Τοποθεσίες για επίσκεψη στη Λουιζιάνα με τα παιδιά

Δεν λένε " laissez les bon temps roulez " ("αφήστε τα καλά ρολά") για τίποτα στη Λουιζιάνα. Οι άνθρωποι εδώ έχουν καλοψημένους χρόνους στο DNA τους. Τα φεστιβάλ είναι ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης και οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν απευθείας σε οικογενειακά φεστιβάλ, όπως το Mudbug Madness του Shreveport, για παράδειγμα, όπου θα βρείτε αστακοφάγος διαγωνισμούς και εξαιρετική μουσική. Ακόμα και το μεγαλύτερο φεστιβάλ όλων αυτών -Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη - μπορεί να είναι μια καλή εκδήλωση για τους οικογενειακούς ταξιδιώτες.

Γιατί να επισκεφτείτε τη Λουιζιάνα με τα παιδιά

Πολιτισμός. Η μοναδική κληρονομιά Cajun της Λουιζιάνα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μια εμπλουτισμένη πολιτιστική εμπειρία. Αυτό είναι ιδιαίτερα εύκολο να ανακαλύψετε στη Νέα Ορλεάνη και λίγο έξω από τη Νέα Ορλεάνη στο "Acadiana", ή τη χώρα Cajun , η οποία έχει τη δική της συναρπαστική ιστορία, υπέροχη μουσική και νόστιμο φαγητό. Φυσικά, θέλετε διακοπές να είναι διασκεδαστικές, αλλά είναι ένα ωραίο επίδομα όταν τα παιδιά και οι ενήλικες μαθαίνουν και κάτι για τον τοπικό πολιτισμό.

Προσιτότητα. Σε γενικές γραμμές, η Λουιζιάνα είναι ένας προσιτός προορισμός. Ακόμη και στη Νέα Ορλεάνη, τα ξενοδοχεία διατίθενται σχετικά χαμηλά σε σύγκριση με τις πόλεις με παρόμοια μεγέθη σε ολόκληρη τη χώρα.

Καλύτερες ώρες για να επισκεφθείτε Λουιζιάνα

Για τις οικογένειες των οποίων τα παιδιά δεν είναι συνδεδεμένα με σχολικό πρόγραμμα, οι εποχές ώμων του Απριλίου και του Οκτωβρίου είναι πρωταρχικοί χρόνοι για επισκέψεις, χάρη στον εύκρατο καιρό και την αναταραχή των φεστιβάλ. Για οικογένειες με παιδιά στο σχολείο, το εαρινό διάλειμμα και τα Χριστούγεννα επίσης προσφέρουν συνήθως σχετικά ήπιες θερμοκρασίες.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο ζεστός και υγρός καιρός μπορεί να είναι πολύ άβολος, ειδικά για τους επισκέπτες από το Βορρά που δεν είναι συνηθισμένοι σε θερμοκρασίες στη δεκαετία του '90 και άνω. Οι στρατηγικές μπορεί να περιλαμβάνουν προγραμματισμό εσωτερικών περιηγήσεων κατά τη διάρκεια του καυτού μέρους της ημέρας ή ίσως περιοδεία σε ένα κλιματιζόμενο αυτοκίνητο.

Η περίοδος των διακοπών μπορεί να είναι μια καταπληκτική στιγμή για να επισκεφθείτε, καθώς οι προορισμοί της Λουιζιάνας βάζουν το δικό τους γύρισμα τα Χριστούγεννα.

Στη Νέα Ορλεάνη, τα Χριστούγεννα είναι ένα μηνιαίο γεγονός με caroling στο Jackson Square, συναυλίες στο Καθεδρικό Ναό του St. Louis και Reveillon Dinners σε πολλά εστιατόρια. Το Steamboat Natchez προσφέρει κρουαζιέρες με καρόλες και χορωδίες. Το City Park έχει μια περιήγηση με φανταστικές εκδρομές, με διασκέδαση και διασκέδαση. Στις 24 Δεκεμβρίου, φωτιές φωτίζονται κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή για να βοηθήσουν τον Παπά Νόελ.

Αλλού στη Λουιζιάνα, η Opelousas έχει φωτισμό του Le Vieux Village στις αρχές Δεκεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων των κάλαντων και της άφιξης του Άγιου Βασίλη. Η πόλη του Arnaudville έχει ετήσιο φεστιβάλ Le Feu et l'Eau (Πυρκαγιά και νερό), παρουσιάζοντας τοπικούς καλλιτέχνες και μουσικούς.

Τι να γνωρίζετε για την επίσκεψη στη Νέα Ορλεάνη

Μια σημείωση για το Mardi Gras: Η Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη έχει τη φήμη ότι είναι ένα τρελό άγριο πάρτι, αλλά οι οικογένειες μπορούν και απολαμβάνουν τις παρελάσεις του Mardi Gras. Οι επισκέπτες πρέπει απλώς να αποφύγουν κάποιες περιοχές όπου οι τουρίστες γίνονται άγριες. Γνωρίστε επίσης ότι άλλες πόλεις στη Λουιζιάνα έχουν μερικούς πολύ διασκεδαστικούς και μοναδικούς εορτασμούς Mardi Gras που θα απολαύσουν τα παιδιά.

Μια σημείωση για την Κατρίνα: Ενώ οι κύριες τουριστικές περιοχές της Νέας Ορλεάνης έχουν ανακάμψει από τον τραγικό τυφώνα του 2005, η ανοικοδόμηση συνεχίζεται ακόμη σε φτωχότερες περιοχές μια δεκαετία αργότερα.

Οι οικογένειες με μεγάλα παιδιά μπορεί να θέλουν να κάνουν μια περιοδεία για να μάθουν για τη ζημιά από τον τυφώνα και πώς η πόλη λαμβάνει μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό της στο μέλλον.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher