Γιατί το Wisconsin Dells είναι η πρωτεύουσα του θαλάσσιου πάρκου του κόσμου

Διασκέδαση όλο το χρόνο στα εσωτερικά υδάτινα πάρκα

SUV με giddy οικογένειες προετοιμασμένοι για ένα σαββατοκύριακο των διαφανειών νερού και τεμπέλης ποτάμια φράξει τις ράμπες εξόδου. Τίποτα ασυνήθιστο εκεί. Αυτό είναι, μετά από όλα, το διάσημο θερινό θέρετρο, Wisconsin Dells. Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι είναι Φεβρουάριος. Και χιονίζει. Και είναι 23 παρακάτω με τον παράγοντα ψύξης ανέμου.

Τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για να ταιριάζουν με τα μαγιό τους, τα γυαλιά κολύμβησης και τα ξύστρα πάγου; Συνδέουν το φαινόμενο του εσωτερικού πάρκου, το οποίο έχει μεταμορφώσει τους Dells και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες σκέφτονται - και όταν παίρνουν - τις διακοπές τους.

Με περίπου 20 ξενοδοχεία που προσελκύουν τους επισκέπτες να πηδούν στις πισίνες τους κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής περιόδου, το Wisconsin Dells είναι το κεφάλαιο χλωρίωσης του κόσμου. Δεν μιλάμε για ένα τζακούζι και για δύο πλωτήρες που ρίχνονται σε μια πισίνα. Τα χαρακτηριστικά ποικίλλουν από ιδιοκτησία σε ιδιοκτησία, αλλά ορισμένα από τα μεγαλύτερα θέρετρα διαθέτουν εσωτερικά αξιοθέατα νερού που ανταγωνίζονται τα περισσότερα υπαίθρια υδάτινα πάρκα.

Best Wisconsin Dells εσωτερικά πάρκα νερού - Ανακαλύψτε τα καλύτερα και μεγαλύτερα εσωτερικά θέρετρα πάρκο νερού στο Wisconsin Dells. Ή πηγαίνετε απευθείας σε ένα θέρετρο νερού που σας ενδιαφέρει:

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Μια (πολύ) σύντομη ιστορία των πάρκων νερού της Dells

Το νερό έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο Wisconsin Dells. Περίπου 150 χρόνια πριν, οι εκδρομές με σκάφος άρχισαν να προσελκύουν τουρίστες για να δουν τους ασυνήθιστους βράχους ψαμμίτη κατά μήκος του ποταμού Wisconsin. Μια σκηνή θαλάσσιων σκι που έκανε το ντεμπούτο της στις αρχές της δεκαετίας του 1950 τα πακετάρει ακόμα και σήμερα. Οι εκδρομές με πάπια, χρησιμοποιώντας τα οχήματα ύδατος / εδάφους που πρόσφατα έγιναν δημοφιλή σε πολλές περιοχές, ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Και, φυσικά, το κολύμπι ήταν πάντα ένα δημοφιλές παιχνίδι της Dells.

Αλλά το κολύμπι πήρε μια νέα συστροφή στη δεκαετία του '80 όταν άνοιξαν (υπαίθρια) υδάτινα πάρκα, μεγάλωσε σε τρομακτικές διαστάσεις και έριξε Wisconsin Dells ως καταφύγιο υδάτινου πάρκου. Πολλά από τα ξενοδοχεία της πόλης πήραν επίσης την βουτιά και ανέπτυξαν διαφάνειες και άλλα θαλάσσια αξιοθέατα στις εξωτερικές πισίνες τους.

Στα τέλη του 1994, το Πολυνησιακό Resort Hotel (φοίνικες στο Wisconsin; You betcha!) Ξεκίνησε άθελα μια άλλη επανάσταση του υδάτινου πάρκου όταν άνοιξε την πρώτη εσωτερική περιοχή παιχνιδιού νερού στην περιοχή . "Βασικά, όλα ξεκίνησαν ως ένα λάθος", παραδέχεται ο Tom Lucke, πρώην συνιδιοκτήτης του Polynesian. "Απλά ήθελα να διευρύνω τις επιχειρήσεις τον Ιούνιο. Είναι ένας άγριος καιρός και πιστεύαμε ότι αυτό θα εγγυηθεί την απόλυτη διασκέδαση."

Ωστόσο, στις αρχές του 1995, η λέξη διαδόθηκε γύρω από τις εσωτερικές δραστηριότητες του θέρετρου και, προς μεγάλη έκπληξή του, οι επισκέπτες άρχισαν να μπλοκάρουν το θέρετρο όλο το χειμώνα και την άνοιξη. "Ο τόπος πήγε καρύδια," λέει Lucke με ένα γέλιο. "Σκέφτηκα," Χμμ. Ίσως να είμαστε επάνω σε κάτι εδώ. " "

Άπαξ και άλλοι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων της Dell είδαν την καταστροφή στον πολυνησιακό κατά τη διάρκεια της παραδοσιακά νεκρού εκτός εποχής, δεν τους πήρε πολύ χρόνο για να χτίσουν τα δικά τους αξιοθέατα.

Μέσα σε λίγα χρόνια, δεκαοκτώ ιδιότητες ανέπτυξαν στοιχεία που ελέγχονταν από το κλίμα - και η έννοια άρχισε να εξαπλώνεται. Σήμερα, τα θέρετρα εσωτερικού πάρκου μπορούν να βρεθούν σε όλη τη Βόρεια Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Αλλά το Wisconsin Dells παραμένει το επίκεντρο του υδάτινου πάρκου.