Εισαγωγή στο Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς στην Ουάσιγκτον

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την ερχόμενη άνοιξη είναι ότι τα φυτά και η άγρια ​​φύση γύρω από μια συγκεκριμένη περιοχή αρχίζουν να επιστρέφουν στη ζωή και στην Ουάσιγκτον υπάρχει μια σειρά πάρκων και κήπων όπου μπορείτε να δείτε τα κεράσια να αρχίσουν να ανθίζουν. Το φημισμένο φεστιβάλ ανθίσει κερασιάς όλων διοργανώνεται την άνοιξη στην Ιαπωνία και αυτό το φεστιβάλ έχει μια ισχυρή σχέση με το φυσικό σπίτι των κερασιών που έχουν φτάσει στην Ουάσινγκτον.

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών για να δείτε μερικά από τα υπέροχα μνημεία και την πολιτική καρδιά της χώρας, τότε συνδυάζοντας αυτό με ένα ταξίδι για να απολαύσετε αυτό το φεστιβάλ είναι μια μεγάλη ιδέα.

Το δώρο που ξεκίνησε το Φεστιβάλ

Τα κεράσια που έρχονται σε άνθηση ήταν στην πραγματικότητα ένα δώρο από τους ηγέτες της Ιαπωνίας και ενώ ένα πρωτότυπο δώρο το 1910 έπρεπε να καταστραφεί εξαιτίας παρασίτων και ασθενειών στα δέντρα, η σημερινή γενιά δέντρων προέρχεται από αυτά που φυτεύτηκαν στην Ουάσιγκτον το 1912 Η Ελένη Ταφτ, η Πρώτη Κυρία και η σύζυγος του προέδρου Χάουαρντ Ταφτ ήταν το κλειδί για την υιοθέτηση των δέντρων, καθώς συμμετείχε σε ένα σχέδιο για να φυτέψει μια λεωφόρο δέντρων στην πόλη. Όταν συζητήθηκε αυτό με την Ιαπωνική Πρεσβεία, αποφάσισαν ότι θα έκαναν δώρο των δέντρων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ τα κερασιά μεγάλωναν και ωρίμαζαν, έγιναν μέρος του σκηνικού και το πρώτο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τοπικές ομάδες πολιτών το 1935 για να γιορτάσουν την επιτυχία τους.

Τα κεράσια σε άνθιση

Τα αρχικά δέντρα που ήταν προικισμένα στην πόλη ήταν δώδεκα διαφορετικές ποικιλίες, αλλά οι ποικιλίες των δέντρων Yoshino και Kwanzan κυριαρχούν τώρα στις περιοχές όπου έχουν φυτευτεί στη λεκάνη της παλίρροιας και στο Ανατολικό Πάρκο Potomac. Τα δέντρα είναι πραγματικά ένα θέαμα για να δείτε κατά τη διάρκεια της άνοιξης , και όταν είναι κοντά στην κορυφή της ανθοφορίας εποχή τους, το treeline είναι γεμάτο με λευκά και ροζ άνθη που κάνουν για ένα θεαματικό θέαμα.

Τα Κύρια Γεγονότα στο Φεστιβάλ

Το ίδιο το φεστιβάλ έχει εκδηλώσεις που διαδίδονται σε διάστημα δύο εβδομάδων, και αυτές ξεκινούν με μια μεγάλη τελετή έναρξης με μουσική και ψυχαγωγία που πραγματοποιείται στα τέλη Μαρτίου. Ένα από τα διασκεδαστικά γεγονότα που είναι εξαιρετικό για τις οικογένειες είναι το Φεστιβάλ Blossom Kite , το οποίο βλέπει εκατοντάδες ανθρώπους που πετούν χαρταετούς στο National Mall, έτσι ώστε τα χρώματα των χαρταετών να αντιπαρατίθενται με τα άνθη. Η αποκορύφωση του δημοφιλούς φεστιβάλ είναι μια τεράστια παρέλαση, όπου το ροζ είναι σίγουρα το θέμα και περιλαμβάνει πλωτήρες και τεράστια μπαλόνια ηλίου, μαζί με κάποια μεγάλη μουσική.

Η ημερομηνία αιχμής αιχμής

Ανάλογα με τις συνθήκες των εβδομάδων και των μηνών που οδηγούν στο φεστιβάλ, ο καλύτερος χρόνος για επίσκεψη για να απολαύσετε το θέαμα των δέντρων σε άνθιση μπορεί να ποικίλει, με την αιχμή της ανθοφορίας συνήθως κάποια στιγμή μεταξύ τέλους Μαρτίου και μέσα Απριλίου. Ωστόσο, ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι συνήθως ένα πολύ καλό στοίχημα αν ψάχνετε να δείτε την περιοχή σε πλήρη άνθιση, αλλά αναζητήστε ημερομηνίες που συμπίπτουν με τα γεγονότα του φεστιβάλ.

Ταξιδεύοντας στην Ουάσιγκτον για το Φεστιβάλ

Εκείνοι που πετούν στην πόλη συνήθως φθάνουν στο αεροδρόμιο Ronald Reagan ή στο αεροδρόμιο Dulles, και οι δύο συνδέονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς προς το κέντρο της πόλης.

Το ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι επίσης πολύ καλό, καθώς η πρωτεύουσα συνδέεται με διαδρομές από το δίκτυο Amtrak και έχει επίσης καλές οδικές συνδέσεις, παρόλο που η στάθμευση στην πόλη είναι δύσκολο να βρεθεί. Μόλις φτάσετε στην Ουάσινγκτον, υπάρχει καλό δίκτυο λεωφορείων, αλλά καθώς πρόκειται για ένα πολύ μικρό κέντρο της πόλης, η κυκλοφορία με τα πόδια ή με ποδήλατο είναι και τα δύο πολύ δημοφιλή.