Ψάχνοντας αυθεντική κουζίνα στο οδικό ταξίδι της Λουιζιάνα

Η νότια κουζίνα υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη οποιουδήποτε ταξιδιού ή επίσκεψης στη Λουιζιάνα, και για όσους απολαμβάνουν το φαγητό τους, και ιδιαίτερα τα θαλασσινά, τότε θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα και νόστιμα πιάτα που προσφέρονται σε αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή. Υπάρχουν πολλές επιρροές που μπορούν να παρατηρηθούν στην τοπική κουζίνα που προέρχεται εδώ από τον διαφορετικό πληθυσμό, ενώ θα δείτε επίσης σημαντικές διαφορές μεταξύ της κουζίνας στις παράκτιες περιοχές και στις εσωτερικές περιοχές του κράτους.

Η εύρεση καλής τοπικής τροφής είναι πολύ εύκολη εδώ, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά θαυμάσια εστιατόρια που αξίζει να δοκιμάσετε.

Εισαγωγή στη Κουζίνα Λουιζιάνα

Υπάρχουν μερικά υπέροχα συστατικά που παράγονται στην περιοχή που βρίσκονται στην κουζίνα της Λουιζιάνας και οι επιρροές που υπάρχουν στο φαγητό συχνά περιλαμβάνουν στοιχεία Cajun και Creole, με επιρροές όπως το γαλλικό στυλ μαγειρικής που επικρατεί ιδιαίτερα στη Νέα Ορλεάνη και τη Δύση Αφρικής, Αμερικής και Ευρώπης. Θα βρείτε πολλά διεθνή κουζίνα στα εστιατόρια του κράτους, αλλά αν κοιτάξετε έξω για αυτά τα εστιατόρια Cajun και Creole, θα βρείτε μερικά υπέροχα πιάτα.

Βασικά πιάτα για να δοκιμάσετε

Οι σούπες και οι σούπες είναι από τα εικονικά πιάτα που υπάρχουν στη Λουιζιάνα και θα βρείτε ότι το Gumbo and Turtle Soup είναι από τα πιο συνηθισμένα πιάτα στο μενού εδώ. Το Jambalaya είναι ένα άλλο πιάτο που παρασκευάζεται με τη χρήση ενός μείγματος συστατικών, ενώ ένα βράσιμο με αστακό είναι ένα ιδιαίτερο είδος πιάτου που μαγειρεύεται σε μεγάλες γλάστρες σε εκθέσεις και εκδηλώσεις της κοινότητας.

Το κρέας άγριων ζώων μπορεί επίσης να δει πιο συχνά στη Λουιζιάνα απ 'ό, τι αλλού στη χώρα και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αλλιγάτορα, φίδι και κουνέλι μεταξύ άλλων.

Top 5 μέρη για να δοκιμάσετε το καλύτερο φαγητό της Λουιζιάνα

Το Prejean

Διάσημοι για τους υπέροχους γκλουμ με την εξαιρετική σκούρα βάση τους, αυτό το εστιατόριο Lafayette φιλοξενεί μερικές υπέροχες επιλογές, με το μενού που περιλαμβάνει πάπια, φασιανό, ορτύκια και μια ολόκληρη σειρά από βάλτο ζώα επίσης.

Όπως κάθε καλό εστιατόριο της Λουιζιάνα, έχουν ένα βασικό καραβίδας, με αυτά τα οστρακοειδή που προετοιμάζονται σε ένα υπέροχο enchilada.

Η προσγείωση του Lafitte

Στην καρδιά της χώρας Cajun, αυτό το εστιατόριο Donaldsonville είναι η μαγειρική βάση του αρχιμάγειρα John Folse, ο οποίος είναι γνωστός για την εξαίρετη λήψη του σε παραδοσιακά πιάτα Cajun και Creole. Το εστιατόριο λειτουργεί δίπλα σε ένα κρεβάτι και πρωινό, οπότε αν θέλετε να απολαύσετε μερικά ποτήρια από το αγαπημένο σας tipple μετά από ένα υπέροχο γεύμα, τότε αυτό είναι ένα καλό μέρος για να σταματήσετε.

Λογαριασμοί ατμοπλοίων

Αυτό το εξαιρετικό εστιατόριο με θαλασσινά στο Lake Charles έχει καλή φήμη τόσο στους ντόπιους όσο και στους ταξιδιώτες, και όταν καθίσετε για να απολαύσετε ένα φρέσκο ​​ψάρι ή οστρακοειδή δίπλα σε ένα τοπικό, τότε γνωρίζετε ότι είστε καλό πράγμα. Οι βραστές γαρίδες είναι μια κλασσική σπεσιαλιτέ της Λουιζιάνας, ενώ το Crawfish Etouffe είναι μια θαυμάσια πικάντικη στιφάδο από οστρακοειδή που σερβίρεται πάνω από το ρύζι και παρουσιάζεται με τηγανητό ψωμί.

Το εστιατόριο φλυαριών

Διακοσμημένο με διεθνείς σημαίες και με ξύλινα τραπέζια σε όλο το εστιατόριο, αυτό το πολυσύχναστο μέρος στο Baton Rouge είναι πολύ δημοφιλές και φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα κρεολικά πιάτα στην περιοχή. Ανάμεσα στα αγαπημένα στο μενού είναι η po'boy της γαρίδας και η γκουαμπούρα γαρίδας, ενώ ο μαυρισμένος αλλιγάτορας είναι ένα νεύμα για το παραδοσιακό κρέας που καταναλώνεται σε πολλές περιοχές του κράτους.

Herby-K

Ένα εστιατόριο Shreveport που γιορτάζει τα ογδόντα γενέθλιά του το 2016, το Herby-K είναι μια τοποθεσία που παίρνει κάποια γαλλική επιρροή και την προσθέτει στα κλασικά πιάτα της περιοχής. Παρόλο που υπάρχουν πολλές επιλογές στο μενού, το Shrimp Buster είναι ένα ιδιαίτερο σπίτι και είναι ένα μεγάλο σάντουιτς γεμιστό με γαρίδες και σπαρμένο στη μυστική, αλλά νόστιμη σάλτσα Buster της Γαρίδας.

Η νότια κουζίνα είναι μια πραγματική απόλαυση και μπορεί να αποτελείται από πολλά διαφορετικά μείγματα συστατικών. Δώστε στις γευστικές σας γεύσεις διακοπές μιας ζωής και τις μεταφέρετε στη Λουιζιάνα.