Καλύτερες διαλέξεις, ταινίες και μαθήματα της Washington DC

Βρείτε μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην πρωτεύουσα του έθνους

Πολλά από τα μη κερδοσκοπικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Washington DC προσφέρουν διαλέξεις, ταινίες και μαθήματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Η πρωτεύουσα του έθνους είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε τα πάντα, από την πολιτική μέχρι την ιστορία και τις τέχνες και τις επιστήμες. Εδώ είναι ένας οδηγός για μερικά από τα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα. Εγγραφείτε στις λίστες αλληλογραφίας τους και θα ενημερώνεστε για τα επερχόμενα γεγονότα.



Οι Συνεργάτες της Smithsonian - Κέντρο S. Dillon Ripley, 1100 Jefferson Drive, SW Washington DC. Ο οργανισμός είναι ένα τμήμα του Ινστιτούτου Smithsonian και προσφέρει περίπου 100 προγράμματα ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων και σεμιναρίων, ταινιών και τεχνών, μαθημάτων τέχνης, περιηγήσεων και πολλά άλλα. Η Smithsonian Associates επίσης διαχειρίζεται το πρόγραμμα Discovery Theater για τα παιδιά και τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις Smithsonian. Τα εισιτήρια απαιτούνται για όλα τα προγράμματα και υπάρχει χρέωση. Μπορείτε να γίνετε μέλος για $ 40 ανά έτος.

Εθνικά Αρχεία - 700 Pennsylvania Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. Το Εθνικό Αρχείο προσφέρει δωρεάν ειδικές εκδηλώσεις, εργαστήρια, ταινίες, σημειώσεις βιβλίων και διαλέξεις. Τα προγράμματα επικεντρώνονται στην αμερικανική ιστορία και τα τεχνουργήματα που καταγράφουν σημαντικά γεγονότα και ορόσημα του έθνους. Ελέγξτε το ημερολόγιο για να δείτε ποια προγράμματα είναι διαθέσιμα.

Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου - Λεωφόρος Ανεξαρτησίας 101 SE, Ουάσιγκτον, DC. Ο παλαιότερος ομοσπονδιακός πολιτιστικός θεσμός του έθνους προσφέρει δωρεάν διαλέξεις, ταινίες, συναυλίες, συζητήσεις σε ομάδες, συνομιλίες γκαλερί και συμπόσια.

Τα προγράμματα καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, τα οποία σχετίζονται κυρίως με την αμερικανική ιστορία και τον πολιτισμό.

Η ιστορική κοινωνία του Καπιτώπου των ΗΠΑ - 200 Maryland Ave NE # 400 Ουάσιγκτον, DC (800) 887-9318. Η ιστορική κοινωνία του Καπιτώπου των ΗΠΑ διοργανώνεται από το Κογκρέσο για να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με την ιστορία και την κληρονομιά του κτιρίου του Καπιτώπου των ΗΠΑ, των θεσμών του και των ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει.

Διαλέξεις, συμπόσια και εκδρομές είναι διαθέσιμες.

Ιστορική Εταιρεία Ουάσιγκτον, DC - 801 Κ Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC (202) 249-3955. Η οργάνωση προσφέρει δημόσια προγράμματα και εργαστήρια για να τιμάται, να εμπνέει και να ενημερώνει τα άτομα για την πλούσια ιστορία της πρωτεύουσας του έθνους.

Ίδρυμα για την Επιστήμη Carnegie - 1530 P Street NW Washington, DC. Στο πλαίσιο των προσπαθειών προσέγγισης του Carnegie, το ίδρυμα φιλοξενεί διάφορες διαλέξεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια σχετιζόμενα με την επιστήμη στο κτίριο διοίκησης της στην Ουάσινγκτον. Ο Andrew Carnegie ίδρυσε το Ίδρυμα Carnegie της Ουάσινγκτον το 1902 ως οργάνωση επιστημονικής ανακάλυψης με επίκεντρο τη φυτική βιολογία, την αναπτυξιακή βιολογία, τη γη και τις πλανητικές επιστήμες, την αστρονομία και την παγκόσμια οικολογία. Οι διαλέξεις είναι ελεύθερες και ανοιχτές στο κοινό.

Εθνικό Αμφιθέατρο στο National Geographic Live - Grosvenor στην οδό 1600 M, NW. Ουάσιγκτον. Η National Geographic προσφέρει μια σειρά από δυναμικές διαλέξεις, ζωντανές συναυλίες και συναρπαστικές ταινίες στην έδρα της στην Ουάσιγκτον, DC. Τα εισιτήρια απαιτούνται και μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο (202) 857-7700 ή αυτοπροσώπως μεταξύ 9 π.μ. και 5 μ.μ.

Κέντρο ειρήνης της Ουάσινγκτον - 1525 Newton St NW Washington, DC (202) 234-2000. Ο αντιρατσιστικός, λαϊκός οργανισμός πολλαπλών θεμάτων αφιερώνεται στην ειρήνη, τη δικαιοσύνη και τη μη βίαιη κοινωνική αλλαγή στην περιοχή της μητροπολιτικής περιοχής Ουάσιγκτον.

Το Κέντρο Ειρήνης προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαίδευσης και ηγεσίας.

Το Κέντρο Συγγραφέων - 4508 Walsh St. Bethesda, MD (301) 654-8664. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι ένα ανεξάρτητο σπίτι για τις λογοτεχνικές τέχνες στην περιοχή της Ουάσιγκτον. Το Κέντρο Συγγραφέων παρέχει εργαστήρια συγγραφής για ανθρώπους όλων των υποβάθρων και ηλικιών και λογοτεχνικά γεγονότα που παρουσιάζουν συγγραφείς τοπικής, εθνικής και διεθνούς φήμης.

Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης - 4η και Σύνταγμα Avenue NW, Washington, DC (202) 737-4215. Ως ένα από τα σημαντικότερα μουσεία στον κόσμο, η Εθνική Πινακοθήκη διατηρεί, συλλέγει και εκθέτει διάφορα έργα τέχνης, ενώ υπηρετεί ως εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η Gallery προσφέρει δωρεάν σειρά συναυλιών, διαλέξεις, περιηγήσεις, κινηματογραφικές προβολές και ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που διευκολύνουν την κατανόηση έργων τέχνης σε ευρύ φάσμα.



Εθνικός καθεδρικός ναός - Μασαχουσέτη και Wisconsin Avenues, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC (202) 537-6200. Ο καθεδρικός ναός προσφέρει διαλέξεις, συζητήσεις στο φόρουμ, θεματικά μαθήματα και παρουσιάσεις επισκεπτών που αντικατοπτρίζουν τον γενναιόδωρο πνευματικό Χριστιανισμό, αλλά είναι ανοιχτά και φιλόξενα στους ανθρώπους όλων των θρησκειών και των προοπτικών.

Smithsonian National Zoo - Ως μέρος του Smithsonian, ο Εθνικός ζωολογικός κήπος είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει πρακτικά προγράμματα για να μάθει για τα ζώα και τα ενδιαιτήματά τους. Ο ζωολογικός κήπος προσφέρει συνομιλίες με τζάκερ, μαθήματα για όλες τις ηλικίες και επαγγελματική κατάρτιση μέσω μαθημάτων, εργαστηρίων, πρακτικής εξάσκησης και υποτροφιών.