Συμβουλές επαγγελματικών ταξιδιών για τις Φιλιππίνες

Η Ασία είναι ένας τεράστιος προορισμός για επαγγελματίες ταξιδιώτες αυτές τις μέρες, συμπεριλαμβανομένων των Φιλιππίνων , μιας από τις μεγαλύτερες χώρες της περιοχής. Οι Φιλιππίνες αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία πολιτισμών. Η χώρα βρίσκεται στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ασίας , ωστόσο, επηρεάζεται έντονα από μη-Ασιάτες από την Ισπανία, το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες . Ως αποτέλεσμα, η Καθολική Εκκλησία έχει μεγαλύτερη επιρροή στη χώρα από ό, τι σε άλλες ασιατικές κουλτούρες, καθιστώντας τις Φιλιππίνες μια πραγματικά μοναδική και διαφορετική χώρα.

Για να βοηθήσω να δώσω κάποια προοπτική στους πολιτιστικούς παράγοντες που πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες ενώ ταξιδεύουν στις Φιλιππίνες, συνέντευξη πρόσφατα με τον Gayle Cotton, συγγραφέα του bestselling βιβλίου, Πες τίποτα σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε: 5 κλειδιά για την επιτυχή διαπολιτισμική επικοινωνία. Η κ. Cotton είναι γνωστός συγγραφέας και διακεκριμένος ομιλητής. Είναι επίσης Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc., καθώς και μια διεθνώς αναγνωρισμένη αρχή για τη διαπολιτισμική επικοινωνία. Με τα χρόνια, η κ. Cotton παρουσιάστηκε στα NBC News, PBS, Good Morning America, στο PM Magazine, στο PM Northwest και στην έκθεση Pacific.

Με όλη την τεχνογνωσία της, η κ. Cotton ήταν ευτυχής να μοιραστεί μια ποικιλία από συμβουλές με αναγνώστες του About.com για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες επαγγελματίες (ή οποιονδήποτε ταξιδιώτη, για αυτό το θέμα) να αποφύγει πιθανά προβλήματα πολιτιστικών κενών όταν ταξιδεύουν στις Φιλιππίνες.

Τι συμβουλές έχετε για τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν στις Φιλιππίνες;

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για γυναίκες;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για χειρονομίες;

Ποιες είναι οι καλές προτάσεις για θέματα συζήτησης;

Ποια είναι τα θέματα της συζήτησης που πρέπει να αποφεύγετε;