Πώς να περάσετε την τέλεια ημέρα στο Cherry Creek

Τα καλύτερα μέρη για φαγητό και κατάστημα

Η πολυτελή γειτονιά Cherry Creek είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς του Ντένβερ για ψώνια, φαγητό και μια αριστοκρατική βραδιά στην πόλη. Εάν επισκέπτεστε το Ντένβερ, Cherry Creek είναι ένα πρέπει να δείτε.

Αλλά με τον τρόπο που περισσότερα από 100 διαφορετικά καταστήματα διασκορπίζονται σε μια όμορφη περιοχή περπατήματος και εμπορικό κέντρο, μπορεί να είναι δύσκολο να περιορίσετε τις επιλογές.

Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές μας για μια ολοήμερη εκδρομή στο Cherry Creek.

Πρωινό: Snooze

Η αλυσίδα Snooze είναι η πιο αγαπημένη απόλαυση πρωινού του Κολοράντο και η γεύση του γλύκισμα του γλυκού γεύματος με το κολλώδες καραμέλα ή η μεγάλη ποικιλία από benedicts και θα ξέρετε γιατί.

Εάν δεν σας πειράζει να απομακρύνετε περίπου ένα μίλι έξω από το Cherry Creek, το Devils 'Food είναι ένα αρτοποιείο vintage-style με φρέσκα αρτοσκευάσματα και ένα θαυμάσιο κλασικό πρωινό μενού. Επειδή είναι παλιό σχολείο, δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου. Μην πανικοβληθείτε. είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα.

Μετά το πρωινό, περιηγηθείτε στα μοναδικά καταστήματα στο εμπορικό κέντρο Cherry Creek. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε το κέντρο Artisan στο Cherry Creek North. Εδώ, θα βρείτε τα πιο υπέροχα τοπικά κοσμήματα και μοναδικά δώρα για να πάρετε πίσω στο σπίτι.

Μεσημεριανό: Αληθινή κουζίνα τροφίμων

Το True Food Kitchen είναι απόλυτα Κολοράντο, με εξαιρετικά υγιεινά, οργανικά πιάτα που σερβίρονται με γκουρμέ γύρισμα. Αυτό που κάνει το True Food ξεχωρίζει από τα πολλά άλλα υγιεινά εστιατόρια της περιοχής είναι ότι συνεργάζεται στενά με τον Dr.

Andrew Weil, ο οποίος δημιούργησε την αντιφλεγμονώδη δίαιτα ως οδηγό για να τρώει το φαγητό, όπου δεν χρειάζεται να υπονομεύσετε τη γεύση. Για μια πιο απλή εμπειρία, το Cricket Cherry έχει μια λατρεία όπως. Αυτό το casual, πρώην φορτηγό μπαρ έχει γεμίσει κοιλιά του Ντέβερ με μπύρα και μπιφτέκια από το 1945. Είναι μια ανάσα καθαρού αέρα στη γειτονιά που μπορεί να αισθάνεται λίγο uppity - και είναι γνωστό για την εξυπηρέτηση των καλύτερων μπιφτέκια στην περιοχή.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, το κοντινό εμπορικό κέντρο Cherry Creek είναι γεμάτο από κορυφαία καταστήματα, αν θέλετε να γεμίσετε περισσότερες σακούλες - συμπεριλαμβανομένων 40 καταστημάτων αποκλειστικά στην περιοχή, όπως η Louis Vuitton, η Tiffany & Co. και η Burberry. Το καλοκαίρι, το εμπορικό κέντρο είναι το σπίτι των αγροτικών αγορών. Το χειμώνα, ζεσταίνετε στο κινηματογράφο.

Ή αν είστε όλοι καταστήματα, για ένα μοναδικό απόγευμα δημιουργικής διασκέδασης, ελέγξτε τη La Piccola Venezia (250 Steele St., Denver), ένα κομψό μπαρ τέχνης όπου μπορείτε να βάψετε και να διακοσμήσετε τις βενετσιάνικες μάσκες, με τη βοήθεια επαγγελματιών καλλιτεχνών και ίσως ένα ποτήρι κρασί.

Δείπνο: Βόρεια Ιταλία

Η North Italia επαναπροσδιορίζει ιταλική τροφή άνεση. Παρόλο που ειδικεύονται σε χειροποίητα ζυμαρικά και πίτσα, μπορείτε να πάτε εντελώς γεμάτοι και ικανοποιημένοι εδώ χωρίς να αγγίξετε τους υδατάνθρακες. Ξεκινήστε με τη σχάρα αγκινάρα, παχουλό και γεμάτο με θαλασσινό αλάτι, τρούφα, λεμόνι aioli και τυρί Grana Padano. Ένα άλλο συνιστώμενο κοινό ορεκτικό είναι το διοικητικό συμβούλιο του Chef, μια όμορφη εξάπλωση του prosciutto di parma, του τεχνίτη, του ψημένου πιπεριού, των ελιών, των αμυγδάλων και της μελιτζάνας.

Για το κύριο πιάτο, τα Scallops του Diver που σερβίρονται με ριζότο, σάλιο και pancetta gremolata είναι μια εύκολη νίκη. Και για μια γεύση από τα φρέσκα ζυμαρικά, θα αγαπήσετε το Strozzapreti: κοτόπουλο, ψητό μανιτάρι, και σπανάκι σε μια σάλτσα κρέμα παρμεζάνα.

Πλύνετε το με υπέροχα κοκτέιλ, όπως ο ήσυχος ιταλικός τζέντλεμαν και το Molto Fresco.

Η ατμόσφαιρα εδώ είναι επίσης ασυναγώνιστη. Με κάποιο τρόπο, ισορροπεί απόλυτα σέξι με εκλεπτυσμένο και ισχίο με οικεία. Αναμείνετε την κορυφαία εξυπηρέτηση, τον ανοιχτό χώρο γύρω από τα τραπέζια και την απέραντη θέα του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τους σεφ στην εκθεσιακή κουζίνα που έχει κατασκευαστεί από ξύλο και γαλβανισμένα μέταλλα και τούβλο.

Παρόλο που το Cherry Creek είναι γεμάτο με δημοφιλή εστιατόρια, η North Italia ανεβαίνει πάνω από τα υπόλοιπα και παραμένει η αγαπημένη μας εποχή.

Για επιδόρπιο, το Cherry Creek North του Cucina Colore είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε - ειδικά για τη πουτίγκα ψωμιού ροδακινιάς. Αυτό αξίζει μια κίνηση στο Cherry Creek, και από μόνη της. Ναι, το επιδόρπιο μπορεί να είναι αρκετά καλό για να φέρει δάκρυα στα μάτια σας. Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το γλυκό, λιωμένο ουρανό.