Ταξιδέψτε στον κόσμο μέσα από αυτές τις γειτονιές της Silicon Valley

Ζήστε την παγκόσμια κουζίνα, την ιστορία και τον πολιτισμό εδώ στον Νότιο κόλπο

Για εκατοντάδες χρόνια οι άνθρωποι έχουν έρθει από άλλα μέρη της χώρας και από όλο τον κόσμο για να αναζητήσουν το όραμά τους για το αμερικανικό όνειρο στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, πρώτα στον χρυσό, αργότερα στον σιδηρόδρομο, και αργότερα στην πλούσια γεωργική γη που ενέπνευσε το ψευδώνυμο της περιοχής, την απόλαυση της Κοιλάδας της Καρδιάς. Στο μεσαίο τμήμα του 20 ου αιώνα, η περιοχή έγινε ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογική καινοτομία και η ιδέα της Silicon Valley γεννήθηκε, σχεδιάζοντας επιχειρηματίες και μηχανικούς από όλο τον κόσμο.

Όλες αυτές οι μεταναστευτικές ομάδες έχουν αφήσει το σημάδι τους στις γειτονιές μας στο Silicon Valley φέρνοντας τα τρόφιμά τους, τους πολιτιστικούς εορτασμούς και τους κοινοτικούς θεσμούς, ειδικά στις πολυάριθμες εθνοτικές και μεταναστευτικές γειτονιές της περιοχής. Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις και τις κουλτούρες από δέκα χώρες σε όλο τον κόσμο εδώ στη Silicon Valley.

Έχετε μια ταξιδιωτική ερώτηση στο Silicon Valley ή μια ιδέα τοπικής ιστορίας; Στείλτε μου ένα email ή συνδεθείτε στο Facebook, στο Twitter ή στο Pinterest!