Μήπως ένα μπουφέ του Λας Βέγκας σας εξοικονομήσει χρήματα;

Εστιατόριο ή μπουφέ στο Λας Βέγκας;

Έτσι θέλετε να φάτε; Μου αρέσει να τρώω, αλλά η ιδέα ενός μπουφέ κατά καιρούς φαίνεται σαν λίγο απόβλητα. Ωστόσο, αν σας αρέσει η ποιότητα και η ποσότητα που θέλετε να εξετάσετε, τους μπουφέδες στο Mandalay Bay , το Caesars Palace , την Aria , το Mirage, το Bellagio και το Ρίο. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω το σκεπτικό μου. Ενώ κάθε ένας από αυτούς τους μπουφέδες τείνουν να είναι στο υψηλότερο τέλος της κλίμακας τιμών, πρέπει να ξέρετε ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Θα μπορούσατε να ξοδέψετε $ 10 στο Circus Circus και να καταλάβετε αρκετά γρήγορα ότι ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα επιστρέψετε στη γραμμή τροφοδοσίας δεν πρόκειται να πάρει καλύτερα.

Με καλό μπουφέ παίρνετε ποιοτικά γεύματα.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι πρέπει να αποφύγετε τα πράγματα στη γραμμή που αποσκοπούν να σας αποσπάσουν την προσοχή. Οι πατάτες, το ρύζι, το ψωμί, τα λαχανικά και οτιδήποτε άλλο θεωρείται σαν πλάκα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο. Πραγματικά, θέλετε να ξοδέψετε $ 22 για ένα δείπνο;

Ακολουθεί μια λίστα με μπουφέδες στη λωρίδα του Λας Βέγκας

Χτυπήστε τα πόδια καβούρια, hop στις γαρίδες, καταβροχθίστε το prime rib.

Ένα ακόμα πράγμα, όταν τρώνε τα πόδια καβούρι θυμηθείτε ότι δεν πληρώνετε από τη λίβρα, μην αγωνίζεστε με ένα μικροσκοπικό κομμάτι κελύφους που αρνείται να παραιτηθεί από τα εμπορεύματα. Περάστε και πάρετε τα μεγάλα πράγματα. Χρησιμοποιήστε το σταθμό carving και επωφεληθείτε πάντα από τα θαλασσινά. Στο Caesars Palace, το Cosmopolitan και το Wynn, η ποιότητα των διαφόρων σταθμών είναι ακριβώς η ίδια με μερικά από τα εστιατόρια σε αυτά τα ακίνητα, έτσι ώστε να είστε σε θέση να πάρετε γρήγορα μια καλή απόδοση της επένδυσής σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε πεινασμένοι όταν καθίσετε για ένα γεύμα σε μπουφέ στο Λας Βέγκας.

Ο μπουφές του Λας Βέγκας είναι όπου μπορείτε να απελευθερώσετε τη μανία των επτά μηνών σας δίαιτας για να ταιριάζει σε ένα μαγιό που δεν σας άρεσε ποτέ ούτως ή άλλως. Ρωτήστε τον εαυτό σας, είναι ένα γιγαντιαίο γεύμα πραγματικά θα σας κάνει να φαίνεστε λίπος. ΟΧΙ!

Ξεκινήστε να τρώτε !!!!

Το πραγματικό ερώτημα θα πρέπει να είναι να πρέπει να εγκαταλείψετε την ποιότητα τρώγοντας σε ένα μπουφέ του Λας Βέγκας ή μπορείτε απλά να φτάσετε φθηνά;

Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να πάρετε ένα καλό γεύμα, που συμβαίνει επίσης να είναι φθηνή. Φτηνά τρόφιμα στο Λας Βέγκας δεν είναι σπάνια δεν είναι ακριβώς τόσο εύκολο να βρεθεί. Μην ανησυχείτε, έχω πολλές φτηνές επιλογές φαγητού που μπορεί να σας εμποδίσουν να πάτε σε μπουφέ.