Αυτό το Χριστουγεννιάτικο πάρτι αισθάνεται σαν να βρίσκεστε στο στάδιο των «Λευκών Χριστουγέννων»

Βάλτε την περίοδο των διακοπών σε αυτή την Χριστουγεννιάτικη μπάλα

Εάν ονειρεύεστε ένα Λευκό Χριστούγεννα, έχουμε μόνο το πάρτι για να σας δείξουμε - και έρχεται με βόλτες με ιππασία, ζωντανή μουσική, χορό και κάποια vintage dress-up. (Λιποθυμώ!)

Η Λευκή Χριστουγεννιάτικη Βαλέ της δεκαετίας του '40 στις 3 Δεκεμβρίου 2016 θα τραβήξει 2.000-μερικούς καλεσμένους με νίκη κυλίνδρους και fedoras για ένα πάρτι διακοπών που αισθάνεται σαν να είναι στο φασκόμηλο της κλασικής ταινίας διακοπών του Irving Berlin, White Christmas.

Με μια λέξη, είναι νοσταλγική. (Και με σύνολα κινηματογραφικών ταινιών, χριστουγεννιάτικα δέντρα, πούλιες, κουβούκλιο φώτων, το hangar του αεροδρομίου είναι ένα πολύ αστρικό σκηνικό για να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες για τις κάρτες διακοπών σας, ναι;)

Η μπάλα θα διεξαχθεί στο Metropolitan Airport Rocky Mountain στο Broomfield. Η ηχητική λωρίδα, φυσικά, θα είναι μεγάλη μπάντα μουσικής, με την ορχήστρα Metropolitan Jazz και την παράσταση Hot Toatoes. Δεν ξέρεις πώς να χορεύεις; Κανένας ιδρώτας: Μπορείτε να εμφανίσετε νωρίς στις 4 μ.μ. για μερικά δωρεάν μαθήματα χορού και να μάθετε κάποιο φανταχτερό footwork πριν ξεκινήσει το πάρτι. (Η γενική είσοδος είναι στις 5 μ.μ. και η μπάλα πάει μέχρι την 1 π.μ.)

Αλλά τι είναι εξίσου δροσερό με ένα νοσταλγικό κόμμα ανάμεσα σε αεροπλάνα εποχής του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και κλασικά αυτοκίνητα; Η μπάλα συγκεντρώνει χρήματα για τη 10η Ορεινή Διαίρεση του Κολοράντο και την Αναμνηστική Αεροπορία. Σε συνδυασμό με την Era Ball του 1940, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο αεροδρόμιο Boulder, τα δύο γεγονότα έφεραν 68.000 δολάρια για να δωρίσουν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις από τότε που ξεκίνησαν το 2008.

Η διασκέδαση όλο το βράδυ περιλαμβάνει ένα vintage αφιέρωμα Vegas αφιέρωμα με τους ηθοποιούς που παίζουν Frank Sinatra, Elvis και Judy Garland. Επιπλέον, θα υπάρξει μια παράσταση από το The Satin Dollz, μια χορευτική χορωδία της δεκαετίας του 1940 και το συγκρότημα απόδοσης.

"Το βράδυ θα γεμίσει με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τη μεγάλη μπάντα, τον χορό και τη νοσταλγία για τα Χριστούγεννα που θα ευχαριστήσουν τους ερασιτέχνες των διακοπών και θα προκαλέσουν το πνεύμα της εποχής", λέει ο δημιουργός Khyentse James.

Ακόμα και το μενού θα σας βάλει σε πνεύματα διακοπών. Μεταξύ των προσφορών; Κανέλα τράβηξε χοιρινό σάντουιτς, πατάτες γλυκού πατάτας με βερμούνι γλάσο, κούκος κουκουβάγια και ένα τσιγαρισμένο τυρί Figgy Pudding με λιωμένο brie, μαρμελάδα με μπριζόλα, καρυκευμένο μήλο, δεντρολίβανο sourdough.

Έτοιμο για πάρτι σαν το 1940; Βάλτε μαζί ένα vintage στολή γιατί θα υπάρξει ένας διαγωνισμός κοστουμιών, με έναν άνδρα και έναν νικητή.