Μουσείο κεριών Madame Tussauds στην Ουάσιγκτον

Ένας οδηγός επισκεπτών της Madame Tussauds

Το μουσείο κεριών Madame Tussauds στην Ουάσιγκτον είναι ένα διαδραστικό αξιοθέατο που φέρνει σε επαφή τα ιστορικά στοιχεία και τα γεγονότα με στοιχεία κεριών που οι επισκέπτες μπορούν να αγγίξουν, να δουν και να ακούσουν. Το Madame Tussauds είναι ένα αξιοθέατο "πρέπει να δούμε" για οικογένειες με εξαιρετική τοποθεσία στο ιστορικό κτήριο Woodies στην συνοικία Penn Quarter της Ουάσινγκτον, DC. Το παγκοσμίου φήμης μουσείο κεριών διαθέτει μια σειρά από εκθέματα, διαδραστικές εμπειρίες και στοιχεία κεριών.

Η Madame Tussauds είναι μέλος της Merlin Entertainment, μιας διεθνούς εταιρείας που κατέχει και λειτουργεί 57 αξιοθέατα όπως το LEGOLAND, το Madame Tussauds, το British Airways London Eye, το SEA LIFE, το Dungeons, το Gardaland και το Alton Towers. Τα Μουσεία κεριών Madame Tussauds βρίσκονται στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Λας Βέγκας, τη Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ, το Βερολίνο και την Ουάσινγκτον, DC. Κάθε θέση της Madame Tussauds προσφέρει μοναδικές προσωπικότητες που εστιάζουν στον πολιτισμό και την ιστορία του προορισμού.

Εκδηλώσεις της Washington DC

Τοποθεσία Μουσείο

1025 F Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Το Madame Tussauds βρίσκεται στην περιοχή Penn Quarter, λίγα βήματα μακριά από το Verizon Center και την Chinatown. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το National Mall και άλλα δημοφιλή αξιοθέατα DC. Δείτε ένα χάρτη της συνοικίας Penn

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το κέντρο μετρό και η γκαλερί Place / Chinatown.

Ώρες μουσείων

Δευτέρα-Πέμπτη 12-6 μ.μ.
Παρασκευή-Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ.
Η έλξη μπορεί να κλείσει νωρίς για ιδιωτικές εκδηλώσεις

Αδεια

15,95 δολάρια - 28 - Ενήλικες
Αγορά εισιτηρίων online και κερδίστε! Αγοράστε απευθείας

Επίσημη Ιστοσελίδα: www2.madametussauds.com/washington-dc/el/

Περισσότερα για τα μουσεία της Ουάσιγκτον DC