Πού να μείνετε στον προορισμό Kohler

Όταν μένετε στο Destination Kohler, ένα ασυνήθιστο σπα θέρετρο στο όμορφο χωριό Kohler, Wisconsin, έχετε πολλές επιλογές. Αν θέλετε μια διαμονή εστιασμένη στο spa, δοκιμάστε το Carriage House, ένα 55τ.μ., τριώροφο ξενοδοχείο από τούβλα που ήταν αρχικά το παντοπωλείο και καταστήματα για τους εργάτες που έμεναν στο The American Club δίπλα.

Όχι μόνο είναι το Kohler Waters Spa που βρίσκεται στο Carriage House, μπορείτε να πάρετε επιπλέον, όπως δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις σπα, ακόμη και αν δεν έχετε μια θεραπεία εκείνη την ημέρα.

Όταν κάνετε check in, θα σας προσφερθεί ένα ποτήρι αφρώδους οίνου, χυμός πορτοκαλιού ή ένα Mimosa - ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Μια όμορφη εξάπλωση καπνιστού σολομού, bagels, κρουασάν, muffins, φρούτα και γλυκά που εκτίθενται κάθε πρωί - δωρεάν για τους επισκέπτες στο Carriage House, οι οποίοι ενθαρρύνονται να κατεβούν στις μπουρνούζια spa και παντόφλες που βρίσκονται σε κάθε δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να καλέσετε σε ένα δωρεάν απογευματινό τσάι και βράδυ.

Τα δωμάτια είναι ζεστά και καλοκαιρινά, με τοίχους με επένδυση από ξύλο, πλούσια σε κοσμήματα τόνοι και κρεβάτια με περιποιήσεις υφάσματος που σας κάνουν να νιώσετε σαν βασιλική. Έμεινα σε ένα πολυτελές δωμάτιο με έναν άνετο κόκκινο καναπέ και, όπως θα περίμενε κανείς, ένα εντυπωσιακό μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ Kohler και ανοιχτό ντους που προσφέρουν ένα νέο είδος εμπειρίας κολύμβησης.

Όλα τα δωμάτια ονομάζονται μετά από έναν συγκεκριμένο τύπο μεταφοράς και μπορείτε να τα μάθετε από έργα τέχνης στο δωμάτιο.

Έμεινα στην αίθουσα Dog Cart, για παράδειγμα, όπου έμαθα ότι τα καροτσάκια σκύλου δεν τραβήχτηκαν από σκύλους, όπως πίστευα αρχικά, αλλά χρησιμοποιούσα για τη μεταφορά πακέτων σκύλων σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Η ρεσεψιόν του Spa βρίσκεται στο ισόγειο του Carriage House και είναι εύκολη από το δωμάτιο σας με το ασανσέρ. Αυτό σίγουρα δεν είναι μέρος όπου πρέπει να περιπλανηθείτε στους διαδρόμους που αναζητούν το σπα.

Επίσης, αισθάνεται λίγο πιο χαμηλά από το The American Club, τώρα ένα όμορφο ξενοδοχείο σε κόκκινο τούβλο Tudor με 185 δωμάτια και 11 σουίτες. Αρχικά χτίστηκε το 1918 ως κατοικία για τους εργαζόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μετανάστες και «μεμονωμένοι άνδρες με μέτρια μέσα» που εργάζονταν στο εργοστάσιο απέναντι από το δρόμο (ακόμα ανοιχτό και διαθέσιμο για περιηγήσεις).

Το 1918 ο Walter J. Kohler, ο ίδιος ο γιος ενός μετανάστη, οραματίστηκε το American Club ως τόπος όπου οι μετανάστες μπορούσαν να ζήσουν σε ένα καθαρό, άνετο περιβάλλον, να μάθουν αγγλικά και να αναπτύξουν μια αγάπη για την υιοθετημένη χώρα τους. Ήταν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο που κράτησε για πολλές δεκαετίες. Αλλά στη δεκαετία του 1970 η αμερικανική λέσχη έκλεισε και μετατράπηκε για πολλά χρόνια σε πολυτελές ξενοδοχείο που ονομάζεται ... .Η Αμερικανική λέσχη.

Άνοιξε το 1981 και ήταν επιτυχής. Με την πάροδο των ετών, ο Kohler επεκτάθηκε προσθέτοντας τέσσερα γήπεδα γκολφ από τους οποίους οι άνθρωποι πετούν από όλο τον κόσμο για να παίξουν, ένα πολυτελές σπα, ένα εμπνευσμένο κέντρο σχεδιασμού Kohler 30,000 τετραγωνικών ποδιών, μια εταιρία σοκολάτας, μια προστατευόμενη φύση 500 στρεμμάτων που ονομάζεται River Wildlife, και δώδεκα εστιατόρια.

Όλα τα δωμάτια του The American Club ονομάζονται από μεγάλους Αμερικανούς όπως η Mary Pickford, ο Ernest Hemingway και ο John James Audubon, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στους τοίχους των δωματίων.

Προορισμός Kohler παίρνει πολλές επιχειρηματικές ομάδες και επιχειρηματίες, και οι περισσότεροι από αυτούς μένουν στο The American Club, έτσι είναι σίγουρα ένα διαφορετικό συναίσθημα από το πιο οικείο Carriage House.

Υπάρχουν ακόμα ηχώ της ζωής των μεταναστών στο The American Club. Τώρα που σερβίρει αγρόκτημα με τραπέζι κουζίνα, το όμορφο δωμάτιο με ξύλινη επένδυση από ξύλο βελανιδιάς Wisconsin είναι πρωτότυπη τραπεζαρία όπου οι εργαζόμενοι του Kohler κάποτε κάθισαν. Το περίπατο μπόουλινγκ των εργαζομένων μετατράπηκε σε παμπ που ονομάζεται The Horse and Plow, το οποίο ενσωμάτωσε ξύλο από το αρχικό μπόουλινγκ. Το Lincoln Room, μια φορά μια μελέτη με ένα όμορφο μαρμάρινο τζάκι, εξακολουθεί να είναι χώρος συγκέντρωσης για φιλόδοξους άντρες.

Το Inn on Woodlake είναι μια λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση, δίπλα στο The Shops at Woodlake, όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Kohler Waters Spa. Και αν θέλετε τη δική σας ιδιωτική καμπίνα, το Sandhill είναι απομονωμένο καταφύγιο σε 350 στρέμματα περίπου δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το The American Club.

Είναι όλες οι υπέροχες επιλογές, ανάλογα με το είδος της εμπειρίας που θέλετε.