Κήποι για επίσκεψη στην Silicon Valley

Πάρτε μια στιγμή για να σταματήσετε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα - εδώ είναι μερικοί υπέροχοι και μοναδικοί κήποι που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Silicon Valley.

Filoli Garden

86 Cañada Road, Woodside, (650) 364-8300

Το Filoli είναι ένα ιστορικό αρχοντικό και ένα από τα ωραιότερα κατοικημένα κτήματα της επαρχίας Silicon Valley στις αρχές του 20ού αιώνα. Το σπίτι περιλαμβάνει εκλεκτικούς κήπους, συνδυάζοντας διάφορα στυλ σε ένα. Το ακίνητο 654 στρεμμάτων είναι ιστορικό ορόσημο της Καλιφόρνιας και είναι εισηγμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Είσοδος: Ενήλικες $ 20; Seniors $ 17; Φοιτητές $ 10; Παιδιά 4 & κάτω είναι δωρεάν

Hakone Estate και Κήποι

21000 Μεγάλη λεκάνη, Saratoga

Ένας ιαπωνικός κήπος και κτήμα 18 στρεμμάτων με καταρράκτες πολλαπλών κλινών, λιμνούλες koi, περιπάτους κήπων και ιστορικές κατασκευές που προκαλούν τον αρχαίο πολιτισμό της Ιαπωνίας. Οι κήποι Hakone προστατεύονται από το Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων και είναι ένας από τους παλαιότερους ιαπωνικούς κήπους στο δυτικό ημισφαίριο. Είσοδος: Ενήλικες $ 10; Οι ηλικιωμένοι / σπουδαστές $ 8; Παιδιά 4 & κάτω είναι δωρεάν. Οι κάτοικοι της πόλης Saratoga παίρνουν $ 2 από την είσοδο.

Elizabeth F. Gamble Garden

1431 Waverley St, Palo Alto, (650) 329-1356

Το Elizabeth F. Gamble Garden είναι ένα οικόπεδο 2.5 στρεμμάτων που περιλαμβάνει βότανα και τριανταφυλλιές και ένα ιστορικό σπίτι. Ο κήπος είναι ανοιχτός καθημερινά από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Η είσοδος στον κήπο είναι δωρεάν, αλλά για να περιηγηθείτε στο σπίτι πρέπει να είστε μέρος μιας οργανωμένης ομαδικής περιοδείας. Φέτος το Spring Tour, το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός είναι η 29η και 30η Απριλίου. Πάρτε εισιτήρια εδώ.

Κήπος Cactus της Αριζόνα

Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Λατομείο Rd, Στάνφορντ

Ένα βοτανικό κήπο 30.000 τετραγωνικών ποδιών που ειδικεύεται σε κάκτους και χυμούς. Ο ιστορικός χώρος χτίστηκε για τον μεγιστάνα των σιδηροδρόμων του 19ου αιώνα και τον ιδρυτή του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Λέλαν Στάνφορντ. Ο κήπος φυτεύτηκε για πρώτη φορά μεταξύ 1880 και 1883. Η είσοδος στον κήπο είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή καθημερινά.

Κήπος Rose Garden Κήπος του Σαν Χοσέ

Στο πάρκο ποταμών Guadalupe, κοντά στη διασταύρωση των δρόμων Spring & Taylor

Συλλογή περίπου 3.000 ποικιλιών κληρονομιάς, παλαιών και σύγχρονων τριαντάφυλλων και πάνω από 3.600 επιμέρους φυτά. Για κάθε κατηγορία τριαντάφυλλων, οι παλαιότερες ποικιλίες φυτεύονται προς το κέντρο, ώστε να μπορείτε να "περπατήσετε την ιστορία των τριαντάφυλλων" ξεκινώντας από το κέντρο του κήπου και περπατώντας έξω. Η είσοδος στον κήπο είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή καθημερινά από την αυγή μέχρι το σούρουπο.

Δημοτικός κήπος Rose Garden του Σαν Χοσέ

Στη διεύθυνση Naglee Ave & Dana Ave, San Jose

Δημόσιο κήπο 5,5 στρεμμάτων με 189 ποικιλίες και 3.500 επιμέρους φυτά. Ο υπέροχος κήπος ψηφίστηκε κάποτε "το καλύτερο τριαντάφυλλο της Αμερικής" από την Αμερικανική Εταιρεία Rose. Η είσοδος στον κήπο είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τη μισή ώρα μετά το ηλιοβασίλεμα.

Ιαπωνικό Φιλικό Κήπο Περιφερειακό Πάρκο

Kelley Park, 1300 Senter Rd, Σαν Χοσέ

Ένας ιστορικός κήπος εμπνευσμένος από την Ιαπωνία που χτίστηκε τον Οκτώβριο του 1965. Ο κήπος των 6 στρεμμάτων διαθέτει αρκετές λίμνες koi, ρέματα και εμπνευσμένα από την ιαπωνία εξωραϊσμού, όπως διαμορφώθηκε στον κήπο Korakuen στην Οκαγιάμα της Ιαπωνίας (μια από τις αδελφές πόλεις του San Jose). Η είσοδος στον κήπο είναι δωρεάν, αλλά η στάθμευση στην παρτίδα δίπλα στον κήπο είναι $ 6 / αυτοκίνητο.