Ταινίες Ταινία στη Ταϊλάνδη

10 Δημοφιλή Ταινίες Πυραμίδα στην Ταϊλάνδη

Γιατί τόσες πολλές ταινίες γυρίζονται στην Ταϊλάνδη; Ο κατάλογος είναι εκτεταμένος, αλλά λίγοι κάνουν τη δικαιοσύνη της χώρας. Συχνά, η Ταϊλάνδη δεν μπορεί να παίξει κανείς.

Οι παραγωγοί αγαπούν το σχετικά χαμηλό κόστος παραγωγής και τα έμπειρα μέλη του πληρώματος που είναι διαθέσιμα για εργασία στην Ταϊλάνδη. Αλλά ίσως είναι επειδή η Ταϊλάνδη είναι "εξωτική" και προσιτή: δύο από τους λόγους που τόσοι πολλοί ταξιδιώτες αγαπούν επίσης την επίσκεψη.

Πολλές δημοφιλείς ταινίες που έχουν γυριστεί στην Ταϊλάνδη έχουν διαμορφώσει τον τουρισμό εκεί. Οι ταξιδιώτες έλκονται από μέρη που έχουν δει στην ταινία. Όταν στο Krabi ψάχνουν για το νησί James Bond. Στην Μπανγκόκ, θέλουν να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ του τελευταίου ορόφου, το οποίο φωτίζεται στην ταινία The Hangover 2.

Εικονικές τοποθεσίες, όπως ο κόλπος Phang Nga στη δυτική ακτή κοντά στο Πουκέτ, εμφανίζονται ξανά και ξανά εξαιτίας των μοναδικών εξωτικών τοπίων.

Μακριά από την ακτή, οι σοβαρές ζούγκλες της Ταϊλάνδης συχνά υποκαθιστούν τοποθεσίες όπου απαιτείται προσιτό, μη αμαμονικό πράσινο. Πολλές ταινίες που απεικονίζουν τον πόλεμο του Βιετνάμ καταλήγουν να γυρίζονται στην Ταϊλάνδη και όχι στο Βιετνάμ ή στο Λάος, κυρίως για να αποφύγουν την πρόσθετη γραφειοκρατία και την πιθανή λογοκρισία.

Καλημέρα, Βιετνάμ . Τα θύματα του πολέμου . Ο κυνηγός ελαφιών ? και ο Ουρανός και η Γη είναι τέσσερα παραδείγματα χρόνων κατά τις οποίες η Ταϊλάνδη βρισκόταν στο Βιετνάμ.

Δυστυχώς, η ίδια η Μπανγκόκ απεικονίζεται συχνά με σκηνές που γυρίστηκαν μόνο στις περιοχές με κόκκινα φώτα, όπως το Soi Cowboy και το Patpong. Αντίθετα, η Μπανγκόκ είναι ένα ασφαλές, κυρίως φιλικό μέρος για τους πρώτους ταξιδιώτες στην Ασία .