποχής φύλλωσης πτώσης. Το Green Mountain Railroad λειτουργεί ένα vintage τρένο αναχωρώντας από το Chester Depot. Το χρονοδιάγραμμα των ημερομηνιών περιοδείας φύλλωσης πτώσης προσφέρει πολλές επιλογές, γι 'αυτό ελέγξτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες και κρατήστε τις θέσεις σας online.

Hobo και Winnipesaukee Scenic Railways
Θα έχετε έναν δύσκολο χρόνο να επιλέξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο γραφικά τρένα φύλλων που γοητεύουν τους κατόχους φύλλων του New Hampshire κάθε φθινόπωρο. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Hobo κάνει διαδρομές 80 λεπτών κατά μήκος του ποταμού Pemigewasett. Το τρένο Winnipesaukee προσφέρει αξέχαστη θέα των πολύχρωμων δέντρων που αντανακλούν στη μεγαλύτερη λίμνη του κράτους σε μονοήμερες εκδρομές. Αν πραγματικά θέλετε να βυθιστείτε στην εμπειρία του σιδηρόδρομου, υπάρχουν επίσης επιλογές γεύματος και ένα φύλλωμα πτώσης λιμνούλα υπαίθρια τρένο τρέλα λειτουργεί σε επιλεγμένα βράδια το Σάββατο το φθινόπωρο.

Σιδηροδρομικός σταθμός Naugatuck
Αναχωρήστε από το ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό του 1881 στο Thomaston του Κοννέκτικατ, σε μια γραφική διαδρομή 1-1 / 4 ωρών με το τρένο σε ένα λεωφορείο της δεκαετίας του 1920.

Θα απολαύσετε τις απόψεις φύλλωμα πτώσης καθώς ταξιδεύετε κατά μήκος του ποταμού Naugatuck, μέσα από το παρθένο δάσος Mattatuck και ψηλά πάνω από το φράγμα Thomaston. Patch Pumpkin Οι τρένα είναι διαθέσιμες τον Οκτώβριο.

Περισσότερες περιηγήσεις πτώσης στη Νέα Αγγλία : Πεζοπορία / Περπάτημα | Λεωφορείο | Bike | Κρουαζιέρα | Εναέριος