Μαδρίτη στην Κόρδοβα με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Ταξίδι στην Ανδαλουσία από την ισπανική πρωτεύουσα

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε από τη Μαδρίτη στην Κόρδοβα είναι χωρίς αμφιβολία το τρένο. Είναι απίστευτα γρήγορο, αν και έρχεται με κόστος.

Η Κόρδοβα αποτελεί μια καλή βάση για να εξερευνήσετε την υπόλοιπη Ανδαλουσία. Διαβάστε περισσότερα για τις περιηγήσεις στην Ανδαλουσία από την Κόρδοβα .

Με το τρένο

Το τρένο από την Κόρδοβα στη Μαδρίτη διαρκεί περίπου 1 ώρα. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσετε από τη Μαδρίτη στην Κόρδοβα, αλλά και τα πιο ακριβά. Η Κόρδοβα βρίσκεται στη γραμμή τρένων υψηλής ταχύτητας AVE από τη Μαδρίτη έως τη Σεβίλλη , καθιστώντας την Κόρδοβα ιδανική στάση στο νότο προς την Ανδαλουσία.

Πάρτε ένα ξενοδοχείο κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό και το ταξίδι σας δεν θα μπορούσε να είναι πιο βολικό!

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια διήμερη ξενάγηση στην Κόρδοβα και τη Σεβίλλη, που ταξιδεύουν από την AVE από τη Μαδρίτη:

Τα τρένα από τη Μαδρίτη στην Κόρδοβα αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Atocha. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Μαδρίτη

Με ξεναγήσεις

Εάν είστε πιεσμένοι για το χρόνο, μπορεί να σας ενδιαφέρει μια ξενάγηση στην Ανδαλουσία (ξεκινώντας από τη Μαδρίτη).

Με λεωφορείο

Υπάρχουν τακτικά λεωφορεία όλη τη μέρα μεταξύ Μαδρίτης και Κόρδοβα. Το ταξίδι διαρκεί πέντε ώρες και κοστίζει περίπου 15 ευρώ. Αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά το ταξίδι είναι μεγάλο.

Μπορείτε να κλείσετε τα περισσότερα εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία online χωρίς επιπλέον χρέωση. Απλώς πληρώστε με πιστωτική κάρτα και εκτυπώστε το εισιτήριο ηλεκτρονικού εισιτηρίου: Book Bus Tickets στην Ισπανία

Τα λεωφορεία από τη Μαδρίτη προς την Κόρδοβα αναχωρούν από το σταθμό λεωφορείων Mendez Alvaro.

Με το αυτοκίνητο

Το ταξίδι 400χλμ από τη Μαδρίτη στην Κόρδοβα διαρκεί περίπου 4:30, κυρίως με το Α-4. Σκεφτείτε μια ελαφριά παράκαμψη μέσω του Τολέδο.

Με αεροπλάνο

Δεν υπάρχουν πτήσεις από Μαδρίτη προς Κόρδοβα.