Το Blossom Kite Festival 2018 στην Ουάσιγκτον, DC

Ελέγξτε τα κεράσια, ενώ τα χαρταετοί πετούν και αγωνίζονται

Το Φεστιβάλ Kite Blossom, το οποίο στο παρελθόν ονομάστηκε Smithsonian Kite Festival, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ετήσια γεγονότα στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του National Cherry Blossom Festival στο National Mall.

Το φεστιβάλ χαρταετού περιλαμβάνει φτερά kite από όλες τις ΗΠΑ και τον κόσμο. Οι λάτρεις των χαρταετών δείχνουν τις δεξιότητές τους και αγωνίζονται για βραβεία. Η εκδήλωση παραδοσιακά διαθέτει πέντε περιοχές για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε: τον τομέα του ανταγωνισμού και επίδειξης, την περιοχή προβολής kite club, τις σκηνές δραστηριοτήτων, το οικογενειακό πεδίο και το δημόσιο πεδίο.

Μια μίνι-παρέλαση βγαίνει στις 10 π.μ. για να ξεκινήσει τη μέρα. Υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον ενήλικα και τον ανταγωνισμό των νέων.

2018 Γεγονός

Σε γενικές γραμμές, με την ανθοφορία των φημισμένων ανθών κερασιού κατά μήκος του Washington Mall, το επόμενο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2018, από τις 10 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Το θέμα του 2018 είναι "Paint the Sky".

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με βάση το Μνημείο της Ουάσινγκτον, τη Σύνταγμα Avenue & 17th Streets, στη βορειοδυτική Ουάσινγκτον, DC Όσον αφορά τις ευκολότερες επιλογές μεταφοράς , οι πιο βολικοί σταθμοί του μετρό είναι το Smithsonian και το Federal Triangle.

Πεδίο ανταγωνισμού ενηλίκων

Ο καθένας μπορεί να εισέλθει δωρεάν στα στοιχεία του ανταγωνισμού του φεστιβάλ kite. Απαιτείται εγγραφή. Στον τομέα του ανταγωνισμού και της επίδειξης, οι έμπειροι κατασκευαστές χαρταετών μπορούν να εισέλθουν σε χαρταετούς αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν το θέμα. Οι χαρταετοί πρέπει να είναι σπιτικά και να πετάγονται από τον κατασκευαστή χαρταερίου την ημέρα του διαγωνισμού.

Στον τομέα των ενηλίκων, μπορείτε να παρακολουθήσετε το "kite ballet" και άλλες διαδηλώσεις. Ή, μπορείτε να παρακολουθήσετε κυρίαρχους αεροπορικούς αεροπορικούς αεροπορικούς αεροπορικούς οδηγούς σε μια μάχη rokkaku ή να δείξετε κόλπα. Βραβεία θα δοθούν για διάφορα ανταγωνιστικά στοιχεία του φεστιβάλ. Με μια επίδειξη χειροκροτήματος, μπορείτε να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας να κερδίσουν.

Μάχη του Rokkaku και επίδειξη καυτών τεχνών

Η δημοφιλής μάχη Rokkaku και η επίδειξη καυτών τεχνών είναι επιδείξεις του χαρταερίου.

Η μάχη ενηλίκων Rokkaku διαθέτει εξαγωνικό σχήμα χαρταετούς μαχητές που συνήθως πετούν στην Ιαπωνία και τώρα σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου. Οι χάρτες Rokkaku που εκτελούνται παραδοσιακά στην Ιαπωνία κατασκευάζονται από χαρτί από μπαμπού και χαρτί. Εκείνοι στο φεστιβάλ του kite είναι κατασκευασμένοι από πιο σύγχρονη κατασκευή.

Στη μάχη, οι ομάδες kite flyers αγωνίζονται για να "κόψουν" ή "έδαφος" εναντίον χαρταετούς. Μπορείτε να κατεβάσετε τους αντιπάλους σας με "αποκεφαλισμό" τους, που σημαίνει ότι πετάτε το χαρταετό σας γρήγορα πέρα ​​από άλλο, τρέχοντας τη γραμμή σας σε ένα μόνο σημείο στη γραμμή του αντιπάλου σας. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά τους κόβεται, ενώ η δική σας παραμένει ανέπαφη.

Η επίδειξη καυτών τεχνών είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο οι πολυεθνικοί αεροπορικοί οδηγοί χαρταετούς συμμετέχουν σε μια σειρά διαγωνισμών one-on-one και ελιγμούν τους αθλητικούς χαρταετούς σε εκπληκτικά μοτίβα πτήσεων κατά τη διάρκεια 30 δευτερολέπτων μουσικής.

Διαγωνισμοί Νέων

Τα παιδιά (άτομα κάτω των 16 ετών) μπορούν να αγωνιστούν στο οικογενειακό πεδίο. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να λαμβάνουν συμβουλές από ειδικούς και να ασκούν νέες δεξιότητες. Τα παιδιά δεν χρειάζεται να φέρουν χαρταετούς ούτε να βιώσουν τις μάχες των παιδιών. Υπάρχουν δύο ηλικιακές ομάδες για την πρόκληση rokkaku για παιδιά: ηλικία 5 έως 9 ετών και ηλικία 10 έως 15 ετών. Τα παιδιά μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε κούρσες αγώνων, στις οποίες τα παιδιά αγωνίζονται ενάντια στο άλλο που τρέχουν προς τα κάτω ενώ σέρνουν ένα αλεξίπτωτο τύπου αλεξίπτωτο πισω τους.

Kite Displays και Activity Tents

Στην περιοχή εμφάνισης του kite club, οι κυνηγοί χαρταετών και οι κατασκευαστές χαρταετών προβάλλουν τους βραβευμένους χαρταετούς τους. Αυτή η περιοχή περιορίζεται σε προσκεκλημένους ανθρώπους και συλλόγους.

Σε όλες τις σκηνές δραστηριοτήτων, τα παιδιά μπορούν να κάνουν ένα χαρταετό, να διακοσμήσουν ένα σελιδοδείκτη και ένα windsock, να λάβουν μαθήματα από πεπειραμένους πτητικούς και να επισκεφθούν τον ιατρό χαρταετού για να επισκευάσουν ένα χαλασμένο ή σπασμένο χαρταετό.