Γύρω από την περιοχή Washington, DC

Μεταφορές στην Ουάσιγκτον, DC - Αυτοκίνητο, Μετρό, Λεωφορεία και Ταξί

Για να πούμε ότι η κίνηση είναι πολύ συμφορημένη στην Ουάσινγκτον, το DC είναι μια υποτίμηση. Για να ξεφύγετε από την πόλη, πρέπει να έχετε υπομονή και μια καλή αίσθηση κατεύθυνσης. Ο δρόμος στάθμευσης είναι δύσκολο να βρεθεί και τα περισσότερα γκαράζ χρεώνουν $ 5 την ώρα ή $ 20 ανά ημέρα.

Για τον νεοφερμένο, η εύρεση του τρόπου σας μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένη. Η πόλη χωρίζεται σε τεταρτημόρια - Βορειοανατολικά (ΒΑ), Βορειοδυτικά (ΒΔ), Νοτιοανατολικά (SE) και Νοτιοδυτικά (SW).

Αυτά τα τμήματα της πόλης συναντώνται γύρω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, το οποίο σηματοδοτεί το κέντρο της πόλης. Οι διευθύνσεις στην Ουάσινγκτον περιλαμβάνουν μια κατεύθυνση η οποία σας λέει ποιο τεταρτημόριο της πόλης βρίσκεται η διεύθυνση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί επειδή το ίδιο όνομα και αριθμός οδών μπορεί να υπάρχουν για παράδειγμα στο NE και στο NW.

Υπάρχουν πολλές διαδρομές μέσα και έξω από την Ουάσιγκτον, DC από τα προάστια. Το Capital Beltway περιβάλλει την πόλη που διέρχεται από την κομητεία Prince George και Montgomery County στο Μέριλαντ και την κομητεία Fairfax και την πόλη της Αλεξάνδρειας στη Βιρτζίνια. Για να μάθετε σχετικά με τους κύριους δρόμους στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC, ανατρέξτε στην ενότητα Επισκόπηση των αυτοκινητοδρόμων γύρω από την πρωτεύουσα.

Οδηγίες οδήγησης


Μεσά μαζικής μεταφοράς

Ο καλύτερος τρόπος να περάσετε από την πόλη και τα προάστια του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια είναι κοντά στο μετρό .

Η Υπηρεσία Μητροπολιτικής Διαμετακόμισης της Ουάσινγκτον είναι σχετικά καθαρή και ασφαλής. Για να βρείτε τους σταθμούς του μετρό, αναζητήστε τους ψηλούς καφέ κίονες με το μεγάλο "M."

Το μετρό ανοίγει στις 5:30 π.μ. στις καθημερινές και 7 τα Σαββατοκύριακα. Κλείνει τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι την Πέμπτη. Την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ, παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 3 το πρωί. Τα εισιτήρια κυμαίνονται σε τιμή από $ 1.35 έως $ 4.25 με βάση την απόσταση που ταξιδεύετε. Αν δεν θέλετε να μεταφέρετε πολλές αλλαγές, βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά χρήματα $ 1 για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας. Τα μηχανήματα εισιτηρίων θα σας δώσουν αλλαγή για λογαριασμούς 5, 10 ή 20 δολαρίων, αλλά μόνο σε τέταρτα. Οι μεταφορές είναι δωρεάν στο μετρό. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές γραμμές Metrorail που περνούν γύρω από την Ουάσιγκτον, το Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας και φροντίστε να παρατηρήσετε αν χρειάζεται να αλλάξετε γραμμές για να φτάσετε στον προορισμό σας. Δείτε έναν οδηγό για τους 5 καλύτερους σταθμούς μετρό για αξιοθέατα στην Ουάσιγκτον, για να δείτε επιπλέον συμβουλές για αξιοθέατα και διαδρομές.

Η Washington, DC διαθέτει λεωφορείο για να μεταβείτε στο National Mall. DC κυκλοφοριακά λεωφορεία παρέχουν ένα φθηνό τρόπο για να πάρει γύρω από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης. Τα λεωφορεία τρέχουν κάθε 5 με 10 λεπτά και θα κοστίζουν 1 δολάριο ανά διαδρομή.

Επειδή ορισμένες περιοχές της πόλης είναι μακρύς με τα πόδια από τους σταθμούς του μετρό και τα λεωφορεία DC Circulator δεν τρέχουν σε όλη την πόλη, μπορεί να είναι πιο εύκολο να φτάσετε σε μερικά σημεία από το Metrobus .

Οι στάσεις λεωφορείων έχουν κόκκινα, λευκά και μπλε πινακίδες ή σημαίες. Καθώς το λεωφορείο προσεγγίζει τη στάση, αναζητήστε τον αριθμό της διαδρομής και τον προορισμό που εμφανίζεται πάνω από το παρμπρίζ. Οι ναύλοι κυμαίνονται από 1,25 έως 3,10 δολάρια.

DC Streetcars κάνουν μια επιστροφή και επιστρέφουν στην πόλη για να παρέχουν επιπλέον μεταφορά σε περιοχές χάσματος που δεν εξυπηρετούνται επί του παρόντος με άλλα μέσα μεταφοράς. Τα τραίνα αναμένεται να αρχίσουν να λειτουργούν το 2013 και θα επεκταθούν τα επόμενα χρόνια.

Εναλλακτικές επιλογές μεταφοράς

Τα ταξί είναι εύκολο να βρεθούν γύρω από την Ουάσινγκτον. Για να ξεφύγετε από το κέντρο της πόλης, ο ναύλος θα κυμαίνεται από $ 4 έως $ 15. Κάθε επιβάτης μπορεί να χρεωθεί με προσαύξηση 1,50 ευρώ.

Η κοινή χρήση αυτοκινήτων παρέχει οχήματα αυτοεξυπηρέτησης διαθέσιμα την ώρα ή την ημέρα. Η τιμή περιλαμβάνει το φυσικό αέριο, την ασφάλιση και τη συντήρηση και πληρώνετε μόνο για το χρόνο που χρησιμοποιείτε.

Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ένα περιστασιακό ταξίδι στα προάστια.

Χώρος στάθμευσης στην Ουάσινγκτον, DC

Επιπρόσθετοι πόροι

Ουάσιγκτον, DC Περιοχή οδηγός δημόσιας μεταφοράς
Διάρκεια οδήγησης και αποστάσεις από την Ουάσιγκτον, DC .
Πρόσβαση με ειδικές ανάγκες στην Ουάσιγκτον, DC .
Πηγαίνετε στο DCgo.com
Σύνδεσμοι μετακινούμενου