Το Mule-Drawn Canal Boat Rides κατά μήκος του καναλιού C & O

Βήμα πίσω στο χρόνο και εμπειρία ζωής σε ένα Canal Boat

Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου εκτελεί βόλτες καραβιού με καραβίδες σε δύο θέσεις κατά μήκος του καναλιού Chesapeake & Ohio κοντά στην Ουάσιγκτον, DC. Οι επιτηρητές πάρκων ντυμένοι με ιστορικούς επιβάτες μεταφέρουν τα ρούχα τους πίσω στο χρόνο μέχρι τη δεκαετία του 1870 με ένα ταξίδι μίας ώρας για την αναπαραγωγή ενός καραβιού του 19ου αιώνα. Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος για να μάθετε για το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Chesaapeake & Ohio Canal και για διασκέδαση με τους επισκέπτες εκτός πόλης.

Canal Boat Ride Τοποθεσίες, ημέρες αναχώρησης και ώρες

Ιστορία των Mules στο κανάλι C & O

Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, το κανάλι Chesapeake και Ohio διέθετε τη μεταφορά εμπορευμάτων μεταξύ Cumberland και Chesapeake Bay . Οι Mules ήταν οι προτιμώμενοι "κινητήρες" του σκάφους C & O Canal επειδή ήταν φτηνότεροι από ό, τι τα άλογα και ήταν λιγότερο επιρρεπείς σε ασθένειες και τραυματισμούς.

Ο Mules προσαρμόστηκε πολύ καλά στη ζωή σε μια βάρκα με κανάλι και μπορούσε να τραβήξει ένα σκάφος 140 τόνων οκτώ ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι Mules είχαν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απ 'ό, τι τα άλογα και μπορούσαν να τραβούν καραβίδες για είκοσι χρόνια, αν είχαν φροντιστεί σωστά.

Το ιστορικό πάρκο είναι ενδιαφέρον να επισκεφθεί και ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε υπαίθρια αναψυχή στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την εξερεύνηση του καναλιού C & O.