Τα 7 πιο στοιχειωμένα σημεία στο ξενοδοχείο Stanley

Εδώ είναι όπου είναι πιο πιθανό να εντοπίσετε ένα φάντασμα στο The Stanley Hotel

Το ξενοδοχείο Estes Park, το οποίο αξίζει τον κόπο για ένα ημερήσιο ταξίδι από το Ντένβερ, φιλοξένησε επίσης το δίκαιο μερίδιό του από παραφυσικούς ερευνητές από εκπομπές όπως οι κυνηγοί φαντασμάτων του Travel Channel και το φάντασμα SyFy's Περιπέτειες . Η παραφυσική ερευνητής του ξενοδοχείου Lisa Nyhart, η οποία οδηγεί μηνιαία κυνηγούς φάντασμα που είναι πιο σε βάθος από τις περιηγήσεις ξενοδοχείων 90 λεπτών που συμβαίνουν πολλές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναφέρεται στο ξενοδοχείο ως "Disneyland για φαντάσματα".

Όμως το ξενοδοχείο Colonial Revival-style που άνοιξε για πρώτη φορά το 1909 είναι το ελάχιστο. Το ξενοδοχείο διαθέτει 420 δωμάτια, καθώς και αίθουσες χορού, τραπεζαρίες και ένα υπόγειο σύστημα σπηλαίων (περισσότερο για αυτό, αργότερα!) Το πιο διάσημο κόλπο του ξενοδοχείου, ίσως, ήταν ο σκάλισμα του συγγραφέα τρόμου Stephen King - τόσο πολύ που έγραψε το The Shining. Αλλά αρκετοί άλλοι επισκέπτες αναπαριστούν ιστορίες φαντασμάτων των δικών τους, αναφέρουν φώτα που αναβοσβήνουν και ανάβουν, οι πόρτες ξαφνικά κλείνουν, βλέποντας σκιές, χυμώνοντας και ακούγοντας το γέλιο των παιδιών.

Πριν να περιορίσουμε τα πιο στοιχειωμένα μέρη στο ξενοδοχείο, πήραμε έναν δείκτη από έναν έμπειρο ξεναγό στο ξενοδοχείο σχετικά με τον καλύτερο τρόπο να καταγράψουμε φαντάσματα στη φωτογραφική μηχανή. Η επαγγελματική συμβουλή της: Πάρτε πέντε ή έξι γρήγορες βολές για να καταγράψετε ένα φευγαλέο πνεύμα. Ω, και να φέρετε τις εφεδρικές μπαταρίες, επειδή οι υπερφυσικοί εμπειρογνώμονες θα σας πουν εάν υπάρχουν οινοπνευματώδη ποτά, θα έχουν μια αποστειρωτική επίδραση στις μπαταρίες σας. Τώρα είστε έτοιμοι να συλλάβετε σφαίρες. (Μια τηλεοπτική οθόνη έξω από το γραφείο περιοδείας του The Stanley Hotel διαθέτει πολλά φαντάσματα που έχουν τραβηχτεί με κάμερα από τους ξενώνες).

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε; Εδώ είναι όπου πιθανότατα θα βρείτε φαντάσματα. Και, εμείς το διπλό σκυλί τολμάμε να κλείσετε μια νύχτα στο δωμάτιο στον τέταρτο όροφο.