Πώς να περάσετε την Ημέρα της Μητέρας στο Λας Βέγκας

Ένας οδηγός για την Ημέρα της Μητέρας στο Λας Βέγκας

Εάν ρωτήσετε τη μητέρα σας, θα σας πει ότι η Ημέρα της Μητέρας είναι η πιο σημαντική ημέρα του έτους. Αν ρωτήσετε τη σύζυγό σας, θα σας πει ότι απλά το θέλει και τελειώνει. Αν ρωτάτε τα παιδιά σας, δεν θα γνωρίζουν καν ότι η Ημέρα της Μητέρας πλησιάζει. Ναι, δεν υπάρχει οριστική γνώμη για την Ημέρα της Μητέρας, εκτός από ό, τι πρέπει να κάνετε κάτι γιατί να μην το κάνετε στο Λας Βέγκας.

Το πλήρες σχέδιο για την τέλεια Ημέρα της Μητέρας στο Λας Βέγκας.

Θα σας δώσω επιλογές επειδή όλοι χρειαζόμαστε επιλογές όταν πρόκειται να περάσουμε μια πλήρη μέρα με τη μητέρα μας στο Λας Βέγκας.
Πώς να περάσετε τη μέρα της Μητέρας στο Λας Βέγκας

Χρειάζεστε ιδέες για την Ημέρα της Μητέρας και τις χρειάζεστε γρήγορα; Χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα με τα μέρη για να πάτε την Ημέρα της Μητέρας στο Λας Βέγκας.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτούς τους πόρους για το γεύμα της Μητέρας στο Λας Βέγκας:

Είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν κάνω καλά με τους νόμους. Ας το αντιμετωπίσουμε, η δουλειά μου αποτελείται από κλαμπ που ψάχνουν για τα καλύτερα μέρη όπου δυο άνθρωποι μπορούν να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις τους στο Λας Βέγκας. Στη συνέχεια, εστιάζετε στο δύσκολο έργο της αναθεώρησης κλαμπ strip, ακουστικών παραστάσεων και μπαρών όπου τα άτομα του κάθε φύλου ελπίζουν για την τέλεια νυχτερινή ώρα και μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πώς είναι όταν έρχομαι μαζί με την εκτεταμένη οικογένειά μου.

Η μέρα της μητέρας στο Λας Βέγκας δεν είναι διαφορετική, αλλά αποφάσισα να κάνω μια πραγματική προσπάθεια να στρέψω την εσφαλμένη αντίληψη ότι μόνο οι αποκλίνουσες άνθρωποι στην κοινωνία μας μπορούν να διασκεδάσουν στο Λας Βέγκας. Ακόμη και οι μητέρες μας μπορούν να έχουν μια καλή στιγμή στο Λας Βέγκας. Έπρεπε να αποκλείσω τις θυρίδες νικελίου γιατί η μητέρα μου πραγματικά γίνεται πικρή γυναίκα όταν χάνει τα τελευταία της είκοσι δολάρια και η μητέρα μου είναι η μόνη που παίρνει τόσο ξεχασμένη πάνω σε δωρεάν ποτά που καταστρέφει όλο το πρωί.

Αποφάσισα να τους συναντήσω, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, στο Ρίο για μια γρήγορη βολή στο Μπουφέ τους. Κάποια στιγμή αυτή η γυναίκα έγινε ερωτευμένη με τον τόπο, έτσι τους άφησα να έχουν το δρόμο τους με τα κονιοποιημένα αυγά και τα ξηρά muffins. Έχω μερικούς κανόνες όταν πρόκειται για μπουφέδες, οπότε έκανα σίγουρος ότι τους έδωσα ένα αντίγραφο του άρθρου μου για εθιμοτυπία μπουφέ. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορώ να σταθεί είναι κάποιος που δεν αξιοποιεί τις δυνατότητές τους όταν επισκέπτονται όλα όσα μπορείτε να φάτε γιορτή. Για $ 12.99 θα μπορούσα να τροφοδοτήσω κάθε μία από τις μητέρες που συμμετείχαν και να πάρω μια ώρα σε ένα παιχνίδι 4/8 hold em στο δωμάτιο του Rio Poker. Δεν αναμένω να κάνω όλη τη δουλειά, η σύζυγός μου έπρεπε να καθίσει και σε κάποιες από αυτές τις μη νόημα επίσης. Το τέχνασμα είναι ότι ποτέ δεν τους λέτε ότι παίζετε πόκερ, απλά κάνετε μια γρήγορη έξοδο και συνειδητοποιείτε ότι κατά τη διάρκεια της φρενίτιδας τρώνε σχεδόν δεν θα ξέρουν ότι έχετε φύγει.

Όταν έφερα την ιδέα ενός γύρου γκολφ την ημέρα της μητέρας στο Λας Βέγκας, καταστράφηκε γρήγορα από τη σύζυγό μου. Προφανώς, η εισαγωγή νέων στοιχείων στις μητέρες μας δεν ήταν στην εγκριθείσα λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνουμε για την Ημέρα της Μητέρας. Έτσι αποφάσισα να τα εκτελέσω στο μουσείο κεριών Madame Tussauds στο βενετσιάνικο. Πραγματικά γρήγορα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν αποκρούσετε τη θέα των ηλικιωμένων, οι οποίοι συχνάζουν μπουφέδες, θέτουν η Jennifer Lopez και σκέφτονται αν έχουν ωραία λεία. αποφύγετε αυτόν τον τόπο.

Από εκείνη την στιγμή, το πρωί χθες το απόγευμα χρειαζόμουν ένα ποτό και σκέφτηκα ότι οι δύο μητέρες χρειάζονταν περισσότερες θερμίδες πριν από την ημέρα που πήραν το φόρο γι 'αυτά. Ειλικρινά, αν πρέπει να ανοίξω μια άλλη δεξαμενή οξυγόνου γύρω από το Horseshoe, δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να είμαι ένας αξιοπρεπής γιος. Είχα τις κυρίες να περπατήσουν στο Αυτοκρατορικό Παλάτι και να πηδούν στο μονοπύργιο. Η σύζυγός και τα παιδιά τους συναντήθηκαν στο γεύμα MGM Grand για μεσημεριανό γεύμα.

Πάντα βρίσκω διασκεδαστικό ότι η γυναίκα μου και εγώ μπορούμε να πλέξουμε να διαλέγουμε για τα πάντα όταν πρόκειται για τις μητέρες μας. "Πώς μπορεί να βάλει το λίπος από την πρωτιά της στο πιάτο σου;", η γυναίκα μου ρώτησε για τη μητέρα μου. "Πώς μπορεί να προσποιηθεί ότι είναι μόνο χυμός πορτοκαλιού" Ζητώ να γνωρίζω πολύ καλά ότι είχα παραγγείλει την πεθερά μου ένα κατσαβίδι. Έχω πάντα γνωρίσει ότι μια νηφάλια πεθερά μπορεί να φέρει μόνο το κακό σε μια κατάσταση. Έτσι, την διέταξα διπλά.

Το μεσημεριανό γεύμα με τη μητέρα μου και τη πεθερά μου μπορεί πραγματικά να γίνει μόνο καθώς απολαμβάνω έναν Sam Adams και ένα αγόρι Po στο αγόρι της Νέας Ορλεάνης του Emeril. Έπρεπε να είμαι προσεκτικός για να μην τους επιτρέψω να παραγγέλνουν για τον εαυτό τους επειδή η μητέρα μου είναι επιρρεπής στην παραγγελία του πιο ακριβού πιάτου γαρίδας σε οποιοδήποτε μενού και η πεθερά μου πιστεύει ότι όλα στο Λας Βέγκας είναι δωρεάν. Αυτό είναι ένα εύκολο γεύμα με τις μητέρες γιατί υποσχέθηκα να τους αφήσω να χάσουν για λίγες ώρες για να ρίξουν μια ματιά γύρω από το MGM Grand. Εν τω μεταξύ, πήρα τα παιδιά μου και τη μητέρα τους στο κυλιόμενο καράβι απέναντι από το ξενοδοχείο και το καζίνο της Νέας Υόρκης / Νέας Υόρκης.

Το Manhattan Express Roller Coaster στη Νέα Υόρκη-Νέα Υόρκη είναι η ιδέα της συζύγου μου για διασκέδαση την ημέρα της μητέρας. Τίποτα τέτοιο, όπως η παρακολούθηση των αγοριών της, ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων τους, καθώς η καρδιά της βυθίζεται στο λάκκο του στομάχου της. Μετά από δύο βόλτες και μερικά παιχνίδια arcade βρίσκουμε τη μαμά μου με ένα ποτό στο χέρι της και η μητέρα μου χαίρεται για ένα κουλοχέρη Betty Boop.

Είναι αργά το απόγευμα και προσφέρω τις γιαγιά μια βραδιά με τα αγόρια και θα σκεφτόσαστε ότι είχα δύο για ένα εισιτήρια στο περίπτερο concession Boardwalk. Είναι ενθουσιασμένοι και η γυναίκα μου και εγώ είμαστε ελεύθεροι να περιπλανηθούμε στην πόλη για το βράδυ.

Θα ήθελα να σας πω ότι χορεύαμε όλη τη νύχτα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή είχαμε ποτά στο Mandarin Bar. Αντ 'αυτού, περπάτησα στο Παρίσι και πέρασα μια ήσυχη μέρα της Μητέρας στο Λας Βέγκας έχοντας ένα υπέροχο γεύμα στο Mon Ami Gabi και γελώντας με τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι μητέρες μας.

Ελπίζω να μην βάζουμε ποτέ τα δόντια μας με τα νύχια μας μόνο για να επιθεωρήσουμε τα περιεχόμενα και στη συνέχεια να φάνε τα ευρήματά μας. Ελπίζω ότι ποτέ δεν θα τσιμπήσουμε και θα περάσουμε αέριο ταυτόχρονα σε ένα εστιατόριο και θα σχολιάσουμε ότι η σαλάτα πρέπει να είχε μπρόκολο. Όμως, όλα είναι συγχωρεμένα επειδή οι μητέρες έχουν γίνει τώρα γιαγιάδες και θα μπορούσα να έχω κερδίσει πολλά χρήματα μόνο με το να παρακολουθώ τα παιδιά δίπλα στην πισίνα.

Δεν μπορώ να περιμένω την ημέρα του πατέρα μου, γιατί μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα είναι clubs, μπαρ και πόκερ για τους τύπους.