Διεθνές Μουσείο Spy στην Ουάσιγκτον, DC

Εξερευνώντας τον κόσμο της κατασκοπείας μέσω διαδραστικών εκθεμάτων

Η Washington, DC φιλοξενεί το Διεθνές Μουσείο Spy, το μοναδικό μουσείο κατασκόπων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το δημοφιλές αξιοθέατο παρουσιάζει περισσότερα από 200 gadgets, όπλα, σφάλματα, κάμερες, οχήματα και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για κατασκοπεία σε όλο τον κόσμο. Τα εκθέματα παρουσιάζουν ιστορίες πραγματικών κατασκόπων, τις αποστολές τους, τις μοίρες τους και πώς η κατασκοπεία τους επηρέασε μερικές από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην παγκόσμια ιστορία.

Οι επισκέπτες μάθουν για τις ιστορίες των ξεχωριστών κατασκόπων σε όλη την ιστορία, από τον Μωυσή στον Χάριετ Τούμπμαν, την Ελισάβετ Ι στον Τζορτζ Ουάσινγκτον, τον Καρδινάλιο Ρικέλλιου στον Ιωσήφ Στάλιν. Οι περισσότεροι επισκέπτες περνούν περίπου δύο ώρες περιοδεύοντας στη γενική έκθεση.

Το Διεθνές Μουσείο Spy είναι ιδιόκτητο και λειτουργεί και επιβαρύνεται με εισιτήριο. Δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση. Το μουσείο προσφέρει διαλέξεις, ταινίες, βιβλιοδεσίες και οικογενειακές δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την κατάσκοπη. Υπάρχει ένα μουσειακό κατάστημα που προσφέρει μοναδικά δώρα, βιβλία, χάρτες και εκτυπώσεις. ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών που σχετίζονται με κατασκοπεία και εκπαιδευτικά προϊόντα. ποπ εμπορεύματα και πολλά άλλα.

Αναδιάρθρωση και σχέδια επέκτασης μουσείων

Το Διεθνές Μουσείο Spy έχει ανακοινώσει σχέδια για τη μετεγκατάσταση σε μια νέα θέση για να προσθέσει επιπλέον χώρο για εκθεσιακούς χώρους, ένα νέο café και το κατάστημα λιανικής πώλησης. Το νέο μουσείο θα βρίσκεται στο 900 L'Enfant Plaza στην SW Ουάσιγκτον DC.Το κτίριο, που σχεδιάστηκε από το Stirk Harbour & Partners με έδρα το Λονδίνο, θα καθίσει μπροστά από το γυάλινο αίθριο στη μέση του L'Enfant Plaza που αντιμετωπίζει το SW 10th Street .

Το υπάρχον μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό στην τοποθεσία του F Street έως ότου ολοκληρωθεί το έργο.

Επισκέψεις Συμβουλές

Εκθέματα και Διαδραστικές Περιηγήσεις

Διεύθυνση

800 F Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC.

Το Διεθνές Μουσείο Spy βρίσκεται στην γειτονιά Penn Quarter, μια αναζωογονημένη περιοχή τέχνης και ψυχαγωγίας της Ουάσιγκτον, DC. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι το Place Place / Chinatown.

Δείτε ένα χάρτη και πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και τη στάθμευση

Αδεια

21,95 δολάρια - Ενήλικες (ηλικίας 18-64 ετών)
$ 15,95 - Ανώτερο (ηλικίας 65+) στρατιωτική, επιβολή του νόμου
14,95 δολάρια - Νεολαία (ηλικίας 7-17 ετών)
Δωρεάν - Παιδιά ηλικίας 6 & κάτω
14,95 δολάρια - Λειτουργία Spy
14,95 δολάρια - Spy στην πόλη
Πακέτα συνδυασμού είναι διαθέσιμα.

Για τον έλεγχο του συνωστισμού, τα εισιτήρια αποδίδουν χρόνο εισόδου.

Αγορά εισιτηρίων online. Αυτά τα εκθέματα μπορούν να είναι πολύ γεμάτα ακόμη και με τους καθορισμένους χρόνους εισόδου. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε αυτό το μουσείο είναι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και στις αρχές της ημέρας.

Ωρες

Ανοιχτό καθημερινά, 10 π.μ. - 6 μ.μ.

Το Μουσείο είναι κλειστό Ημέρα των Ευχαριστιών, Ημέρα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά. Μερικές φορές, το Μουσείο κλείνει για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Κλήση (202) EYE-SPYU για ενημερωμένες πληροφορίες.

Ιστοσελίδα: www.spymuseum.org

Αξιοθέατα Κοντά στο Διεθνές Μουσείο Spy