Πλήρη φεγγάρι μέρη στην Ταϊλάνδη

Οι επίσημες ημερομηνίες για το 2017 για το Κόμμα της Σελήνης στο Koh Phangan

Οι ημερομηνίες για το Κόμμα Πλήρης Σελήνης στην Ταϊλάνδη διαφέρουν και παρά το όνομα, δεν είναι πάντα στην πραγματική νύχτα της πανσέληνος.

Οι ημερομηνίες αλλάζουν μερικές φορές έτσι ώστε να μην συμπίπτουν με τις βουδιστικές διακοπές που συμβαίνουν συχνά σε πλήρη φεγγάρια λόγω του σεληνιακού ημερολογίου. Οι εκλογές, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, καθώς και σημαντικές αργίες στην Ταϊλάνδη μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στο συμβαλλόμενο μέρος λόγω απαγορεύσεων στις πωλήσεις αλκοόλ.

Για να είστε ασφαλείς, ανακαλύψτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στο Ταϊλανδικό πάρκο Full Moon . Επίσης, παρακαλούμε να θυμάστε ότι παρόλο που λίγοι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν αναψυκτικά φάρμακα κατά τη διάρκεια του κόμματος της πανσέληνος, τα ναρκωτικά είναι παράνομα στην Ταϊλάνδη . Το κόμμα παρακολουθείται και ελέγχεται πολύ περισσότερο από ό, τι ήταν κάποτε.

Σχετικά με το Ταϊλανδικό Κόμμα Πλήρους Σελήνης

Το πλήρες φεγγάρι της Ταϊλάνδης, που διοργανώνεται κάθε μήνα στο νησί Koh Phangan, είναι ένα από τα μεγαλύτερα beach parties στον κόσμο. Παρόλο που το πάρτι άρχισε μιά φορά με έμφαση στην EDM / ηλεκτρονική μουσική, θα βρείτε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής που ανατινάζουν πάνω και κάτω την Sunrise Beach.

Η συμμετοχή σε πάρτι πλήρους φεγγαριού θεωρείται συχνά μια ιεροτελεστία διέλευσης για backpackers που διασχίζουν το ανεπίσημο Trail Pancake Banana σε όλη την Ασία . Οι ερασιτέχνες του πάρτι ζωγραφίζουν τους εαυτούς τους με λάμπα φθορισμού σώματος, αρπάζουν έναν κάδο αλκοόλ, ιδανικά, με το Thai Redbull, συνεχίζοντας μέχρι να φτάσει ο ήλιος στην παραλία.

Για να κρατήσουν τους νεκρούς πολυάριθμους μεταξύ των γεμάτων φεγγάρια, πολλά άλλα πάρτι στην παραλία λαμβάνουν χώρα μεταξύ των επίσημων κόμματος της πανσέληνος, αν και η κυβέρνηση προσπάθησε να τα περιορίσει ή να τα κλείσει εντελώς. Ορισμένα άλλα δημοφιλή μέρη περιλαμβάνουν το πάρτι μισοφέγγαρο, κόμμα μαύρου φεγγαριού, και κόμμα Shiva moon.

Παρόλο που δεν γίνονται επίσημα πάρτι γεμάτα φεγγάρι, τα πάρτι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι τα μεγαλύτερα, μερικές φορές τραβώντας ένα πλήθος 30.000 ή περισσότερων ταξιδιωτών στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου.

Τοποθεσία πλήρους φεγγαριού

Το πλήρες Φεγγάρι της Ταϊλάνδης γίνεται κάθε μήνα στην παραλία Sunrise στην ανατολική πλευρά του Haad Rin, μια χερσόνησο στο νότιο τμήμα του Koh Phangan. Το Koh Phangan είναι ένα νησί στον κόλπο της Ταϊλάνδης (την ίδια πλευρά με το Koh Samui και το Koh Tao ).

Λόγω της φήμης, τα γλέντια με πανσέληδες γιορτάζονται συχνά σε άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως ο Perhentian Kecil στη Μαλαισία , ο Gili Trawangan στην Ινδονησία και ο Vang Vieng στο Λάος. Αυτά τα κόμματα είναι πολύ μικρότερα από τα αρχικά που ξεκίνησαν στην Ταϊλάνδη.

Ταξιδεύοντας κατά τη διάρκεια της πανσέληνος

Παραδόξως, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τη φάση της σελήνης όταν ταξιδεύετε στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου .

Τα πάρτι πλήρους φεγγάρι έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που αλλάζουν πραγματικά τη ροή των ταξιδιωτών του προϋπολογισμού σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη. Πολλοί backpackers κατευθύνονται προς Chiang Mai και Pai μεταξύ πανσέληνοι, στη συνέχεια νότια μέχρι τα νησιά περίπου μια εβδομάδα πριν από το πάρτι.

Η υποδομή μεταφοράς, κυρίως τα λεωφορεία και τα τρένα, συχνά συσσωρεύονται περίπου μια εβδομάδα πριν και μια εβδομάδα μετά τα πάρτι της πανσέληνος. Μερικές φορές η πτήση με μια φτηνή πτήση είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε από το Τσιάνγκ Μάι στο Koh Phangan .

Τα καταλύματα στο βόρειο τμήμα του κοντινού Koh Samui γεμίζουν επίσης λίγες μέρες πριν το πάρτι.

Εν τω μεταξύ, το Koh Tao μπορεί να είναι εξαιρετικά ήσυχο για μια εβδομάδα, καθώς οι άνθρωποι παίρνουν το σύντομο ταξίδι με βάρκα στο Koh Phangan. Μετά το πάρτι, οι ξενώνες συχνά μεταναστεύουν πίσω στα γειτονικά νησιά ή σε άλλες παραλίες στο Koh Phangan όπως ο Haad Yuan .

Ταϊλάνδη Ημερήσιες Ημερομηνίες για το 2017

Το χρονοδιάγραμμα για τα μέρη υπόκειται σε αλλαγές και το κάνει τακτικά. επιβεβαιώστε τις ημερομηνίες ενώ βρίσκεστε στην Μπανγκόκ προτού κάνετε κράτηση στο Surat Thani και στο Koh Phangan.

Προγραμματίστε να φτάσετε αρκετές μέρες νωρίτερα για οποιαδήποτε ελπίδα να αποκτήσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων εποχών. Ακόμη και έξω από την κανονική περίοδο, η οποία είναι από το Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, θα συναντήσετε πλήθη φοιτητών για διακοπές και ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτές οι ημερομηνίες είναι τυχαίες και θα μπορούσαν να αλλάξουν με μια μέρα ή δύο, αν συμβαίνουν να συμπίπτουν με βουδιστικές διακοπές ή εκλογές.