Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτα & Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Smithsonian

Μουσεία Τέχνης στην συνοικία Penn της Ουάσιγκτον, DC

Η Εθνική Πινακοθήκη και το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Smithsonian άνοιξαν ξανά την 1η Ιουλίου 2006, παρουσιάζοντας ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο στην Ουάσιγκτον, DC. Τα δύο μουσεία μοιράζονται ένα εθνικό ιστορικό κτίριο ορόσημο, το παλιό αμερικανικό πανεπιστήμιο, που εκτείνεται σε δύο αστικά συγκροτήματα μέσα στην συνοικία Penn Quarter, την ανανεωμένη περιοχή τέχνης στο κέντρο της Ουάσινγκτον.

Τα μουσεία είναι γνωστά συλλογικά ως το Donald W.

Reynolds Κέντρο Αμερικανικής Τέχνης και Πορσελάνης, προς τιμήν του μεγαλύτερου δωρητή τους, του Donald W. Reynolds Foundation, εθνικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε από τον κύριο ιδιοκτήτη μιας εθνικής εταιρείας επικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης. Το ίδρυμα Donald W. Reynolds έδωσε 75 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνιση της Εθνικής Πινακοθήκης και του Αμερικανικού Μουσείου Τέχνης Smithsonian. Η γκαλερί Renwick , υποκατάστημα του μουσείου που βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό κτήριο κοντά στο Λευκό Οίκο, υπογραμμίζει τις αμερικανικές τέχνες και τις σύγχρονες τέχνες από τον 19ο έως τον 21ο αιώνα.

Τοποθεσία

8ο και F Streets NW., Washington, DC (202) 633-1000. Η Εθνική Πινακοθήκη και το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Smithsonian βρίσκονται μέσα σε ένα κτίριο που εκτείνεται μεταξύ του Έβδομου και του Ογδόου δρόμου και μεταξύ των οδών F και G NW., Washington, DC. Τα δύο μουσεία μοιράζονται μια κύρια είσοδο στην οδό F. Η είσοδος του G Street σερβίρει τουριστικές ομάδες και παρέχει πρόσβαση στα κοινά μουσειακά καταστήματα.

Τα μουσεία βρίσκονται κοντά στο Κέντρο Verizon και στο Διεθνές Μουσείο Spy. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Gallery Place-Chinatown.

Εθνική Πινακοθήκη

Η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτα αναφέρει τις ιστορίες της Αμερικής μέσω των ατόμων που καθιέρωσαν τον αμερικανικό πολιτισμό. Μέσα από τις εικαστικές τέχνες, τις τέχνες και τα νέα μέσα, η Πορτραίτα Gallery παρουσιάζει ποιητές και πρόεδροι, οραματιστές και κακοποιούς, ηθοποιούς και ακτιβιστές.

Η συλλογή περίπου 20.000 έργων του μουσείου κυμαίνεται από έργα ζωγραφικής και γλυπτικής σε φωτογραφίες και σχέδια. Η Εθνική Πινακοθήκη παρουσιάζει έξι μόνιμες εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των διευρυμένων "Αμερικανών Προέδρων", καθώς και των "Αμερικανικών Αρχών, 1600-1900" και "Αμερικανών του 20ου αιώνα" με διάσημους αθλητικούς χαρακτήρες και διασκεδαστές.

Η αυλή Robert και Arlene Kogod Courtyard προσφέρει ένα χώρο συγκέντρωσης όλο το χρόνο που περικλείεται από μια γυάλινη οροφή με καμπύλες. Τα μουσεία προσφέρουν ποικιλία δωρεάν δημόσιων προγραμμάτων στην αυλή, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών ημερών και μουσικών παραστάσεων. Διατίθεται δωρεάν ιδιωτική ασύρματη πρόσβαση στο Internet στην αυλή. Το Courtyard Café προσφέρει casual δείπνο από τις 11:30 έως τις 18:30

Smithsonian Αμερικανικό Μουσείο Τέχνης

Το Αμερικανικό Μουσείο Τέχνης Smithsonian είναι η έδρα της μεγαλύτερης συλλογής αμερικανικής τέχνης στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 41.000 έργων τέχνης, που καλύπτουν περισσότερους από τρεις αιώνες. Τα εκθέματα λένε την ιστορία της Αμερικής μέσω των εικαστικών τεχνών και αντιπροσωπεύουν την πιο περιεκτική συλλογή της αμερικανικής τέχνης κάθε μουσείου σήμερα. Είναι η πρώτη ομοσπονδιακή συλλογή έργων τέχνης του έθνους, πριν από την ίδρυση του Smithsonian Institution το 1846. Η μόνιμη συλλογή του μουσείου θα παρουσιαστεί σε έξι εγκαταστάσεις, όπως η "American Experience", "American Art through 1940" και σύγχρονα έργα στην Gallery Lincoln.



Το Ίδρυμα Luce Foundation για την Αμερικανική Τέχνη, ένα κέντρο μελέτης και μια ορατή εγκατάσταση αποθήκευσης τέχνης, εμφανίζει περισσότερα από 3.300 έργα τέχνης από τη μόνιμη συλλογή του μουσείου σε έναν τριώροφο χώρο φεγγίτη. Τα αλληλεπιδραστικά περίπτερα υπολογιστών παρέχουν πληροφορίες για κάθε αντικείμενο που εμφανίζεται. Στο κέντρο προσφέρονται ποικίλα προγράμματα, όπως κυνήγι θεραπειών για παιδιά, εβδομαδιαίο εργαστήριο σκίτσου και εκδρομές Art + Coffee και μουσικές παραστάσεις. Το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Smithsonian / Εθνική Βιβλιοθήκη Πορτραίτου διαθέτει μια συλλογή από περισσότερα από 100.000 βιβλία, καταλόγους και περιοδικά σχετικά με την αμερικανική τέχνη, την ιστορία και τη βιογραφία.

Επίσημη Ιστοσελίδες
Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτου: www.npg.si.edu
Smithsonian American Art Museum: http://americanart.si.edu