Κορυφαίες ιστοσελίδες για ταξιδιωτικούς πράκτορες, συμβούλους και προγραμματιστές ταξιδιών

Sites.info Ενημέρωση και Εκπαίδευση Επαγγελματίες Τουρισμού

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι προγραμματιστές ταξιδιών, οι σύμβουλοι ταξιδίων και άλλων επαγγελματιών που σχεδιάζουν και εμπορεύονται διακοπές, εκδρομές και επαγγελματικά ταξίδια αντιμετωπίζουν μια μοναδική πρόκληση. Δεν έχουν τίποτα συγκεκριμένο για να πουλήσουν, τίποτα που ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει, να δοκιμάσει, να δοκιμάσει, να δοκιμάσει ή να δοκιμάσει. Το μόνο που έχουν είναι η πληροφόρηση και η εμπειρία. Η δουλειά τους είναι να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες και την εμπειρία τους για να δημιουργήσουν υποθετικές προτάσεις ταξιδιού. και στη συνέχεια να περιγράψουμε αυτές τις προτάσεις τόσο πειστικά ώστε οι δυνητικοί πελάτες να φανταστούν με φαντασία το προτεινόμενο ταξίδι και να τους προσλάβουν για να συμβούν.

Το βασικό εργαλείο για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τους συμβούλους και τους σχεδιαστές είναι η πληροφορία. Ο κατάλογος που ακολουθεί παρέχει συνδέσμους σε ένα από τα πιο έγκυρα, πλήρη και καλά οργανωμένα σύνολα ιστοτόπων που σχετίζονται με ταξίδια και τουρισμό και είναι διαθέσιμα οπουδήποτε στον Παγκόσμιο Ιστό. Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι οποίοι είναι ειδικοί στα θέματα που καλύπτουν, προσφέρουν ακριβείς, τρέχουσες και αμερόληπτες πληροφορίες, διαφημιστικές διαφημίσεις και διαφημιστικές υπερβολές.

Πριν από μερικά χρόνια, ένα τσουνάμι στο διαδίκτυο άλλαξε την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Μια πλημμύρα ιστοτόπων σχετικών με ταξίδια έσβησε μερικές από τις παραδοσιακές πηγές εισοδήματος ταξιδιωτικών πρακτόρων. Οι αεροπορικές εταιρείες ανέπτυξαν ιστότοπους για κρατήσεις on line και σταμάτησαν να πληρώνουν προμήθειες σε πρακτορεία ταξιδίων. Ορισμένες αλυσίδες ξενοδοχείων και άλλοι πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών έκαναν το ίδιο. Οι σελιδοδείκτες on line, οι μηχανές metasearch και οι εκδρομικοί χώροι έκπτωσης εξουσιοδοτούν τους ερασιτέχνες να κάνουν το δικό τους εμπόριο. Τεράστια, παγκόσμια ταξιδιωτικά πρακτορεία και συνδικάτα ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν την αποτελεσματικότητα της κλίμακας και την αυτοματοποίηση για να κυριαρχήσουν στη βιομηχανία.

Το ψηφιακό παλιρροϊκό κύμα σάρωσε πολλούς ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες αμέσως μετά την αύξηση του αριθμού των διεθνών ταξιδιωτών. Οι πράκτορες που επιβίωσαν από την πλημμύρα εναλλακτικών λύσεων on line έπρεπε να προσαρμόσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε νέες πραγματικότητες της αγοράς. Ορισμένοι έχουν προσαρμοσθεί εστιάζοντας στις κατηγορίες προϊόντων που εξακολουθούν να προσφέρουν προμήθειες, όπως οι κρουαζιέρες και ο τουρισμός ειδίκευσης. Άλλοι έχουν μετακινηθεί από επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε προμήθεια σε αμοιβή. οι πρώην πράκτορες των ταξιδιωτικών πρακτορείων έχουν γίνει ταξιδιωτικοί σύμβουλοι, προσληφθέντες για την εξειδίκευσή τους στον σχεδιασμό ταξιδιών και την οργάνωση ταξιδιών.

Σήμερα, οι επιτυχημένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι σύμβουλοι παρέχουν αυτό που οι υπολογιστές και οι εταιρείες δεν μπορούν. Χρησιμοποιούν προσωπική προσοχή, κατανόηση, γνώση και εμπειρογνωμοσύνη για να δημιουργήσουν εμπειρίες ταξιδιών προσαρμοσμένες για μεμονωμένους πελάτες, όπως μια παραγγελία. Ο σημαντικότερος πόρος τους είναι αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση σε ακριβείς και αμερόληπτες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές ταξιδιού και τους προορισμούς. Η χρήση ακριβών και αμερόληπτων πληροφοριών για τη δημιουργία βέλτιστων ταξιδιωτικών εμπειριών για συγκεκριμένους πελάτες είναι μια πολύ διαφορετική επιχείρηση από τη χρήση υλικών προώθησης και μάρκετινγκ για την πώληση εκδρομών ή περιηγήσεων μέσω τηλεφώνου. Αυτή η διαφορά είναι αυτό που διακρίνει τους τουριστικούς συμβούλους από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες ταξιδιών σχεδιάζονται σε ένα διαφημιστικό μοντέλο. Δημιουργούνται από εταιρείες, εμπορικές ενώσεις ή κυβερνήσεις, παρουσιάζουν μόνο πληροφορίες που προορίζονται να προωθήσουν ή να εμπορευθούν προορισμούς, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες, αξιοθέατα, οδηγούς και περιηγήσεις.

Αντίθετα, ο ιστότοπός μας B2B και οι τοποθεσίες στον παρακάτω κατάλογο βασίζονται σε ένα μοντέλο ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Δεν προορίζονται για πώληση ή προώθηση, αλλά για αναφορά και ενημέρωση. Προσφέρουν ακριβείς, τρέχουσες και αμερόληπτες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια και τον τουρισμό.

Όλοι οι ιστότοποι που περιλαμβάνονται στον κατάλογο αποτελούν μέρος της οικογένειας του kristian.ru. Έτσι, μοιράζονται ομοιότητες μορφής και δομής. Κάθε ένα έχει ένα πλαίσιο αναζήτησης λέξης-κλειδιού που θα σας μεταφέρει κατευθείαν σε πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε συγκεκριμένο θέμα θέλετε να ερευνήσετε. Προσφέρουν επίσης γενικότερες συνδέσεις θεμάτων και κατηγοριών που θα σας οδηγήσουν σε ευρύτερους τομείς πληροφόρησης. Περιλαμβάνουν περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο. και διαθέτουν ένα στυλ που είναι φιλικό και προσβάσιμο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γίνετε και να είστε εξοικειωμένοι με νέους προορισμούς και τουριστικές σπεσιαλιτέ από διάφορες προοπτικές. Για παράδειγμα, πολλές μεγάλες πόλεις εμφανίζονται σε ξεχωριστές τοποθεσίες που τις συζητούν από την άποψη των τουριστών και των κατοίκων, αντίστοιχα.

Αν σας αρέσουν αυτές οι ιστοσελίδες, πηγαίνετε στην αρχική σελίδα του About.com για μια ολοκληρωμένη λίστα με όλα τα θέματα που παρουσιάζονται στις αρκετές εκατοντάδες ιστοσελίδες του.