Επισκεφθείτε το Newseum, το Μουσείο Ειδήσεων, στην Ουάσιγκτον, DC

Υπάρχουν περισσότερα για κάθε ιστορία

Το Newseum στην Ουάσιγκτον, DC είναι ένα υψηλής τεχνολογίας και διαδραστικό μουσείο που προωθεί και εξηγεί και προστατεύει την ελεύθερη έκφραση. Εστιάζοντας στις πέντε ελευθερίες της πρώτης τροπολογίας: θρησκεία, ομιλία, Τύπο, συνέλευση και αναφορές, τα επτά επίπεδα διαδραστικών εκθεμάτων του μουσείου περιλαμβάνουν 15 γκαλερί και 15 θέατρα.

Τοποθεσία και μετάβαση

Το Newseum βρίσκεται στην 555 Pennsylvania Ave.

ΒΔ στην Ουάσινγκτον, DC και στεγάζεται ανάμεσα στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Είναι επίσης δίπλα στα μουσεία Smithsonian στο National Mall .

Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο Newseum είναι μέσω του μετρό. Οι δύο σταθμοί που βρίσκονται πιο κοντά στο μουσείο είναι το Archives / Navy Memorial / Penn Quarter, το οποίο εξυπηρετείται από την Πράσινη Γραμμή και τις Κίτρινες Γραμμές και την Πλατεία Δικαστικής Εξουσίας, που εξυπηρετείται από την Κόκκινη Γραμμή.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε στο Newseum είναι με ποδήλατο. Το Capital Bikeshare προσφέρει πάνω από 1.600 ποδήλατα σε 175 τοποθεσίες γύρω από την περιοχή DC, συμπεριλαμβανομένων των Arlington, VA., Και της Αλεξάνδρειας, VA. Οι σταθμοί σύνδεσης που βρίσκονται πιο κοντά στο Newseum βρίσκονται στην 6η και την Ιντιάνα Ave. ΒΔ, 10η και Σύνταγμα Ave. NW, 4η και D Δρόμοι NW και Maryland και Independence Ave. SW.

Ωρες

Το Newseum είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και κλείνει την Πρωτοχρονιά, την Ημέρα των Εορτών, την Ημέρα των Ευχαριστιών και την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Οι ώρες μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, οπότε φροντίστε να καλέσετε μπροστά ή να ελέγξετε τον ιστότοπο για ενημερώσεις.

Εισιτήρια

Οι τιμές εισόδου του Newseum υπόκεινται σε αλλαγές, επομένως συμβουλευτείτε τον ιστότοπό τους για τις πιο ακριβείς τιμές. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online εκ των προτέρων (γενικά για έκπτωση) ή στο γραφείο αποδοχής μουσείων.

Το μουσείο προσφέρει επίσης δωρεάν είσοδο για επισκέψεις δεύτερης ημέρας. Εάν δεν μπορείτε να δείτε τα πάντα σε μια μέρα - δεν σας κατηγορούμε - μπορείτε να επιστρέψετε την επόμενη ημέρα για δωρεάν είσοδο μαζί σας προηγούμενη αγορά εισιτηρίου.

Εκτός από τις εκπτώσεις για ηλικιωμένους και παιδιά κάτω των 18 ετών (τα παιδιά κάτω των 6 ετών είναι δωρεάν!) Προσφέρονται εκπτώσεις για ενεργούς στρατιωτικούς, φοιτητές και μέλη της ΑΑΑ. Αυτές οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες στο γραφείο εισδοχής με ισχύουσα ταυτότητα. Οι επισκέψεις των μελών του μουσείου είναι πάντα δωρεάν (με επιπλέον εκπτώσεις για τους επισκέπτες).

Νέες γκαλερί και εκθέματα

Ενώ τα εκθέματα στο Newseum αλλάζουν συνεχώς, εδώ είναι ένας κατάλογος των πιο δημοφιλών εκθεμάτων που εκτίθενται.

Θέατρα

Τα 15 θέατρα στο Newseum προσφέρουν στους επισκέπτες μια ποικιλία από διαφορετικές εμπειρίες προβολής, όπως δημόσια προγράμματα, κινηματογραφικές προβολές, συζητήσεις, καλλιτεχνικές παραστάσεις και συλλογές του δημαρχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τεχνικούς στο Κέντρο Ελέγχου Broadcast που ελέγχουν όλες τις πτυχές των καθημερινών δραστηριοτήτων σε ολόκληρο το μουσείο.

Τρόφιμα και ψώνια

Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν ένα γήπεδο φαγητού και ένα εξαιρετικό εστιατόριο The Source by Wolfgang Puck. Υπάρχουν τέσσερα καταστήματα δώρων που περιλαμβάνουν ειδησεογραφικά στοιχεία, βιβλία και δώρα.

Συμβουλές επισκεπτών