Πιο προσιτό μακροπρόθεσμο πάρκινγκ στην Ουάσιγκτον, DC

Οικονομία Διανυκτέρευση στάθμευσης στην πρωτεύουσα του έθνους

Ο δημόσιος χώρος στάθμευσης στην Ουάσιγκτον, DC είναι ακριβός. Εάν επισκέπτεστε για λίγες μέρες, ενδέχεται να χρεωθείτε με το τέλος 50 € που τα περισσότερα ξενοδοχεία χρεώνουν για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό σας τη νύχτα. Οι μακροπρόθεσμες επιλογές στάθμευσης είναι περιορισμένες, αλλά υπάρχουν μερικές εναλλακτικές θέσεις στάθμευσης που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα. Αν περνάτε λίγες μέρες στην πόλη, μπορείτε εύκολα να αφήσετε το αυτοκίνητό σας σταθμευμένο και να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθείτε .

Η Ουάσιγκτον είναι μια πολύ όμορφη πόλη κατά τους θερμότερους μήνες του έτους.

Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης στο σταθμό Union

50, Avenue Massachusetts, NE.
Ουάσιγκτον
202-898-1950
Τιμές: 22 € ανά ημέρα
2194 Διαστήματα

Το Union Station βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ουάσινγκτον. Τα τρένα του μετρό, του Amtrak, του MARC και του VRE ξεκινούν από το σταθμό. Είναι επίσης ένα εύκολο μέρος για να πάρετε ένα ταξί.

Διαβάστε περισσότερα για το Union Station

Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης στο κτήριο Ronald Reagan

1300 Pennsylvania Ave., NW
Ουάσιγκτον
Τιμές: 26 € ανά διανυκτέρευση (Παρασκευή μετά τις 5 μ.μ. έως Κυριακή μόνο) ή 35,00 € ανά διανυκτέρευση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
2000 διαστήματα

Το Ronald Reagan Building και το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο είναι ένα κτίριο ορόσημο που βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσιγκτον, DC κοντά σε πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα για το κτήριο Ronald Reagan

Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης στους σταθμούς του μετρό

Χώροι διατίθενται για ολονύκτια στάθμευση μόνο στις Greenbelt, Huntington και Franconia-Springfield!


15 έως 17 χώροι διατίθενται σε κάθε θέση για μέχρι 10 ημέρες με βάση την πρώτη προτεραιότητα.
Το κανονικό τέλος στάθμευσης του μετρό (4,75 δολάρια) χρεώνεται σε κάρτα SmarTrip την ημέρα εξόδου (δωρεάν τα Σαββατοκύριακα).

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΧΩΡΕΣ:
Σταθμός Franconia-Springfield - Επίπεδο 1J
Huntington - Κάτω επίπεδο του νέου γκαράζ σταθμού
Greenbelt - Cherrywood Lane πλευρά

Διαβάστε περισσότερα για το μετρό της Ουάσινγκτον

Αδειες στάθμευσης επισκεπτών για επισκέπτες κατοίκων DC

Από την 1η Οκτωβρίου 2013, το πρόγραμμα Pass Pass Pass είναι διαθέσιμο σε όλη τη συνοικία σε όλους τους κατοίκους που επιτρέπουν τη στάθμευση των νοικοκυριών και σε εκείνους στους ANC 1A, 1B και 1C. Οι κάτοικοι DC μπορούν να λάβουν δωρεάν μία άδεια στάθμευσης για τους επισκέπτες. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν έγκυρη άδεια οδήγησης / δελτίο ταυτότητας DC, έγκυρη κάρτα εγγραφής οχήματος DC ή τρέχοντα λογαριασμό κοινής ωφέλειας, μίσθωση, πράξη, συμφωνία διακανονισμού ή κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων. Η άδεια στάθμευσης του επισκέπτη ισχύει για ένα έτος. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μεταφορών. Το πρόγραμμα άδειας στάθμευσης επισκεπτών έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους επισκέπτες των κατοίκων της περιοχής να σταθμεύουν για περισσότερες από δύο ώρες σε συγκεκριμένα μπλοκ. Από την 1η Ιανουαρίου 2015, οι νέοι κανόνες απαιτούν από τα νοικοκυριά που είναι επιλέξιμα (εντός των Τμημάτων 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8 και της Συμβουλευτικής Επιτροπής Γειτονίας (ANC) 2F) να εγγραφούν είτε online στο http: //vpp.ddot. dc.gov ή τηλεφωνικώς στο (202) 671-2700 για να λάβετε ένα ετήσιο Pass Passing Pass.

Μακροπρόθεσμος χώρος στάθμευσης σε πάρκα και βόλτες

Υπάρχουν πάνω από 300 Park & ​​Ride Lots σε όλη την περιοχή της Ουάσιγκτον DC όπου οι μετακινούμενοι σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους για να σχηματίσουν carpools / vanpools ή να μεταφέρουν δημόσια μέσα στην πόλη.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Ο μακροχρόνιος χώρος στάθμευσης είναι με δική σας ευθύνη. Ορισμένες γειτονιές είναι ασφαλέστερες από άλλες, γι 'αυτό συνιστάται να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική όταν αφήνετε ένα αυτοκίνητο μια μέρα στην άλλη. Μην αφήνετε τα τιμαλφή στο αυτοκίνητό σας και επανεξετάστε το χώρο στάθμευσης σε ένα ακριβό όχημα σε άγνωστες περιοχές. Δείτε μια λίστα με τις θέσεις στάθμευσης και βόλτα στην περιοχή DC

Περισσότερα για το Parking στην Ουάσιγκτον, DC