Μάθηση Ισπανικά στη Μαδρίτη

Μάθηση Ισπανικά στη Μαδρίτη Ισπανία

Εισαγωγή στην εκμάθηση ισπανικών στη Μαδρίτη Ισπανία:

Μάθετε πώς είναι να μάθουν ισπανικά στη Μαδρίτη. Είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση όταν επιλέγετε ένα μέρος για να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μάθουν ισπανικά στην Ισπανία

Γλωσσικές σχολές στη Μαδρίτη:

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα γλωσσικά σχολεία της Μαδρίτης:

Τι γλώσσα μιλούν στη Μαδρίτη ;:

Αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο ανόητο όσο μπορεί να ακούγεται καθώς υπάρχουν πολλές γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανία .

Στη Μαδρίτη μιλούν τυπικά ισπανικά από την Καστιλιά. Παρόλο που πολλοί Καθολικοί και Βάσκοι κινούνται στη Μαδρίτη, είναι απίθανο να ακούσουν τις γλώσσες τους στη Μαδρίτη, λόγω (εν μέρει) της σιγοκαίρετης εχθρότητας μεταξύ των περιοχών. Είναι πιο πιθανό να ακούσετε τη νοτιο-αμερικανική ισπανική από την καταλανική ή τη βασκική στη Μαδρίτη.

Η έμφαση και η διάλεκτος θα ακούσετε στη Μαδρίτη:

Το Madrileños (κάτοικοι της Μαδρίτης) μιλούν μία από τις καθαρότερες μορφές της ισπανικής Castillian. Η προφορά τους είναι μία από τις πιο ξεκάθαρες και μιλούν με λίγες ιδιαιτερότητες. Μια από τις πιο συνηθισμένες ιδιαιτερότητες που θα βρείτε στη Μαδρίτη είναι η ισπανική γλώσσα (και το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής Ισπανίας) είναι η τάση να προφέρετε τον τελικό «d» σε μια λέξη σαν ένα ισπανικό «z».

Υπάρχει ακόμη και ένας ιστότοπος με την ονομασία Es Madrid No Madriz . Πολλοί άνθρωποι από την κεντρική Ισπανία θα επιμείνουν ότι αυτό είναι σωστό ισπανικά. Είναι λάθος. Ωστόσο, δεν θα βρείτε μια πολύ καλύτερη μορφή ισπανικών από ό, τι ακούτε στη Μαδρίτη.

Ο τρόπος ζωής στη Μαδρίτη:

Αυτό είναι σημαντικό αν πρόκειται να περάσετε εδώ εδώ και πολύ καιρό.

Ως πρωτεύουσα της Ισπανίας, η Μαδρίτη έχει πολλά να κάνει. Οτιδήποτε μπορείτε να ελπίζετε μπορείτε να βρείτε στη Μαδρίτη. Η πόλη έχει πολλά πανεπιστήμια, οπότε υπάρχει μια καλή νυχτερινή ζωή σπουδαστών, αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε επίσης να δείτε σκηνικά, να παρακολουθήσετε συναυλίες μεγάλης ονομασίας, να τρώτε κοκτέιλ από όλο τον κόσμο - το ονομάζετε.

Η Μαδρίτη έχει δει πολλά μετανάστευση τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ανθρώπους από τη χώρα σας στη Μαδρίτη. Αλλά αν δεν θέλετε να συναντήσετε ανθρώπους από τη χώρα σας, η Μαδρίτη είναι αρκετά μεγάλη για να κρύψετε από αυτούς.

Κλίμα στη Μαδρίτη:

Η Μαδρίτη μπορεί να είναι κρύα το χειμώνα και οδυνηρά καυτό το καλοκαίρι Το καλοκαίρι γίνεται τόσο ζεστό στη Μαδρίτη ότι η πόλη γίνεται πόλη-φάντασμα καθώς οι ντόπιοι κατευθύνονται προς την παραλία. Δεν θα πρότεινα να μάθω ισπανικά στη Μαδρίτη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα για τον καιρό στην Ισπανία