Πάσχα 2017 στην Ουάσιγκτον, DC

Ένας οδηγός για τον εορτασμό του Σαββατοκύριακου του Πάσχα στην πρωτεύουσα του έθνους

Η Ουάσιγκτον, DC φιλοξενεί πολλές μεγάλες εκδηλώσεις για το Πάσχα κάθε χρόνο. Εδώ είναι ένας οδηγός για τον εορτασμό των διακοπών στην πρωτεύουσα του έθνους, συμπεριλαμβανομένων των χρονοδιαγραμμάτων και των προτεινόμενων χώρων για το Πασχαλινό brunch, τα κυνηγόσκυλα αυγών του Πάσχα, τις θρησκευτικές υπηρεσίες και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Πάσχα Brunch στην Ουάσινγκτον, DC - Πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής προσφέρουν το Πάσχα Brunch. Από ένα κομψό λευκό τραπεζομάντιλο γεύμα σε μια οικογενειακή γιορτή μπουφέ, βρείτε προτάσεις για το γεύμα σας στην Ουάσιγκτον, στη Μέριλαντ και στη Βόρεια Βιρτζίνια.



White House Easter Egg Roll - 17 Απριλίου 2017, 8 π.μ. - 5 μ.μ. Το δημοφιλές ετήσιο γεγονός γιορτάζει τις διακοπές με ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα, μια επίσκεψη με το Πάσχα Μπάνι και μια ποικιλία φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων στο γρασίδι του Λευκού Οίκου.

Easter Egg Hunts - Οι ημερομηνίες ποικίλλουν. Ειδικά πανηγύρια για παιδιά πραγματοποιούνται σε χώρους γύρω από την περιοχή της πρωτεύουσας, συμπεριλαμβανομένων μουσείων, ξενοδοχείων, πάρκων και γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Υπηρεσία ανατολής στο Μνημείο του Λίνκολν - 16 Απριλίου 2017, 6:30 π.μ. Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στο Μνημείο του Λίνκολν για μια εμπνευσμένη υπηρεσία Πάσχα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τις διακοπές και να κάνετε μερικές ξεχωριστές αναμνήσεις της πρωτεύουσας του έθνους.

Οικογενειακή Γιορτή στο Εθνικό Ζωολογικό Πάρκο - 17 Απριλίου 2017, 10 π.μ. έως 4 μ.μ. Κάθε Δευτέρα μετά το Πάσχα, ο Ζωολογικός Κήπος της Ουάσιγκτον φιλοξενεί μια ειδική εκδήλωση με πασχαλινό / κυνηγόσκυλο, χειροτεχνία, ζωντανή ψυχαγωγία, παζάρι φαγητού και οικογένεια -Φιλική διασκέδαση.

Υπηρεσίες Πάσχα

Ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για να παρευρεθείτε στις υπηρεσίες του Πάσχα;

Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στο κέντρο της Ουάσιγκτον, DC.

Διαβάστε περισσότερα για Εκκλησίες στην Ουάσιγκτον DC

Επισκεπτόμενα αξιοθέατα την ημέρα του Πάσχα


Πολλά από τα αξιοθέατα της Washington DC είναι ανοιχτά την ημέρα του Πάσχα. Ωστόσο, επιλέγετε να περάσετε την ημέρα, είναι πάντα καλή ιδέα να καλέσετε μπροστά πριν ξεκινήσετε. Λάβετε υπόψη ότι οι διακοπές είναι συνήθως κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής για πολλές σχολικές περιοχές, οπότε η πόλη μπορεί να είναι πολύ απασχολημένη. Οι παρακάτω δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί είναι ανοιχτοί την Κυριακή του Πάσχα