Ημέρα της Γης 2016 στο σταθμό Union στην Ουάσιγκτον DC

Μια γιορτή της αειφορίας

Ο σταθμός Union στην Ουάσιγκτον DC φιλοξενεί εκδηλώσεις της Ημέρας της Γης με διαδραστικές και φιλικές προς το περιβάλλον εμπειρίες για την ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος και την ενθάρρυνση της βιωσιμότητας. Ως ιστορικό ορόσημο που προσελκύει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, το Union Station είναι ένα ιδανικό σκηνικό για να διαδώσει ένα μήνυμα βιωσιμότητας και διατήρησης σε παγκόσμιο ακροατήριο. Εκτός από τα προγραμματισμένα γεγονότα, οι εκθέτες από όλη τη χώρα θα είναι σε ετοιμότητα για να αναδείξουν τις δικές τους πράσινες πρωτοβουλίες, προγράμματα και εκδηλώσεις.



Η Ημέρα της Γης στο Union Station φιλοξενείται από το Δίκτυο της Ημέρας της Γης και παρουσιάζει τον χορηγό της NASA. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επιστήμονες και αστροναύτες της NASA, αναρτήσεις σε πραγματικό χρόνο στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, και εκθέματα από την Amtrak, την Washington Gas Energy Services, την Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την NOAA. Τα γεγονότα είναι δωρεάν και ανοιχτά σε όλες τις ηλικίες.

Ημερομηνία και ώρες : 21 και 22 Απριλίου 2016, 10 π.μ.-5 μ.μ.

Τοποθεσία

Το Union Station βρίσκεται στη λεωφόρο Massachusetts 50, NE. Ουάσιγκτον. Βρίσκεται στην Κόκκινη Γραμμή του Μετρό. Δείτε ένα χάρτη. Το χώρο στάθμευσης περιλαμβάνει περισσότερους από 2.000 χώρους. Οι εκδηλώσεις της Ημέρας της Γης θα πραγματοποιηθούν σε όλο το κτίριο.

Δίκτυο Ημέρας της Γης

Η αποστολή του Earth Day Network είναι να διευρύνει, να διαφοροποιήσει και να κινητοποιήσει το περιβαλλοντικό κίνημα. Η ΕΔΝ συντονίζει την Ημέρα της Γης, κινητοποιώντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε 192 χώρες κάθε χρόνο σε περιβαλλοντικές προκλήσεις που επηρεάζουν την υγεία μας, την ποιότητα ζωής και τον φυσικό κόσμο.

Όλο το χρόνο, το Δίκτυο της Ημέρας της Γης είναι ηγέτης στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και στα οικολογικά σχολικά κτίρια. Το Δίκτυο Ημέρας της Γης φυτεύει επίσης εκατομμύρια δέντρα σε όλο τον κόσμο - στους τόπους που τα χρειάζονται περισσότερο - και εργάζεται για να επεκτείνει την αναδυόμενη πράσινη οικονομία και να προστατεύσει τις φυσικές εκτάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.earthday.org.



Δείτε περισσότερα γεγονότα της ημέρας της Γης στην Ουάσιγκτον DC